Oktober’fest’ – recap of the month Oktober

De maand oktober is alweer ten einde. Lang werd ik aan de Berlijn marathon herinnert deze maand, niet door last van mijn blessures maar het goede gevoel wat het mij gegeven heeft. Al snel kon ik mij weer voorbereiden op een volgend evenement. Iets waar ik al heel lang naar uit keek. Het Anita runs munich weekend. Hoe dat is geweest dat heb ik al uitgebreid gedeeld in de blog Anita Runs Munich. Wat was dat een feest! Ik heb er echt een weekend lang van kunnen genieten.  Deze maand mocht ik een Aftershokz Aeropex weggeven en de nieuwe winactie waar jij je eigen LG G8s Thinq  (winkelwaarde 699,- euro) smartphone bij kan winnen staat ook online! (Win de LG G8s Thinq) Nog steeds zo gaaf dat ik zulke mooie prijzen mag weggeven aan jullie!!


Genieten is verder wel lastig geweest deze maand besef ik mij nu ik dit opschrijf. Ik ben er best wel een ster in om met een ‘masker’ op te lopen. Het je beter voor doen, dit terwijl je je eigenlijk helemaal niet zo voelt. Deze maand waren er een aantal situaties die mentaal best wel een indruk achter lieten. Ik legde het echter naast me neer en ging door. Dit resulteerde dat ik dus aan het einde van de maand echt iedere keer weer uit keek naar mijn training. Mijn hardloopmoment, het moment waar ik letterlijk er alles uit kon lopen. Run for joy kwam weer tot zijn recht.
Natuurlijk is dit iets waar ik pas later achter kom en op dat moment niet door heb gehad. Ik genoot wel ontzettend van mijn trainingen, want ik ben in de maand oktober begonnen om met een trainer op afstand te gaan trainen. Ieder trainingsmoment heb je dan even contact om de training te evalueren. Ik vind het erg fijn en hij gaat mij helpen op weg naar mijn doelen die ik heb gesteld. (natuurlijk wel in overleg) Ik hoop daar volgende week meer over te kunnen vertellen. Het is namelijk op dit moment nog niet definitief.

De maand Oktober was ook mijn 2e maand van de #level10 challenge van Herbalife. Ik heb in deze periode toch de krachttraining niet de aandacht gegeven die ik het wilde geven. Ik zegde daarbij zelfs mijn sportschool abonnement op omdat ik merk dat de oefeningen die ik doe prima thuis kunnen. Deze maand ben ik dus ook zoekende in hoe ik nu een rommelige slaapkamer kan omtoveren tot een home gym en welke spullen ik daarvoor wil aanschaffen. Terug naar de Level 10 challenge, ik blijf progressie boeken maar ben zelf eigenlijk nog niet tevreden. Waar ik de vorige maand al tegen aanliep daar heb ik deze maand ook nog last van. Structuur in mijn maaltijden en tussendoortjes brengen. Ik wil namelijk dat snaaien in de avond na het avondeten echt gaan verminderen. Ik blijf dit doen al kies ik wel bewuster, Ik kan door andere tussendoortjes te kiezen echt nog betere progressie gaan boeken. Doel voor de maand november (mijn laatste maand van de challenge) wordt dus ook. Snack gezond en eet gestructureerd. Hoe ik dat ga doen. Simpel ik ga wekkers zetten, zodat ik er wel aan herinnerd wordt. Deze wekkers zet ik in mijn horloge, zodat ik het altijd bij me heb en als ik een vergadering heb bijvoorbeeld deze niet verstoord wordt.


Wat ik wel heel goed doe is het nemen van de eiwitshakes na het sporten. Ik vind de shakes ook lekker en ik merk nu ook echt dat het mijn herstel echt wel beinvloed! Ik ben nog steeds flink gemotiveerd om dat vetpercentage naar beneden te krijgen. Dat ze op Herbalife nu een ontzettend leuke blog over mijn journey hebben geschreven vind ik nog wel toffer! Die lees je hier.
Als jij nog voedingstips zoekt met herbalife dan kan je kijken op http://www.myfoodboost.nl
heb je nog tips voor mij? Dan hoor ik het graag


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s