Maart een Powerful maand!

recap of the month –  Maart

De maand maart, was het een bijzondere maand. De maand begon met een teleurstelling en eindigde in een power gevoel! De maand waarin ik eindelijk mijn eerste medaille binnen haalde, dat dat er uiteindelijk 4 werden was helemaal geweldig! De maand die ik afsloot met een topweek in kilometers. De maand waarin ik jarig was en een hele leuke giveaway had. De winnaars ga ik in deze blog bekend maken! Heb jij het geluk dat je het pakket van Weleda, een mooie bedrukt shirt naar keuze van ikBdruk.nl, prachtige sheepa sokken van 361 of die balansplanner wint!? Lees dan vooral even verder. Ben je benieuwd hoe ik de rest van de maand ervaren heb, just keep on reading.

Look back and smile on

Laten we beginnen met het begin, de teleurstelling dat de new york marathon wederom dit jaar voor mij niet doorgaat. Mijn spaardoel voor 2020 staat echter vast! Ik ga ervoor en dat geeft me toch wel weer een happy gevoel. Daarbij ging de focus snel weer om want het was tijd voor de voorbereiding op mijn eerste wedstrijd. Dit was tevens ook mijn eerste trail. Wat een geweldige ervaring vond ik dit. De sallandtrail en hoe ik het ervaren heb kan je uitgebreid hier terug lezen : -> Leave nothing but footprints <- De medaille heeft zeker 2 weken op mijn nachtkastje gelegen. Ik was echt trots op mijn mijn prestatie. De dagen erna had ik niet eens spierpijn dat vond ik nog al bijzonder.
Mijn trainingen voor de marathon van Hamburg gaan ondertussen gewoon door, zodoende maak ik keurig de kilometers in de week. Na de Salland trail had ik echter een soort van herstel week. Ik had enkel een paar korte loopjes toch nog goed voor een ruime 42 km

In de week dat ik jarig was liep ik de dag voor mijn verjaardag een 32,33 km run. Omdat ik die dag voor het laatst 32 was en de volgende dag 33 zou worden. Op mijn verjaardag zelf liep ik 3 x de afstand van 3.3 km. Ik had mijn verjaardag al gevierd die zondag en daardoor had ik echt een lekkere dag voor mijzelf! Mijn verjaardag was wel een echt feestje want mijn winactie ging die dag van start. Een winactie waar ik niet 1 iemand blij mag maken maar 4 mensen mag verrassen! Ik mag namelijk iemand verrassen met een gaaf shirt/singlet met een bedrukking naar keuze (wel in overleg) van ikBdruk.nl, een lekker verwenpakket van Weleda bestaande uit een heelijke sport arnica douchegel en massageolie, de geweldig leuke sheepa socks van 361 europe en wat ik zelf een geweldig toffe prijs vond is de balansplanner. Deze balansplanner gebruik ik ook en wat is het een leuk maar vooral fijne planner! Ook ideaal om mijn spaardoel van New York goed inzichtelijk te houden, mijn afspraken en mijn planning! Hier komt later vanuit mijn kant nog een review over.

Play to win, but enjoy the fun!

De bedoeling was dat je aan gaf waarom je het artikel wilde winnen en iets deed met mijn leeftijd of je eigen bouwjaar of leeftijd. Veel mensen hebben meegedaan en ik zou afgelopen zondag 31 maart de winnaars bekend maken.
Dit heeft dus even uitstel gehad maar het is nu eindelijk wel zover. Na alle inzendingen (het waren er nog best wel veel) heb ik de inzendingen gecheckt naar aanleiding van de voorwaarden. Daar zijn dus nu 4 gelukkige mensen uit voort gekomen en als je naam of Instagram account hier genoemd wordt neem dan even contact met mij op via een privé berichtje op Instagram.
De weleda set gaat naar @niesje_ Yvonne kroes geniet van deze fijne producten, ik mag @runandrearun Andrea van Lieshout erg blij maken met haar eeuwige 14 jarige gevoel maar ook met een shirtje naar keuze van ikBdruk.nl. De prachtige sokken die ook erg gewild waren gaan naar @Harm_babette Babette is op dezelfde dag jarig en van het zelfde bouwjaar geniet van de toffe sokken! De sokken staan nu trouwens ook online wil je ze alsnog kopen. Je kan ze hier vinden. Last but not least de winnaar van de balansplanner @petra.palstra petra, heel veel plezier en succes met je squat challenge en natuurlijk succes en plezier bij het plannen! Sturen jullie mij even een berichtje?

de maand is echter nog niet voorbij en de tweede race was op zondag 24 maart. Ik mocht met Soep Aalsmeer meelopen in het team van de lente marathon. Wat een plezier en feest was dat. Alle eer naar Danielle en Coen die het ontzettend goed geregeld hadden, ook super lieve en leuke goodiebag wat zijn we verwend! De 2 teams hebben een geweldige prestatie neergezet. Ik wilde rustig lopen maar voelde me heerlijk afgeschoten door Shiva toen ik het stokje van haar overnam om het laatste stuk van de marathon te lopen. Ik liep heerlijk en besloot mijn training te lopen iets harder en een hogere hartslag maar toch voelde het super goed! Na het gezellige feestje tijdens de lente marathon was het weer serieus tijd voor trainingen. Ik moet zeggen dat ik het wel zwaar vind om rond de 65 km in de week te trainen ik heb geluk dat ik onregelmatige diensten heb waardoor ik overdag soms wat meer tijd heb. De weekenden ben ik dan wel weer extra druk.
De laatste week van maart was even een gekke week en zorgde ervoor dat ik creatief om moest gaan met mijn planning en trainingen. Echter heb ik mijzelf opnieuw versteld doen staan! Ik liep namelijk een ruime 75 km in 1 week. Deze week haalde ik ook medaille nummer 3 en 4 op in Zandvoort. Ik moet bekennen dat ik daar dus nog nooit was geweest niet op het circuit maar ook niet in Zandvoort zelf. De race vond ik echt tof zowel de 5 km als de 12 km. Ik liep met de Aon fitclub mee en ik ga er nog een apart raceverslag schrijven. Een mooie zonnige dag was een geweldige afsluiting van een maand.

Een maand waarin ik dus veel gelopen heb, meer dan dat ik gewend ben. Wel vraag ik mij al af of ik überhaupt het 4 uur doel kan halen als ik soms kijk hoeveel moeite ik heb om het tempo in een training te lopen. Leg ik mijzelf niet teveel druk op.. moet ik niet gewoon beginnen met genieten in Hamburg en dan kijken hoe het gaat en daar mijn plan op vastmaken. Ik heb in ieder geval echt ontzettend mijn best gedaan in mijn trainingen tot zover. Deze maand liep ik 258,3 km was het de topmaand van het jaar. De krachttraining is er helaas wel te vaak geskipt iets wat ik in april toch wel weer wil gaan oppakken. Het allermooiste moment van de maand maart vond ik wel het feestje tijdens de Lente marathon met de 2 teams van Soep Aalsmeer. Hier straalde echt het plezier van het hardlopen af en niet alleen met de teams maar zoveel lieve mensen ware daar aanwezig!

Ik wil iedereen voor komende zondag heel veel plezier wensen, wat je ook gaat doen, de halve van Berlijn of een afstand in Rotterdam of misschien loop je zelfs op Ibiza! Geniet ervan en heel veel succes! Ik kijk uit naar de marathon van Hamburg 28 april. Ik ben wel benieuwd waar jij dus naar uit kijkt 🙂

2 gedachten over “Maart een Powerful maand!

Voeg uw reactie toe

  1. Lieve Joyce,

    Wat leuk dat ik in de prijzen ben gevallen🤗
    Gelukkig werd ik getipt want ik zit in een roller coaster van afspraken naast mijn 30 uurige werkweek. Dus ben soms te vluchtig online🤪

    Maar ik ga genieten van mijn prijs!! Rustmomentjes die ik veel vaker zou moeten nemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: