Outdoor & adventure (sunny giveaway)

 

Nee dit is nog niet de blog over de Hamburg marathon. Maar wel nog over producten die tijdens mijn road to hamburg gebruikt heb.  De volgende producten had ik bij Campz.nl besteld, verderop in het artikel kan je lezen wat mijn ervaring met deze producten is.

  • Een blauwe flipbelt
  • Tifosi hardloop zonnebril
  • Camelbak Nano 17
  • Running Visor van craft
  • Buff hairbands

De bestelling heb ik geplaatst op maandagavond en is bij mij bezorgd op vrijdag. Het wordt bezorgd via UPS en daardoor kan je het pakket erg goed volgen met de Tracking code die je ontvangt. De zending kwam uit Duitsland. De website zelf geeft ook aan dat 2 tot 3 werkdagen kan duren. De spullen zaten goed verpakt in de doos en het voelde weer als een cadeautje om uit te pakken. Dat heb ik overigens bijna altijd, ik bestel iets online en op het moment dat het binnenkomt voelt het alsof ik een cadeau heb ontvangen. Enfin, de producten zaten keurig in een doos, stuk voor stuk nog in hun eigen verpakking. In de afgelopen periode heb ik deze producten getest en daarover volgt nu een korte review.

Review time
FlipBelt_Classic_Aqua[1920x1920]De flipbelt is een bekend item al in mijn hardloop gaderobe. Ik ben ontzettend blij met deze belts en omdat ik tijdens de Hamburg marathon graag in het blauw wilde lopen had ik nu voor een blauwe flipbelt gekozen. Tijdens de marathon was het de plek waar ik mijn telefoon in stopte tussen de updates door. Ik bewaarde er mijn reserve gelletje, mijn magnesium shot maar ook mijn aller laatste gelletje in. Alles bleef keurig zitten. Ik ben nog steeds zeer tevreden over de flipbelt!

Tifosi_Slip_Glasses_carbon_-_highspeed_red_fototec[640x480]De Tifosi sportzonnebril. Ik heb enorm getwijfeld omdat ik een vrij smal hoofd heb. Ik heb geen goede ervaringen met het betellen van zonnebrillen online, ik kan ze het beste gewoon op zetten en passen. Ook bij deze zonnebril was dat helaas het geval, de bril is mij te wijd. Toch heb ik hem 1 keer geprobeerd om te dragen tijdens het lopen. De brillenglazen kleuren met het licht mee. Ik moet zeggen dat dit wel ontzettend fijn kijkt. Ik vind het dan ook echt jammer dat de bril mij te breed is. Daarom wil ik 1 van jullie hier blij mee maken, hoe je kans maakt dat lees je verderop.

CamelBak_Nano_17_Trinkrucksack_Weste_with_Quick_Stow_Flask_Black_Atomic_Blue[640x480]Al echt een geruime tijd ben ik op zoek naar de perfecte running rugzak die ik kan gebruiken om goed te hydrateren, eventueel kleine items mee te nemen. Een rugzak die mijn armen of nek niet kapot schuurt maar ook mijn kleding heel laat. Tot op heden heb ik deze nog niet gevonden en daarom bestelde ik de Camelbak Nano 17. In deze tas zitten 2 handflessen die je superhandig gewoon in de vaatwasser kan doen. In eerste instantie is de rugzak prachtig. Ik vind de detaillering mooi, de pasvorm is fijn en de flessen zijn dus super makkelijk te reinigen. Na 3 keer gebruik blijkt helaas wel dat deze tas mijn shirtje beschadigd ter hoogte van de borst. Door de sluiting krijg ik een schaafplekje op het shirt, misschien draag ik het te strak maar dit maakt wel dat ik het nu dus niet meer snel gebruiken zal. De flessen daarentegen zijn echt geweldig en vind ik super fijn!

Craft_Running_Visor_Black[640x480]De running Visor van het merk Craft was iets wat ik bestelde maar over de maat twijfelde. Op de website kon ik het niet goed zien en ik heb een niet al te groot hoofd. Gelukkig paste deze visor. Ik had hem besteld niet wetende dat ik 1,5 week later mijn pet van 361 One Degree beyond kwijt zou raken. De visor was dus meer dan welkom. Het leek me vooral handig op zonnige dagen wanneer je wel de klep aan de voorkant van je pet wilt maar eigenlijk niet die extra laag boven op je hoofd. De visor vind ik fijn, en is in de afgelopen trainingen naar de Hamburg marathon dus ook met grote regelmaat gebruikt.

Buff_Hairband_Loa_Multi[1920x1920]Als laatste de Buff hairbands. Ik ben fan! Wat een leuke kleuren en wat een fijne haarbandjes. Ze zitten strak zonder te knellen. Door een siliconenlaagje blijven ze ook goed op de plek zitten waar andere haarbandjes nog wel eens willen glijden. De verpakking bestaat uit 3 haarbandjes en dat betekend dat je maar 5 euro per bandje betaald. Dit zijn de goedkoopste haarbandjes die ik heb en ook 1 van de fijnste bandjes. Ik ben hier echt heel blij en tevreden over.

Zelf kan ik concluderen dat ik vast in de toekomst opnieuw een bezoek ga brengen aan Campz.nl
Ook voor vrijetijdskleding en tassen was het een goede plek en ik kan zeggen dat ik nog wel een klein verlanglijstje daarvoor heb.

Giveaway!
Zoals ik net als zei ga ik iemand blij maken met de Tifosi Zonnebril weggeven en daarom ben ik heel benieuwd waarom jij juist deze zonnebril zou willen winnen. Laat het mij weten in een post, tag mij en Campz hierin zodat we ook zien dat je mee doet voor deze leuke prijs! Je mag natuurlijk ook voor iemand anders mee doen.

 

 

2 gedachten over “Outdoor & adventure (sunny giveaway)

Voeg uw reactie toe

  1. Wat een leuk blog weer! Ik wil graag kans maken op bril omdat het meekleuren me aanspreekt en roze mijn favoriete kleur is. Loop vaak met bril en mijne aan vervanging toe

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: