Holiday wishlift / Gift Tips

Het is december! De feestdagen staan weer voor de deur. Voor sinterklaas ben ik te laat met de tips om deze met jullie te delen, maar cadeautjes geven kan je natuurlijk altijd en laten we de kerstdagen nog tegoed hebben! Door mijn man wordt ik jaarlijks gevraagd naar een wensenlijstje, daar staan verschillende ideeën op maar toch vind ik het soms echt heel moeilijk om het te bedenken. Dat zullen sommige van jullie ook vast herkennen .Ik heb daarom wat tips genoteerd, dingen waar ik zelf nieuwsgierig naar ben en waarom, maar ook waar ik erg goede ervaringen mee heb en dus echt kan aanraden. Lees je mee?

Wat staat er op mijn eigen wishlist?

Invi bracelet –  De invi bracelet heb ik al een even op mijn wishlist staan, eerst het limited rosé gouden model omdat ik die best wel mooi vond en mooi matcht met mijn horloge, echter is deze niet meer beschikbaar. Het is echter niet zo maar een armband, ik heb deze namelijk op mijn wishlist staan omdat het mij kan beschermen. Tijdens het rennen maar ook als ik bijvoorbeeld lekker op reis ben. Het is namelijk een zelfverdediging armband. Door een simpele handeling komt er een verschrikkelijke stank uit de armband die je kan helpen om jezelf veilig te stellen wanneer je bijvoorbeeld aangevallen wordt.  Heel handig dus wanneer je je op dit moment mogelijk onveilig voelt wanneer je in het donker gaat lopen, zelf voel ik dat dit jaar toch wat sterker zeker wanneer ik in het buitengebied loop.

Naplab gebreide verzwaringsdeken – de dagen worden helaas nog steeds wat korter en de nachten wat langer. Dat maakt dat ik weinig zonlicht zie en daardoor ook mijn slaap is veranderd. Ook merk ik al jaren dat werken in de zorg toch wel wat van je vraagt op de momenten dat je niet aan het werk bent. Hardlopen helpt mij enorm om mijn stress te verlagen, dat is namelijk ooit de reden begonnen waarom ik weer ben gaan sporten. Nu merk ik dat ik op de rustdagen het wel moeilijk vindt om te ontladen en ik lees goede verhalen over de verzwaringsdekens en die van naplab, de gebreide versie is een pareltje om te zien.

Massage-gun – je hebt ze in verschillende vormen en maten en ook in verschillende prijsklassen. Op dit moment heb ik er een aantal op het oog, maar ben ik ook nog naar verschillende reviews aan het kijken. Daarom staat dit dus ook op mijn wishlist, ik denk namelijk wel dat het goed zal zijn voor mijn spieren. Ook denk ik dat vele van jullie hier blij om kunnen worden, de meeste zijn echter wel een investering en daarom heb ik hem nog niet aangeschaft.

Mijn tips voor jou?

Heidi liebt hoofdband – vorig jaar aan het einde van de winter heb ik mijn eerste besteld. Ondertussen staat de bourdeaux flamingo pink ook op mijn lijstje. Waarom ik hier fan van ben en het jou aan raad? Eigenlijk heel simpel, ze hebben leuke kleuren, voor ieder wat wils. De merino wol voelt enorm zacht aan je hoofd en oren, het schuurt niet en ik heb niet het idee dat ik er extra door ga zweten. Wel is de hoofdband heerlijk zacht en lekker warm. Het voelt enorm licht waardoor het echt super fijn zit! (ben je niet van de hoofdbanden, ze hebben ook hele leuke en sportieve mutsen)

Aftershokz Xtrainerz – in 2019 stond deze op mijn lijstje in 2020 kwam de Xtrainer dan in mijn collectie voor die ultratrail die tot op heden nog niet is doorgegaan en niet meer in mijn to do lijstje staat. Wel ben ik ondertussen zoals jullie weten begonnen met zwemles. De borstcrawltraining, tijdens de trainingen maak ik er natuurlijk geen gebruik van, maar wanneer ik zelf ga trainen op een andere dag zit deze headphone in mijn ‘zwemtas’. Ik vindt het enorm fijn dat ik daar nu gebruik van kan maken, de baantjes vliegen voorbij ook al is het nog wel erg pittig om een uurtje te zwemmen en daarin de borstcrawl te oefenen maakt het luisteren van mijn favoriete nummers het toch wel heel makkelijk .. zelfs onder de douche kan ik ze lekker ophouden!

De Anita deltapad en Massage tight  –  zoals jullie weten ben ik al jaren fan van de Anita sportcollectie. Daar is de deltapad toch al een hele tijd mijn favoriet onder de bh’s en ook de massage tight collectie is goed vertegenwoordigd in mijn kast. Zoek je een hele fijne runningtight of herstellende tight dan is de massage tight echt een goed idee. Deze investering gaat je gelukkig maken en daarbij ook nog eens heel mooi erbij laten lopen. Je kan de tight in verschillende kleuren krijgen met ook verschillende prints veelal ook met een bijbehorende deltapad bh. Op dit moment is toch wel de nieuwste collectie mijn favoriet! Die zie je dan hier op de foto en dat is de Powder Gold collectie, wees je wel bewust dat dit een limited collectie is.

Als je zelf nog goede tips hebt laat het vooral weten!! Ben wel heel benieuwd wat er op jouw wishlist staat voor de komende feestdagen.

Foto’s gebruikt van websites zijn doorverbonden naar de website van het bedrijf, deze post is uit eigen ervaring geschreven en niet gesponsord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: