Suprise plans

Recap of the month july

Het heeft even geduurd voordat ik de juiste woorden kon vinden, maar ook al is de huidige maand al bijna voorbij, hier toch nog een recap over De maand begon rustig, na de vakantie relaxed weer het halve marathon schema oppakken. Rustig weer opbouwen en genieten van het lopen. Het doel komt steeds verder in zicht de Yuman race, de halve marathon dat wordt wel een hele pittige (helaas is deze door de huidige coronamaatregelen alsnog gecanceld). Toch probeer ik deze maand weer positief te benaderen. Positieve blik op wat ik ga doen, een volgende vakantie is in de planning.


Toch zie ik ook veel onzekerheid voorbij komen, twijfelen over hoe we eruit zien, het meten aan elkaar. In het afgelopen jaar merk ik ook dat mijn lijf wat losser is geworden, de kilootjes zijn wat hoger en de centimeterrol mag iets verder uitrollen om mijn omvang te meten… helaas niet mijn lengte, maar dat is oke! Want ook al zou ik het misschien liever anders zien.. ik ben nog steeds ik er is alleen wat meer van mij! Dus alsjeblieft wees een beetje lief voor jezelf!!

In juli heb ik overigens ook voor het eerst rond middernacht gerend, zo begon ik op de dinsdag en eindigde ik op de woensdag. Niet omdat ik er de tijd voor had, maar juist omdat ik er de tijd voor maakte! Al ben ik niet van plan om dat snel weer te gaan doen, was het toch ook wel heel bijzonder. Een beetje als een regenbui op je hoofd krijgen en daar intens van kunnen genieten, iets wat afgelopen maand me ook echt niet vreemd was.  Terwijl ik deze maand droomde van mooie grote events deed ik ook mee aan een kans om een startnummer van de London marathon te winnen. Het verbaasde me dat er zo weinig mensen mee deden, maar desnoods was ook buiten zinnen toen ik eenmaal doorhad dat ik degene was die gewonnen had en dus op 3 oktober in London kan starten op de hele marathon! Een hele gave vette uitdaging, ik doe namelijk al jaren mee met de loting.. wat tot op heden zonder succes leidde en BAM ineens kan het gewoon waarheid worden, nu moet het nog doorgaan en zal ik die finish moeten halen! Dus de halve marathon training wordt vanaf 18 juli marathon training! Lets Run Unite! Dankjewel Intersport en New Balance voor deze geweldige kans!

Waar ik enorm van genoten heb en waar ik veel energie door heb gekregen in de maand  july was het atletiek evenement van Perry sport! Op Papendal werd dat op 21 juli georganiseerd, deze clinic werd gegeven door Robert Lathouwers wat altijd een succes is. Samen met Deborah en nog een gezellige club anderen gingen we sprinten.. Hordelopen, ja ik sprong er ook overheen en speerwerpen. Het Hordelopen vond ik enorm spannend maar ook ontzettend gaaf en het speerwerpen ging verrassend goed! Weet je dat ik dat vroeger op de middelbare school ook deed tijdens de gym soms, hadden jullie dat ook?

Ook kwam het bericht in deze maand dat het eerste Anita event weer gepland zou worden in september, een wandel halve marathon met buddy! Via een winactie werd besloten dat Yvonne mijn buddy zou worden, echter helaas hoorden we in augustus ook dat deze halve wandelmarathon niet langer doorging en dat dit Event op een ander moment gaat plaatsvinden. Ik kijk er naar uit want gezellig wordt het sowieso!

De rest van de maand trainde ik lekker verder en genoot ik ervan dat langzaam de afstanden dus nu weer wat langer gaan worden.

De totalen van July waren als volgt.. Ik liep er maar 90 km van hart, ik wandelde er 20,19 km van.. geen super grote getallen maar wel enorm genoten!!

Een gedachte over “Suprise plans

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: