Do it in December

In deze blog wil ik jullie voor de laatste keer (althans dat denk ik wel) meenemen naar 2018! Ik heb mijn jaar natuurlijk al met jullie besproken (ziehier) maar december is een maand geweest waar ik toch wel even op terug wil blikken.

Ik heb bijvoorbeeld 200,5 km gelopen. Dit heb ik alleen in Maart in hetzelfde jaar beter gedaan door 215 km te lopen. Daarbij gaat het mij natuurlijk niet om het aantal kilometers wat ik loop in de maand, maar wel hoe ik ze gelopen heb.  Ik genoot van de eerste sneeuw van deze winter en trappelde om naar buiten te gaan. Helaas heb ik daardoor wel een date met de anitameisjes af moeten zeggen want tja.. eerste sneeuw in nederland en dan een autorit maken van Twente naar Rotterdam, dat kan haast niet goed gaan…Dus liep ik door de sneeuw in mijn mooie anita outfit!

 

Ik liep door tijdens mijn streak waar ik beter mee om ging dan de voorgaande jaren. Ik heb het aantal streakdagen verbeterd maar ook beter gelopen. Beter mijn rust gepakt en de trainingingen serieus genomen. Alles zodat ik een goede start ga maken aan mijn marathon training in januari! Ik kan niet wachten om te beginnen.

Looking forward to go beyond expectations!

Ik liep in die 200 km 3 wedstrijden en een obstacle (fun)run, zo liep ik mee met het cross circuit van het Oosten. Dit keer was het in Nijverdal. Het parcours vond ik echt heel pittig maar desalnietemin toch weer een nette 6e plek. Dit alles zodat ik straks wat beter gewend ben om hoogtemeters te maken voor mijn trail in Maart. Binnenkort maar eens een verkenningsronde over het parcours maken! Naast de cross liep ik de dag ervoor mee met een obstacle run. Samen met mirjam gingen we verkleed als 2 kerstvrouwen een 5 km obstacle run doen in Vriezenveen. De santarun, iedereen liep in kerstamennenpak wat we bij de inschrijving kregen en zo overwonnen we verschillende obstakels en de letterlijke drankposten (ja drank – posten water was er niet bij haha). Het was een super gezellige avond en heel tegenstrijdig met zo’n cross. Lekker dat veelzijdige die het hardlopen soms kan bieden! Een weekje later liep ik weer gezellig mee met de AON fitclub. Dit keer was het tijdens de deelname aan de Bruggenloop in Rotterdam. Het jaar 2018 bestond uit veel leuke events in Rotterdam! De bruggenloop was daar zeker ook 1 van. Wat een prachtige loop was dit en wat heb ik gelachen onderweg. Het jaar sloot ik vervolgens af met een 5 km cross in Vorden. Ik wilde knallen en dat heb ik gedaan. Foei! ik ben nog steeds heel blij met mijn tijd van 22.40 op deze 5 km. Ik heb mijzelf weer eens doen verbazen. Ik sloot het jaar af samen met Mirjam die haar eerste cross toen liep. Het was weer een gezellige bedoeling

 


Zoals ieder jaar versierde ik mijn kerstboom en was het tijd om mijn medailles te inventariseren. Ik weet niet precies meer hoeveel het er waren maar ik weet wel dat het loeizwaar was om mijn nek. Alles voor de foto dacht ik bij mijzelf maar dit was niet te doen haha. Het waren er in ieder geval genoeg en iedere medaille heeft zijn eigen mooie verhaal. De vlag van Terschelling hangt er ook dit jaar weer in want ook dit jaar was dat weer een prachtig avontuur! alleen over deze boom zou ik al een blog kunnen schrijven maar dat doe ik maar niet.

 

 

December was een maand waar het iedere dag hardlopen echt een gewoonte werd en waar ik van genoot! thuis was het al ‘normaal’ dat ik het deed, hoe snel kan zoiets gaan. Hoe ik overgens deze streak ervaren heb dat kan je hier weer teruglezen.  Ik heb het jaar lekker positief kunnen afsluiten iets wat ik zelf erg prettig vind. Ik ben heel benieuwd wat 2019 voor mij in petto zal hebben. Ik ga in ieder geval keihard trainen voor de marathon, om onder die 4 uur te duiken. Ik heb daarom Tim Vreeburg mijn teamgenoot het ambassador team van 361º om hulp gevraagd.  Mijn grote doel blijft wel het genieten van het lopen, de fun erin houden maar nu wel met een duidelijke focus! Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden. Wish me luck!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: