Proud to be a Runner

De kerstdagen zijn weer voorbij, iedereen is op zijn eigen manier waarschijnlijk verwend. Bezoekjes aan vrienden en familie is deze periode wat bij mij hoog op het lijstje staat, anderen genieten juist lekker van de dagen vrij. Ik gebruik deze dagen altijd naast de familiebezoekjes om online speurwerk te verichten, kijken wat er allemaal te doen is in de wereld maar ook wat is er allemaal te koop.

Vanaf mijn tienerjaren ben ik altijd gek geweest op shoppen. Voorheen Pumps en jurkjes, echter is deze stijl in de afgelopen jaren wel veranderd. Het wordt wat stoerder maar vooral sportiever. Zo kocht ik voorheen vele jurkjes en hoge hakken (torenhoog soms) en heb ik deze hakken laatst allemaal gedoneerd aan de kledingbank. Ik heb enkele pumps nog bewaard voor bepaalde gelegenheden maar gingen er 4 zakken vol (formaat vuilniszak) schoenen en 2 vol kleding op zoek naar een nieuwe eigenaar bij de kledingbank. Een goede reden dus om weer oinline te shoppen!

Because it’s shop o’clock somewhere

In mijn zoektocht naar leuke sportieve merken die je ook in je dagelijks leven kan dragen, of juist op weg naar een run. Ik woon in Twente, dus wanneer ik hele land door cross voor wedstrijden, kan ik zeker wel een extra laag kleding gebruiken. Vervolgens kwam ik in contact met RUNR en sinds kort weet ik dat ik met hen mag samenwerken! Het voelt als een eer omdat deze kleding niet alleen leuk en sportief is. Het zit goed het heeft een mooie zachte kwaliteit, maar het is ook nog eens erg goed voor het milieu. Ik ben er trots op dat ik hardloop en de slogan #proudtobeaRunR past dan ook zeker bij mij als persoon.


Runr is een merk wat al erg populair is in Engeland en nog maar net begonnen is in Europa. Runr is echter wel een A label merk. Wat houdt dit in? Ik leg het even uit

De kleding van Runr is 100% biologisch en ze proberen ze te maken met een 90 % minder CO2 uitstoot. (dit is exclusief de print) Ze halen deze 90% minder CO2 i door een combinatie van low-impact biologische landbouw. Het efficiënt produceren en transporteren van de producten en ze maken daarnaast gebruik van hernieuwbare energie in plaats van de elektriciteit op basis van fossiele brandstoffen.

Fair Wear Foundation is een onafhankelijke non-profitorganisatie die ernaar streeft de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie te verbeteren. Zij erkennen dat de fabrieken waar Runr geproduceerd wordt vallen onder deze foundation. Dus over kinderarbeid hoef je je geen zorgen te maken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier niet altijd over nadenk, maar ik moet ook toegeven dat ik het wel een meerwaarde vind.

Het leuke is dat ik doordat ik nu met ze samenwerk wel direct een hele leuke toffe dubbele winactie heb. In de eerste week van januari ga ik namelijk een vest verloten in Maat S (valt als een M) en een super tof marathon shirt in Maat L.

Wil jij hier kans op maken.
*              Geef aan welk product jouw voorkeur heeft
*              Waarom jij  #ProudtobeaRunr bent of nomineer iemand en vertel waarom
*              Like @runr_eu en @Runwithjoy.ce

Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne jaarwisseling toe!
Wie weet ga je 2018 met een mooi item van Runr beginnen!


2 reacties op ‘Proud to be a Runner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s