Slowmotion

Recap of the week 33

Deze recap van de week is wel erg laat, ik besef mij dat zeer goed. Ondanks dat ik heerlijk een paar dagen vrij was deze week en dus de tijd had om te bloggen kon ik me er even niet toe zetten. Geen idee hoe dat komt maar het is gebeurd. Ik denk, beter laat dan nooit dus bij deze nog een korte terugblik op mijn trainingsweek van week 33. Ik begon deze week rustig.

Maandag had ik een rustdag in gepland. Ik had het weekend ervoor veel gelopen namelijk in 3 dagen heb ik geprobeerd om mijn 36 km challenge te voltooien. Dit was gelukt en daarom hadden de beentjes ook zeker rust verdiend. Bovendien kom ik uit dienst heb ik in de laatste week heel veel uren gedraaid op mijn werk. Ik besluit om naar de juwelier te lopen wanneer ik in de middag thuis kom. Al een tijdje is mijn oog gevallen op een Garmin Fenix 5 horloge en ik wilde kijken of de juwelier deze toevallig had liggen. Dan zou ik hem in het echt kunnen bewonderen. In de vitrine lag inderdaad een dummy van de rosé versie van de Garmin Fenix 5s Plus en ook lag er een zilverkleurige Fenix 5s. Beide heb ik om mijn polsen gehad en uitvoerig doorgenomen met de juwelier. Mijn keuze staat nu vast ik ga een nieuw sporthorloge kopen, maar welke van de 2 het gaat worden dat zoek ik de rest van de avond verder thuis uit.

we have tomorrows for a reason

Dinsdag wilde ik gaan rennen, ik had alles al klaargelegd de avond ervoor al klaargelegd. De bedoeling was dat ik voor mijn werk zou gaan. Ik werd moe wakker en ik besloot deze training over te slaan. Ik kon de energie er niet toe brengen. Wel liep ik enthousiast naar de juwelier toe. Ik weet namelijk welk horloge is wil gaan bestellen, ik heb er hard voor gespaard en vindt dat ik mijzelf mag verwennen. Voordat ik mij kan bedenken heb ik het horloge besteld. 2 a 3 weken levertijd, dat wordt aftellen maar gelukkig heb ik mijn Polar nog en kan ik verder trainen.

Woensdag wanneer ik uit mijn werk kom na wederom een extra lange dienst weet ik dat ik een week vrij ben. Ik besluit me nog op te laden voor morgen en naar bed te gaan. Ik ben echt kapot ik heb veel gewerkt. Morgen heb ik met o.a. mijn vader een gezellige dag ingepland en wil ik voldoende energie hebben.

Donderdag, voordat ik vandaag van huis ga op de fiets om op de pony en paardenmarkt de gezelligheid op te zoeken besluit ik toch mijn hardloopschoenen aan te trekken. Op mijn Spire 3 maak ik een kort rondje, ik weet namelijk dat wanneer ik een lange afstand loop en daarna een drankje ga doen ik het niet lang vol houd. Na 5 km ben ik thuis fris ik me op en stap ik op de fiets 5 km later ben ik bij mijn vader en samen met hem en wat vriendinnen maken we er een mooie dag van. In de avond fiets ik weer naar huis en lig ik vroeg in bed. Ja, het was nodig haha.

Vrijdags uitgerust en wel stap ik uit bed en wordt ik verrast met een kledingpakket van 361° degrees. Dit werkt natuurlijk erg motiverend en daarom besluit ik direct de Meraki schoenen die erbij zitten en een top uit te proberen. Morgen staat er een race op de planning dus erg intensief mag het niet zijn, ik besluit een rustige duurloop te gaan doen van ongeveer 70 minuten waarin ik mijn hartslag laag probeer te houden.  Het rustige lopen en de 70 minuten die houd ik prima vol. Echter gaat mijn hart ontzettend te keer en blijkt deze run niet op een lage hartslag gelopen te zijn. Het geeft niet want ik heb er wel ontzettend van genoten.

Zaterdag, het is vandaag Raceday samen met Nicole loop ik de Ermeloop. Hoe dit gegaan is dat kan je hier terug vinden. Ik heb er een uitgebreid raceverslag over geschreven.

Op zondag heb ik niet gerend, ergens wilde ik dit nog wel maar samen met een heel team in totaal met ons 25en heb ik deelgenomen aan de Titan Swim bij de roeibaan in Zevenhuizen. Een kilometer zwemmen met daartussen 15 obstakels. Ik heb ontzettend gelachen en op het einde flink lopen klappertanden want ik had het op een gegeven moment koud. Toch kan ik er erg positief op terug kijken en die medaille is echt prachtig. Het is jammer dat het evenement verder eigenlijk geen sfeer had. Was ik daar alleen geweest was ik direct na het omkleden naar huis gegaan, nu bleven we nog even met een kop warme koffie napraten. Eenmaal thuis had ik geen behoefte meer om de loopschoenen onder te knopen.

Deze week heb ik dus 3 effectieve dagen gehad dat ik heb gerend, het totaal aantal kilometers is gestrand op 25,4 kilometers. Minder dan ik op de planning had staan maar ik vind het prima. Ik heb goed naar mijn lichaam geluisterd en daarbij ook nog eens gezwommen iets wat ik niet vaak doe. De week begon langzaam maar uiteindelijk ben ik prima in beweging gekomen. Volgende week mogen de kilometers alleen wel weer wat hoger worden want mijn lichaam zal er weer aan moeten wennen dat deze kilomters maakt. Op weg naar de disney 36 k challenge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: