Recap of the Month – A September to remember!

Lets do this!

De maand begon rustig.. na een ruime week hardlooprust wilde ik mijn voet weer gaan testen. Het was tijd om eens mijn plannen op een rij te gaan zetten en te gaan bedenken wat ik wilde gaan doen!
Naarmate de maand vorderde kwam ik tot een wijs besluit! Een besluit wat je terug kan lezen in mijn vorige blog  Change of plans .

De maand begon op sportief gebied bij de Strongsisterrun in Hellendoorn.  Ongepland kocht ik op zaterdagochtend een startbewijs en in de middag stond ik gedoucht en al met medaille om mijn nek! Mijn voet, die vond het prima dus ik besloot de volgende dag bij de Strongmanrun bekenden aan te moedigen en voor papparazi te spelen ! Ik ging er al hardlopend naar toe en ook weer terug naar huis. Tijdens de terugweg begon mijn voet weer op te spelen. Het was een super mooie dag! Echter die voet gooide even roet in mijn hardloopplannen voor de rest van de week. Twee dagen later zat ik bij de fysio en kreeg ik de opdracht om een week niet te gaan rennen. Dit heb ik opgevangen door te gaan trainen in de sportschool.
Iets wat ik al een tijd niet regelmatig meer heb gedaan en eigenlijk iedere maand weer opnieuw op mijn lijstje staat.


Oui Oui Paris

Toen ik echter de oproep voorbij zag komen, om mee te gaan naar Parijs voor een foto / video shoot voor Fly and Run wist ik dat dit waarschijnlijk ontzettend gaaf zou worden.  De  volgende dag kreeg ik het leukste nieuws te horen dat ik ook daadwerkelijk mee mocht. Dit was echt een prachtige dag. We zijn met een vrolijke groep hardlopers door heel Parijs gerend lans alle mooie monumenten . De grootste afstanden legden wij af per metro vanwege ons tijdgebrek maar op de mooie unieke hotspots kwamen we aan om een aantal mooie foto’s / filmpjes te schieten. De blooper of the day stond op mijn naam, toen ik lekker fanatiek meedeed tijdens het spelletje in het park van de Eifeltoren om vervolgens languit op het gras te liggen. Deze werd gelukkig uit het filmpje geknipt! Ben je benieuwd hier de film.

Na deze donderdag in Parijs waar ik rustig kleine stukjes heb kunnen rennen was mijn voet zo goed als pijnvrij. Ik had het overlegd met de fysio en deze tapte hem even extra goed in voor het weekend wat komen ging. Namelijk het dam tot damloopweekend. Ik had mijn ingeschreven voor de 5 mijl en voor de 10 mijl. Echter in de week dat ik niet mocht rennen deed ik aan een ultra shop marathon en op vrijdag werden er een paar nieuwe hardloopschoenen bezorgd.

Vorig jaar liet ik mij een paar mooie asics dynaflyte aanmeten maar twijfelde ik tussen dat paar en de saucony breaktrough 2. Dit laatste paar werd die dag bij mij bezorgd en ik kon het natuurlijk niet laten om die even uit te proberen.  Ik besloot een 2,5 mijl te gaan lopen zodat ik het mooi ging opbouwen dat weekend.  Het hele weekend heb ik er verder op gelopen want het was namelijk het Dam tot Damloop weekend. Zie hier het verslag.


Na het dam tot dam avontuur liep ik nog een wedstrijd namelijk de Bruggenloop in nijmegen. Ik liep er ontzettend snel voor mijn doen. Het verslag staat hier.

Mijn plan was om deze maand in ieder geval wel de halve marathon afstand ergens te lopen maar dat is me niet gelukt! Noem het plannen, noem het motivatie.. noem het een tekort aan tijd.. het maakt niet uit .. ik heb het vinkje voor deze maand niet kunnen zetten.

Wel heb ik tijdens een paar trainingen prachtige foto’s kunnen maken waar ik heel trots op ben!

Het mooiste moment was wel het Anita Active event, voor mij de afsluiter van de maand daarna heb ik nog enkel getraind. Ondanks mijn blessure sluit ik deze maand wel af met 130 kilometer op de teller!

Wat jullie de komende maand mogen verwachten!
Mijn #TOPsecretproject waar ik al sinds april mee bezig ben mag ik deze maand verklappen
ik mag mijn aller eerste winactie starten en dat met 3 gelukkige winnaars (later daar nog meer over)
en mijn blog over het Anita Active event!

Waar kijk jij deze maand naar uit?

20170927_153859-01


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s