Suprise Suprise van Anita

Save the date!
Afgelopen augustus kregen alle ‘Anitameisjes’ de vraag met de uitgenodiging om woensdagmiddag 27 september vrij te houden.  Via een QR code konden we meer informatie krijgen. Deze heb ik natuurlijk direct bekeken maar veel informatie stond er niet in. Het zou in Zuid-Hollands plaats gaan vinden. Ook moesten we alvast wat gegevens doorgeven en of je erbij aanwezig zou zijn. Het zou dus een verrassing blijven. Om uiteindelijk duidelijk te maken waar we zijn moesten en waar we naar toe zouden gaan volgenden er in de weken erop verschillende raadsels en foto’s die allemaal te maken hadden met deze bewuste middag. We zouden iets met water gaan doen maar moesten ook soepel zijn in de heupen.  Je raad het al, er werd druk gespeculeerd wat we zouden doen. Zelf had ik eigenlijk geen idee maar deze voorpret maakte het al wel heel erg leuk!

20170730_192153

Wat gaan we doen?
Een ruime week van te voren kregen we de verlossende email. Hierin stond dat we met z’n allen met de Minerva zouden gaan zeilen. Dat leek me echt super gaaf want ik heb nog nooit van mijn leven gezeild. De Minerva ligt in de haven Scheveningen en dat is altijd voor mij wel even reizen.  Ik heb natuurlijk direct de Minerva gegoogeld want ik ken deze niet en wat een mooie boot!
Ik keek er ontzettend naar uit. Na het zeilen zouden we gezamenlijk nog met alle dames gaan eten ter afsluiting. Helaas was er ondertussen ook een collega die haar afscheidsfeestje op deze zelfde avond had gepland waardoor ik dus na het zeilen afscheid zou gaan nemen om de tocht weer terug te maken richting Twente om zo ook nog even bij het afscheidsfeestje van mijn collega te kunnen zijn.

Toen het dus duidelijk was wat we zouden gaan doen had al vrij snel contact met 1 van de dames die hier in de buurt woont en we besloten om samen met de trein er naar toe te gaan. Misschien even eerst over het strand hardlopen of dat we ergens lekker zouden gaan lunchen. Ik had er echt heel veel zin aan en de voorpret was bij de andere dames ook zeker te merken!

minerva

Zon, zon zon!
Al vroeg had ik afgesproken om op de trein te stappen dus om 10 uur stond ik op het station, stapte ik in en vond Nicole vrij snel. De reis ging voorspoedig zonder vertragingen en gezellig waren we aan het kletsen en voor we het wisten waren we al in Scheveningen! Wat was het trouwens prachtig weer deze woensdag. Het zonnetje scheen. Samen met Nicole ging ik lekker nog even lunchen en tijdens onze lunch zagen we een van de andere Anita dames, Jacolien, over het strand heen rennen!
Wij liepen na onze lunch weer verder richting de haven en al vrij snel kwamen we andere dames tegen. Direct werd er gezellig gekletst en liepen we aan boord van de Minerva.

Direct kregen we een warm onthaal van Marjon, Andrea en de andere dames! Toen de club compleet was werden we welkom geheten door Marjon en al snel werd verteld wat er deze dag te wachten stond.  We proosten op een mooie dag met alcoholvrije champagne en een lekkere petitfour. Het zou vooral relaxed en leuk worden en het was een verwendag voor ons allemaal.  Naast het varen zouden we ook verschillende activiteiten doen. Echter werden we eerst allemaal verrast met een mooie goodiebag! Wat de inhoud was? Nou zet je schrap

* Een witte anita air control Delta Pad
* Een bijpassende witte high waist sport slip
* Een pracht zwart badpak van Rosa Faia
* Sportsokken
* temporary tattoos
* en een Stretch band.

Snel hebben we allemaal de bh aangetrokken.  Ik was al bekend met de Deltapad en heb de roze versie al een langere tijd in mijn bezit, maar ben je op zoek naar een goede sport bh, fijne en goede ondersteuning, een bh die niet schuurt ook niet bij de sluiting, schouderbanden en onder je borsten, wil je een bh met een mooie vulling en heb je een cupmaat tussen AA  en H? Dan beveel ik je deze bh zeker aan!

Her en der werden er ook al trots tatoos geplakt en ondertussen hoorden we dat we in groepen in gedeeld waren voor de activiteiten. We gingen namelijk leren hoe we scheepsknopen moesten maken, hoe het werkt om zo’n grote zeilboot te besturen en we kregen les in het gebruik van de BodyHoop.
Tijdens de bodyhoop activiteit namen we direct deel aan een challenge. De beste 2 die de hoepel het langste hoog konden houden terwijl we ondertussen verschillende oefeningen moesten doen gingen door naar de finale die later weer aan de kade gespeeld zou worden. Ik bleek hier geen talent voor te hebben. Dus toen we uiteindelijk hoorden tijdens het maken van de groepsfoto dat we allemaal een Bodyhoop mee kregen naar huis was ik daar heel blij mee. Dan kan ik oefenen en ondertussen ook nog mijn core verbeteren want deze hoepel weegt 1,8 kg!

Het was echt een hele relaxte middag, het zonnetje scheen het varen was super leuk en zelfs heb ik nog even ‘achter’ het roer gestaan. De activiteiten waren leuk. Als de zeilen gehesen moesten worden waren er genoeg dames die wilden helpen waardoor deze zware klus met veel plezier werd gedaan! Er werd veel gekletst met elkaar over sport over deze mooie dag over doelen die ons nog te wachten staan. Ik vind de club dames ook zo gezellig en leuk! Het is een diverse club dames maar het is altijd gezellig met elkaar!

Daarom vond ik het ook heel jammer dat ik toen we eenmaal weer aan de kade waren al vrij snel afscheid moest nemen. Ik kon gelukkig nog wel even kijken bij de finale van de Bodyhoop contest. Toen was het helaas voor mij tijd om afscheid te nemen. Met moeite want eigenlijk wilde ik niet gaan maar helaas was het nodig omdat ik door vertragingen die mij te wachten stonden van de ns al later zou aankomen bij het volgende feestje dan dat ik vooraf gepland had.
Ik heb natuurlijk alles nog wel via social media kunnen volgen hoe deze geweldige middag is afgerond. Ook nog genoeg verhalen gehoord van alle toppers en ik kijk dan ontzettend uit naar november.

It was a great day!

In november mag ik namelijk samen met wat andere meiden namens Anita deelnemen aan de halve marathon van Terschelling namelijk de Berenloop! Sommige toppers doen zelfs de hele marathon!

Ik kijk terug op een prachtige dag en ben dankbaar dat ik betrokken mag zijn bij Anita, een geweldig merk met topproducten!

2017-Ahoy-Anita 113

Een gedachte over “Suprise Suprise van Anita

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: