When it’s an ‘Add to cart’ kinda day

Mijn Musthaves

Wanneer ik mijn wensenlijst samenstel voor een volgende periode, seizoen of doel probeer ik ook altijd goed te kijken wat ik al in huis heb. Daarmee bedoel ik nu even de materiele kant en niet de sentimentele of fysiologische kant. Daarmee bedoel ik dus eigenlijk; dat het niet om mijn trainingen gaat en wat het beste bij mij als persoon zou kunnen passen, maar meer welke middelen (kleding, accessoires etc) heb ik al in huis.

Wat zijn mijn favoriete 5 artikelen op dit moment.

Deze artikelen (musthaves) wil ik graag met jullie delen! Wanneer je interesse hebt in een product kan je op de foto die ernaast staat klikken. Dan kom je op de website die die dit product het goedkoopste aanbied (op het moment van schrijven en wat ik op dit moment kan vinden). Deze maand is immers al duur genoeg. Wederom wordt ik voor dit artikel niet gesponsord en is dit echt naar eigen mening geschreven.

Asics-Lite-Show-Winter-Tight-Dames-146631-1179

Ik zou vanwege de kou maar ook vanwege de pasvorm kiezen voor de asics lite show winter tight. Van binnen is deze tight heerlijk zacht. Ik heb nog geen koude benen ervaren wanneer ik in deze tight liep. Bovendien vind ik de reflectie geweldig! Ik hou ervan wanneer ik licht geef als ik op de foto kom (met flits, haha)

 

 

Ten eerste wil ik alle dames even wijzen op de Momentum Pro bh. Wanneer ik morgen een marathon zou lopen zou ik deze bh zonder twijfelen nu klaarleggen. Ik heb hier natuurlijk al een heel artikel over geschreven maar desondanks is en blijft het mijn favoriete sportbeha!
Wil je weten waarom ik juist voor deze beha kies lees dan dit artikel.

 

 
flipbelt

De flipbelt! Natuurlijk deze kan ik niet vergeten, er zou een manier moeten zijn om mijn Samsung S8 mee te moeten nemen. Helaas zijn de zakjes in de hardloop tights niet gemaakt voor dit formaat telefoons. Daarom neem ik dan net als in Parijs, tijdens de marathon mijn flipbelt mee. Het schuurt niet blijft goed zitten en ook mijn gelletjes kunnen hierin. Vandaar dat deze niet ontbreken mag in je hardloop garderobe! (tip: op dit moment hebben ze zelfs een kortingscode!)

 

 

asics nimbus 19

Deze Asics nimbus is ook wel bekend als DE marathon schoen! Na de Dynaflytes moest ik ontzettend wennen aan deze schoenen, maar ik kan je op dit moment beloven dat van alle schoenen in mijn collectie, dit mijn marathon schoen gaat worden voor komend voorjaar! Ik heb op dit moment geen andere schoen waar ik beter en fijner de lange afstanden (20+km) op kan lopen.  De nieuwste editie is net uit. De ascis nimbus 20 deze heb ik (helaas) niet, ik loop op de nimbus 19.

 

polarv800Als laatste mijn sporthorloge. Ik gebruik de Polar V800, deze is zeer uitgebreid.  De meerwaarde van dit horloge vind ik wel, vanwege de trainingen die polar aanbied via de polar flow app. Op dit moment ben ik begonnen met het trainingsschema van de marathon. Ik synchroniseer ze met mijn horloge en naast het lopen wordt er ook aandacht besteed aan kracht, buikspieren en mobiliteit binnen dit programma. Doordat dit horloge zeer uitgebreid is, kan ik op hartslag trainen tijdens het rennen, fietsen, in de gym en in het water. Wat wil je nog meer?

Zo een kleine korte blog over wat ik zou gebruiken als ik morgen een marathon zou moeten lopen.  ik heb qua bovenkleding geen specifieke voorkeur op dit moment. Kortom dit is mijn top 5 in mijn kast!

Ik vraag me dan ook direct af wat jouw favoriete product is. Wat zou jij echt aanraden?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s