Find the joy in running

Week 3 van mijn trainingsschema is weer voorbij. Ik ben ook ondertussen weer fanatiek begonnen met mijn krachttraining. Mijn voedingsschema probeer ik al geruime tijd aan te passen maar daar kan ik de motivatie niet echt voor vinden. Iets waar ik dus nog graag mee aan de slag wil gaan.
Deze week was druk gepland met werken, cursus, trainingen volgens mijn schema. Een ontzettend leuke obstacle run en een training voor de #ladiesrun010

Let’s make this an awesome week

Deze maandag wilde ik gebruiken als rustdag, ik had namelijk een hele lange werkdag voor de boeg en de enige tijd die ik had om te trainen was er voor. Echter werd ik moe wakker dus die rustdag daar heb ik mij braaf aan gehouden.

De dinsdag was dan ook de eerste start van de week als het over het trainen gaat. Ik kwam uit mijn werk en ben direct doorgereden naar huis. Ik was moe en besloot in de avond mijn training te gaan voldoen. Het was een interval training waarvan ik dacht dat ik nog veel langer en verder moest. Op het moment dat ik dacht halverwege te zijn, mocht ik echter al beginnen aan de cooling down. Dat was wel een lekker gevoel want het ging ook nog goed!


Op woensdag wilde ik mijn lange duurloop doen op de sprengenberg. Dit was een tip van Nicole, de rododendrons staan daar nu namelijk prachtig in bloei waardoor je daar heel mooi kan lopen. Mijn hoofd zat er echter helemaal niet bij. De hond vond het wel erg leuk dat hij weer mee mocht. Samen hebben we uiteindelijk een kleine 5 km gelopen voordat we weer bij de auto waren. Hond was er ook klaar mee en mijn hoofd ook. Ik kon er niet van genieten ondanks dat de bloemen prachtig waren!

Donderdag had ik de cursus van 9 tot 5 en direct daarna ben ik doorgereden naar de sportschool. Ik kon namelijk nog mooi voor het eten nog even mijn training afwerken. Mijn tweede keer krachttraining zou later in de week komen tijdens de strong Viking Run. Echter was het heerlijk rustig in de sportschool. Ik hoefde nergens op te wachten en mijn training ging dan ook heerlijk! Eenmaal thuis stond er een pakketje te wachten met daarin de #Sensation3 hardloopschoenen van #361europe. Ik mag deze schoenen gaan testen en ervaren dus binnenkort daar een uitgebreide review over.

Vrijdags was het weer tijd om een intervaltraining te doen, het was een soort van piramide loop.  Ik had geen inspiratie voor een route dus ik maakte er een heen en weertje van. Het lopen ging dan wel goed maar ik kon er niet echt van genieten. Ik moest namelijk opschieten om op tijd op het werk te komen. Vanuit mijn werk ging ik de volgende dag door naar de strong Viking run.

Ik heb genoten van de 7km met de obstakels. De een ging beter dan een ander en tijdens de obstakels hebben we lekker rustig aan gerend. Plezier maken stond voor op. Run with Joy wat ik dus ook het liefste doe. Ik besloot na de run dat ik er zeker nog 1 wil gaan lopen dit jaar. Ik heb de medailles gezien en wauw daar wil ik er 1 van in mijn collectie. Wie weet ga ik zelf wel ooit een keer trainen voor een Iron Viking. 42 km rennen met obstakels. Ik ga me er misschien na november maar eens in verdiepen, of er komt een andere mooie uitdaging. Nu even bij de les blijven en dat betekend voor een snellere 5 km trainen.


Op zondag was het vroeg op om naar de training te gaan met de #Anitaladies en de winnaars voor de Ladiesrun Rotterdam. Daar gaan we op 10 juni met 50 dames de 10 km hardlopen. De training was 1 groot feest en wat werden we weer ontzettend verwend door Anita Active. Een goede voorbereiding dus want de ladiesrun is dit jaar #thefestivaledition.  We kregen naast een gaaf shirt ook een hele mooie bh. Ik ben op zoek naar een mooi passend broekje erbij want dat zwart met ‘neongeel’ is de zelfde kleur als wat Nike jaren terug een broekje van had! Die zoektocht gaat nu nog even verder dus als je een tip hebt. Let me know!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s