Thinking back and looking forward

 

In het afgelopen jaar ben ik begonnen met deze blog. Ik probeer jullie op deze manier op de hoogte te houden. Ik probeer te vertellen wat het lopen voor mij betekend en waar ik mijn plezier uit haal maar ook waar ik tegen aan loop. Ik kan een uitgebreide samenvatting maken over 2017  wat is wel goed gegaan, waar heb ik in mijn opzicht gefaald. Dat ga ik niet doen,  maar op deze wijze maak ik toch een korte samenvatting over afgelopen jaar.  Wat had beter kunnen gaan en wat kan ik dus in 2018 verbeteren?

 

 

 

Begin 2017 had ik 3 grote hardloop doelen. Ik wilde als hoofddoel de marathon van Parijs uitlopen dat was mijn eerste en belangrijkste doel. Daarnaast wilde ik graag alle afstanden lopen van Disneyland Parijs, echter was dit doel gekoppeld aan de actie van @girlslove2run #JANUari actie, zelf stond het trouwen en de huwelijksreis op nummer 1. Geld voor zo’n reis zat er helaas niet meer in.  Toen ik ondanks alle moeite en inspanning dus ook niet won wist ik dat deze droom doorgeschoven moest worden en hopelijk in 2018 werkelijkheid zou worden. Trouwen was mijn ultieme droom en die is ook zeker uitgekomen. Ik had een huwelijk waar ik ontzettend van heb genoten! Ik zou dan ook niets aan deze dag willen veranderen, het is een dag waar ik steeds met een big smile aan terug denk!

Ook  wilde ik heel graag #Asicsfrontunner worden voor het team in Nederland. Van al deze doelen is alleen de eerste behaald, ik mocht niet mee naar Disney en ik werd ook geen Asicsfrontrunner.  Waarom niet? die uitleg heb ik nooit gekregen, ik weet wel dat ik op dat moment meer dan mijn uiterste best ervoor heb gedaan. Prima wanneer ik dan niet gekozen wordt, want wanneer er ergens een deur dicht gaat, gaat er een andere deur open.  Voor het Asics Frontrunnerschap heeft iedereen dit jaar weer een nieuwe kans. Kansen probeer ik zoveel mogelijk te grijpen en die kans ga ik dus weer zeker aan!

19468039_955568774585623_6505571906998615025_o

Zo heb ik het laatste jaar na de marathon van Parijs een hele leuke samenwerking  met Anita Nederland aangegaan en mocht ik hun nieuwste BH testen en reviewen, ben ik met hen op terschelling geweest en nog vele leuke evenementen mogen ervaren! Daar haalde ik veel plezier uit maar daarnaast ben ik altijd op zoek geweest naar mijn eigen en nieuwe doelen. Ik geniet van alle momenten dat ik samen loop met anderen. Het samenlopen of in team verband lopen zorgt er altijd voor dat ik het beste uit mezelf haal maar ook uit een ander probeer te halen.

Afgelopen jaar heb ik bijna al mijn PR tijden kunnen verbeteren maar vooral ben  ik trots op het feit dat ik dat zoveel nieuwe mensen heb leren kennen. Echter blijkt het ook dat ik veel mensen heb kunnen inspireren. Dat is toch het grootste compliment wat je ooit kan krijgen! Ik ben er in ieder geval heel trots op

Ik vind de samenwerkingen die afgelopen jaar zijn ontstaan zeker belangrijk! Stuk voor stuk zijn het bedrijven waarin ik begrijp wat ze willen bereiken, maar ook waar ze voor staan! Ja ik ben een gepassioneerd hardloper en ik hou er van om mijn gevoel met anderen te delen, maar daarin wil ik dus in 2017 de volgende bedrijven ook zeker bedanken dat ze met mij de samenwerking hebben willen aangaan en zijn gegaan. Dus bij deze dank jullie wel
@happy_protein
@runr_eu
@anita_since1886_nederland
@myrunangel
@fotofabrieknl

 

 

2018

Wat gaat het komende jaar mij brengen.?
Ik weet het niet ik kan niet in de toekomst kijken maar ik heb wel een paar doelen voor mijzelf gesteld. Ik wil graag de marathon van Rotterdam uitlopen. Het zou ontzettend gaaf zijn als dit sneller zou zijn dan dat ik in Parijs heb gelopen, maar wat ik wel heb geleerd is dat ik hem gewoon wil uitgelopen, dat wordt het doel niet de tijd. Run with Joy remember 😉

Ik ga voor het eerst zonder mijn man op een hardloopreis naar Cyprus om een halve marathon te lopen in Limassol. Super spannend vind ik het, het is een snel parcours maar ik ga niet voor een PR aangezien het enkele weken voor Rotterdam is.

Ik denk dat mijn belangrijkste doel de  36KM challenge is in Disneyland Parijs..
Op het moment dat Loopreizen deze reis weer aanbood voor dit jaar heb ik mijn ingeschreven en ik ga mijn disney hardloopdroom dus dit jaar ook zeker werkelijk maken!! Veel mensen denken soms dat hardlopen niet verbind maar dat doet het zeker wel. Afgelopen jaar heb ik veel mensen leren kennen! Ik vind het zo super leuk dat hardlopen elkaar verbind en dat je dus uiteindleijk nooit echt alleen loopt iemand steunt je onderweg of praat je nog moed in op het moment dat het misschien eigenlijk helemaal niet goed gaat. Aankomende zondag sta ik aan de start van Egmond. Ik ga niet voor een PR gezien de marathon van Rotterdam op mijn schema staat hoop ik eigenlijk gewoon deze halve marathon uit te lopen. Het te gebruiken als een lange duurtraining. Ik vind het wel super spannend want het lopen over het strand en in de duinen is niet iets wat ik al eerder heb gedaan.

 

Week 1

Ik ben van plan om dit jaar iedere week een blog te plaatsen over wat ik in die week heb gedaan.
Eigenlijk weet ik niet of dit haalbaar is ook met de vakanties tussen door maar ik ga zeker mijn best hiervoor doen. Dit jaar wil ik mijn blog iets meer aandacht geven dan dat het het afgelopen jaar heeft gehad. Als ik kijk naar de afgelopen 7 dagen naar mijn eerste week stond het samenlopen het samen doen toch wel centraal!

ik heb afgelopen week een prijs mogen verdelen die op de post is gegaan, het liefste had ik ze beide persoonlijk gebracht maar dit is niet altijd mogelijk, helaas, ik woon in twente, reis graag het hele land door maar daarnaast werk ik ook gewoon 32 uur in de zorg en dat houdt in onregelmatig.

Dat maakt ook dat ik op sommige momenten meer vrije tijd heb dan een ander en dus lekker kan lopen wanner ik dat zelf wil. Ik ben een hele leuke samenwerking aangegaan dit jaar met @hardloopanbiedingen . Ik mag voor hen gadgets e.d. testen. Ik ben op dit moment de Polar H10 aan het testen, de nieuwste hartslagband die polar op dit moment heeft. Zelf heb ik altijd getraind met de H7 dus ik ben zeer benieuwd naar deze ervaring. Ook loopt mijn @Runr_europe ambassadeurschap dit jaar door en helaas kan ik dit jaar voor @rokjesdag weinig betekenen aangezien ik op 18 maart wanneer de rokjesdagloop plaatsvind, zelf dus in Limassol de halve maraton loop.

 

 


Mijn training voor deze week gingen echter best goed. Ik heb mijn krachttraining, coretraining en loop training van deze week netjes uitgevoerd. Mijn schema naar de marathon is gebaseerd op hartslag maar wordt ook aangegeven door de Polar Flow app die gekoppeld is aan mijn sporthorloge. Ik heb vorig jaar getraind met dit trainingsschema maar dit comibineerde ik toen ook met een meer klassiek trainingsschema naar de marathon toe. Het lopen en plezier erin hebben vind ik nog steeds het ultieme uitgangspunt. Daar geniet ik ook het meeste van!  Afgelopen week was mijn eerste loopdate van dit jaar dan ook werkelijkheid. Zo liep ik met Mirjam een ruime 17 km door gelderland en zou ik later deze week ook nog lopen in de buurt van Gouda echter ging die loopdate helaas niet door.  Ik vind het leuk om af te spreken en samen te lopen. Samen plannen te ontwikkelen en deze tot werkelijkheid te maken en zo doende te werken aan een heel mooi sportief en gezellig 2018!

 


Wie doet er met mij mee?


2 reacties op ‘Thinking back and looking forward

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s