Flijmscherpe workout met Anita Active

 

Zaterdag 18 januari was het dan eindelijk zover. Al maanden waren we (althans ik wel) nieuwsgierig wat deze dag brengen zal. Het was al even bekend dat het volgende Anita meisjes event eraan zou komen maar waarom en wat we zouden gaan doen, dat was TOP secret. Dat het met de nieuwe collectie te maken zou kunnen hebben dat had ik zeker wel al zelf bedacht, toen er foto’s van de nieuwe collectie voorbij kwamen werd dit voor mijn gevoel wel bevestigd. Dan blijft nog wel de vraag hoe deze middag vorm gegeven gaat worden! Wetende dat Frido van Flijmscherp de training geven zal, houd ik al wel vast rekening met het feit dat ik de volgende dag de spieren goed zal kunnen voelen. Zeker toen ik mijn trainingsschema opgestuurd kreeg van Frido (hij traint mij op weg naar mijn Ultraloop) en zag dat dit event een speciaal plekje op het schema had gekregen.

In de ochtend heb ik afgesproken met Mirjam, mijn partner in crime op weg naar de New York marathon. Echter sluit vandaag ook Elly die gezellig aan en aangezien Elly op de route woont heb ik haar eerst even opgehaald voordat we samen bij Mirjam in de auto stappen. Het is leuk om deze 2 dames weer te spreken maar voor de rit naar Rotterdam zijn wij nog niet compleet. Linda stapt in Utrecht ook nog in en dan kunnen we doorrijden.

Aangekomen in Rotterdam zijn er al aardig wat dames op de locatie. We begroeten iedereen en ondertussen even vluchtig bijkletsen onder het genot van wat lekkers. De mooie nieuwe collectie staat al te pronken.


Hallo beauties! En Goedemiddag

In de schijnwerpers staan vandaag 3 echte toppers. Laat ik deze eerst eens even verder toelichten.

Laten we beginnen met de Anniversery edition Momentum Iconic Grey deze bestseller bestaat dit jaar 10 jaar en ter ere daarvan is deze mooie zilvergrijze bh met gele afwerking ontworpen. Deze bh is natuurlijk niet zomaar een bestseller, maar de speciale stof zorgt dat je zweet afgevoerd wordt van je lichaam zonder dat je dus wp-1580379700197.jpgschuurplekken krijgt! Deze BH houd de dames op de plek waar ze moeten zijn, maar zonder deze plat te drukken. Het draagcomfort is hemels ik vind de momentum erg fijn en zacht. Daarbij is de momentum bh bekroond met de Red dot award. Dit is een internationale prijs voor Design. Voor mij heeft de momentum echt ook een bijzondere plek want dat was mijn aller eerste Anita sport bh!

Op de andere pop zit echter een andere bh, dit is de Air control Deltapad yellow/antraciet . De deltapad is bij menig Anita gebruiker al bekend en behoord bij velen tot 1 van de favorieten. Dit komt door de schuimschalen die in deze deltapad verwerkt zijn. Marjon kon ons vandaag vertellen dat Anita het patent op deze schuimschalen heeft en ze dus uniek in zijn soort zijn. Wat het zo bijzonder maakt is dat hwp-1580379700108.jpget vocht er dus niet in blijft zitten maar wel wordt afgevoerd van je lichaam. Deze mooie bh accentueert de vrouwelijke rondingen maar ook wederom heeft deze een super fijn draagcomfort. Toen ik voor het eerst de deltapad getest had was ik zo overtuigd van deze bh dat ik besloot deze bh een week later te gaan dragen tijdens mijn eerste marathon! De Air Control deltapad is echter ook een prijswinnaar. Deze bh heeft namelijk de gouden Ispo award gewonnen. Met de ISPO awards eert ISPO de meest uitzonderlijke producten van de sportindustrie.

wp-1580379700207.jpgBeide poppen dragen de Anita active ¾ sport tight. Een mooie match met beide bh’s door de antraciet grijze kleur en het mooie gele detail. De hogere en brede tailleband zorgen dat deze comfortabel rond je buik aansluit. De tight is gemaakt van een microvezelstof waardoor deze lekker glad maar ook heel zacht aanvoelt. Ik vind hem heel fijn, ik gebruik de ¾ tight die ik al heb van Anita dan ook graag.

De middag begint met het openingswoordje van Marjon, iederen luistert aandachtig terwijl ze uitlegt wat de bedoeling is voor het komende jaar. Wanneer ze meer verteld over de mooie items die vandaag in de schijnwerpers staan en hoe we dit gaan combineren met die flijmscherpe workout van Frido. Ondertussen loopt Ritchie Riekerk al vanaf dat de eersten binnen zijn rond om weer mooie foto’s te schieten! Marjon eindigt haar mooie verhaal met het feit dat iedereen vandaag in 1 van deze 2 mooie sets gaat sporten. Samen met Ikbdruk heeft ze voor een prachtige outfit gezorgd en die hangen al op ons te wachten. Er hangt een rek vol met mooie gele canvast tasjes waar onze naam aan gemaakt is en deze tas bevat de set die je vandaag mag gaan ervaren, op de proef gaat stellen.

Wanneer ik mijn tas pak zie ik dat ik de mooie momentum bh en de tight mag gaan ervaren, hoe dan ook wist ik al wel dat ik beide bh’s in mijn collectie zou willen dus de Air control deltapad Yellow / Antraciet is nog voordat ik omgekleed ben al op mijn wishlist gezet. Was het andersom geweest dan had de Momentum iconic grey erop gestaan, haha.

 

Aan het werk!

We kleden ons allemaal snel om en lopen dan naar de sportzaal waar Frido alles klaar heeft gezet voor de workout van vandaag. Het wordt een pittige middag maar we beginnen rustig met de warming up. Of de warming up simpel was? Nee ik vond van niet maar daarom doe je natuurlijk niet minder mee. Lekker fanatiek deze middag knallen was mijn doel.

Na de warming up is het even luisteren, oeh lastig met zo’n grote groep dames, normaliter zijn de anitameisjes niet snel stil te krijgen, maar er wordt aandachtig geluisterd. We gaan een WOD (workout of the day) doen en iedereen heeft een eigen papiertje gekregen waar de opdrachten opstaan. Super handig want dan kan je het goed op je eigen tempo doen zonder dat je bijvoorbeeld een oefening vergeet. De WOD werd eerst per oefening voor gedaan en daarna mochten wij 12 minuten non stop aan de bak. Ik kan je beloven dat is pittig! Ik zette me dan natuurlijk ook wel 200 procent in want in een groep trainen motiveert mij altijd enorm en ik kan dan soms net wat dieper gaan dan wanneer ik dit in mijn eentje zou doen.

Niet wetende dat er na de WOD een serie met supersets kwam, ik dacht dat ik compleet stuk ging, maar opgeven is dan geen optie, dus ik zette door!

Vervolgens was het tijd voor een circuit. Dit verklaarde waarom de zaal zo ingericht was. Er waren verschillende oefeningen die we weer voor een bepaalde tijd zouden doen, als de tijd om was draai je door naar het volgende onderdeel en we zouden in totaal 2 rondes doen. De meeste energie had ik al verbruikt tijdens de WOD maar toch kon ik mijzelf nog wel verbazen tijdens dit circuit. Een onderdeel was namelijk hangen in de ringen, niets geks gewoon stil hangen, maar dan wel voor een minuut! Daarna doordraaien naar de volgende. Nadat we het circuit 1 keer doorlopen hadden hielden we ermee op. Helaas was er geen tijd meer voor een volgend rondje. Ergens vonden mijn spieren dat niet zo vervelend.

 

Wat gaat de tijd dan snel he?

De telefoons werden opgehaald en de dames gingen weer een beetje los, het gekakel kwam weer naar boven en er werd vrolijk op los gefotografeerd, serieus maar ook vooral met heel erg veel lol.
Met een lekker hapje in onze handen van Foodsum by Mary waren we nog een flinke tijd aan het kletsen. De eerste anitameisjes ging richting huis. Ik besloot snel even te douchen om te kleden maar toen ik terugkwam in de zaal waren de meesten helaas al weer vertrokken. Mirjam, Elly en ik gingen met ons 3en terug en besloten onszelf nog even te trakteren op sushi. Wat hebben we weer een mooie dag gehad en wat zijn we verwend met deze toffe outfit.

Ik kan niet wachten tot een volgend Anita event, ik hoop dat ik er weer bij mag zijn. Want met veel enthousiasme wil ik mijn liefde voor de Anita active lijn met iedereen delen.

Mocht je zelf een keer vragen hebben of interesse in een Anita sport bh, op de website van Anita staat een store finder, mijn advies is wel; pas eerst en kijk goed of de bh goed aansluit. Met een te grote of te kleine bh ga je gewoon niet zo gelukkig worden als met een goed passende sport BH. Houd ook eens instagram en Facebook in de gaten van Anita, want dan kan je zien op welke evenementen ze onder andere te vinden zijn, ben je op de hoogte van de nieuwe collectie voordat deze verkrijgbaar is in de winkels (ik heb ondertussen zoveel moois voorbij zien komen dat ik alleen daar al flink voor aan het sparen ben). Mocht je toch geen winkel in de buurt hebben of je voorkeur voor het online kopen dan kan je ook wederom op de pagina van Anita de online winkels vinden die de collectie aanbied.

 

MOVE YOUR BODY NOT YOUR BOOBS

 

 

foto’s zijn gemaakt door Ritchi Riekerk


Een reactie op “Flijmscherpe workout met Anita Active

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s