Its happening!

Recap of the month       

Ja het gaat gebeuren, in de maand juli kreeg ik het geweldige nieuws te horen! Mega blij werd ik ervan… de meesten van jullie hebben het vast ook wel voorbij zien komen op mijn Instagram account. Ik ga dus op 2 oktober dan toch nog de marathon van Londen lopen. De marathon die ik vorig jaar met pijn in mijn hard liet schieten vanwege corona, ga ik alsnog lopen!! Ik ben blij dat ik alsnog met mijn gewonnen startbewijs van 2021 van de New Balance en Intersport actie mag gaan starten! Dit was wel het hoogtepunt van de maand juli maar niet wat ik al de hele maand wist.. dus lees snel verder voor de rest van de recap..

De maand begon sportief als Loes, ik liep mee met de obstakel run ‘tot de nek in de drek’ hier in Twente. 15 km lang over verschillende obstakels over 2 ronden van 7.5 km. Dit was een enorm leuke en gezellig run waar ik letterlijk tot mijn nek in de drek ben geweest.. De eerste medaille van deze maand bleek wel de enige te worden maar een fijn begin weer zo na mijn vakantie van juni!

Doordat ik al een tijdje niet zeker wist of ik de marathon van Londen kon lopen, was ik maar wel vast aan een schema begonnen na mijn vakantie. Daar ging ik deze maand mee door, echter tot de dag dat het zeker voor mij werd, was het lopen daardoor wel lastiger, vooral de langere duurlopen, terwijl ik dat stiekem toch ook altijd wel heel fijn vindt.. keek ik er wel extra tegenop. Toen ik op 15 juli de email ontving dat ik mee zou lopen in LONDEN sprong ik een gat in de lucht de motivatie keerde direct terug.

Op 16 juli stond er echter een toffe training met flexpower te wachten op mij en ik besloot voor de tijd te gaan rennen in de buurt (het was in Rotterdam) echter door file en drukte op de weg, kwam ik op een ronde van 2,5 km weer bij de auto om daarna nog een flinke crossfit workout te doen! Het was een mooie dag en vol frisse energie liep ik weer terug.

Ik trainde lekker op de Sallandse heuvelrug voor de Yuman race trail, een halve marathon over de Sallandse heuvelrug waarvan het een hele pittige blijkt te worden en liep ook rondjes en zelfs 1 keer deze maand richting mijn fiets om die weer op te halen, een soort run to your bike run.

Al met al moeten de kilometers nog wel flink opgeschroefd worden, maar deze maand liep ik er in totaal: 100,9 km, dat is in ieder geval beduidend meer dan juni.

Een gedachte over “Its happening!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: