De puntjes op de i

Recap of the month Juli

In de maand juli was ik vooral naar het zoeken wat ik nu wil, waar wil ik naar toe. Hoe ga ik dit doen.
In de afgelopen weken heb ik hier goed over nagedacht. Ik pak mijn hardloopschema weer op en ben op zoek naar de oorzaak gegaan, waarom mijn vermoeide gevoel blijft overheersen. Naast dat ik mijn bedtijden aan zal kunnen passen ben ik er ook achter gekomen dat het vanuit mijn voeding kan komen. Ik eet namelijk niet regelmatig en ik denk dat ik daar nog veel meer energie uit zou kunnen halen. Wie weet voel ik me dan ook nog beter in mijn lijf dat zou extra mooi meegenomen zijn.

Deze maand heb ik dus weer meer kilometers gelopen dan in juni. Waar ik in juni maar 70 km heb gelopen ben ik deze maand geëindigd op 110,9 km. Dat is dus per week ongeveer 10 km meer. Lekkere opbouw al zeg ik het zelf. Ik heb deelgenomen aan verschillende races:
Het begon met de urban trail in Enschede, een 5 km door de binnenstad en allerlei winkels en bedrijven. Super leuk, ondanks dat ik nog maar 8 uur daarvoor lande op Schiphol heb ik me goed vermaakt! Een week later liep ik mijn eerste Obstacle run van dit jaar tijdens de Nek in de Drek in Vriezenveen. Ik had deze nog nooit eerder gelopen maar ik vond de 15 km echt heel erg tof!
Een dag later stond ik met nog meer lopers van Meeus aan de start van de Zwolle urban trail. 10 km lang zagen we Zwolle van een hele leuke kant. Het was vooral een hele leuke en gezellig run. Op 30 juli sloot ik de maand voor mij al hardlopend af tijdens de 10 km Varia run in Dedemsvaart. Je kan hier lezen hoe mij dat is afgegaan.  4 verschillende races waar ik in totaal 40 km liep.

Langzaam kom ik dus steeds weer iets verder. Het intervallen probeer ik nu wel minimaal 1 keer per week te gaan doen. Het doel blijft namelijk nog wel sneller worden.
ik wil kijken wat ik kan en of ik daadwerkelijk die 5 km uiteindelijk onder de 23 min kan gaan rocken. Het doel was 24 minuten maar dat doel is vorige maand al behaald.

Juli was mijn maand waar ik ook het zwembad in dook. In augustus doe ik mee aan de TitanSwim en dat is een obstacle race van 1 km zwemmen met daartussen hindernessen. Ik kijk er naar uit. Ik heb geoefend tijdens de zwemvierdaagse. Mijn eerste zwemmedaille is dus ook binnen. Daarnaast sprong ik soms ook in het zwembad, vooral in de ochtend om zo het zwemmen beter onder de knie te krijgen. Ik moet wel zeggen dat ik de muziek tijdens het zwemmen heel erg mis dus als iemand daar een goed idee voor heeft laat het maar weten!

Al met al was het een gevarieerde maand en een mooie start van de zomer! Wil je weten hoe mijn trainingen eruitzagen of mee details lezen dan kan je deze terug lezen in de weekupdates die al eerder gepost zijn op mijn blog.

Heb je vragen, tips of adviezen of denk jij, ik weet nog een leuke samenwerking voor jou dan hoor ik dit natuurlijk ook erg graag. Ik kijk uit naar het seizoen wat weer komen gaat. In september ga ik naar Disneyland en ook die outfits hebben afgelopen maand wat aandacht gehad. Ik hoop het helemaal rond te hebben in augustus. Heb jij nog leuke racetips of ideetjes?

 

IMG_20180802_214706.jpg


Een reactie op “De puntjes op de i

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s