Time flies by

Week 28

Deze week is voorbij gevlogen, het was mijn eerste werkweek weer na mijn vakantie dat ik op de groep zou staan. Ik zou ook deze week weer starten met mijn trainingsschema. De tijd vloog voorbij en trainen zat er helaas vaak niet in voor mij. Ik heb deze week mijn eerste ervaring gehad met een EHBO op een festival en  ik kon eindelijk de Performance Outerwear Top van Anita Nederland uit proberen. Ik ga jullie proberen mee te nemen in afgelopen week.

let’s make the best of this new week

Op maandag had ik een rustdag ingepland. Afgelopen weekend had ik deelgenomen aan 2 verschillende evenementen. Daarom had ik op deze maandag een rustdag ingepland. Omtrent mijn onregelmatige diensten op het werk kwam dit ook heel goed uit. Vandaag was direct mijn langste dienst van de week. Ik had vergadering en daarna direct de slaapdienst waardoor ik van 10.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur op het werk zou zijn.

De dinsdag was ik echter kapot van de dienst. Ik had heel slecht geslapen en na het werk ben ik direct boodschappen gaan doen. Ik had nog wat was er liggen die heb ik weggewerkt en in de middag wilde ik een middag dutje van 1,5 uur gaan volbrengen. Helaas is dat niet gelukt, ik was onder zeil en ben pas weer wakker geworden toen het tijd was om te koken. Ik was letterlijk door de wekker heen geslapen. Dit zorgde ervoor dat ik niet meer kon trainen want na het eten gingen we vrij snel al door naar een verjaardag. Misschien ook maar beter heel energiek voelde ik me ook niet.

Woensdag was mijn vrije dag van deze week. Ik besloot een rustige duurloop te doen in plaats van de intervaltraining die ik die dag ervoor eigenlijk had moeten lopen.  Vandaag heb ik ook nog een afspraak om samen met een oud collega’tje lekker te gaan eten dus ik moet op tijd in de middag weer weg. Het lopen gaat goed mijn hartslag blijft de 1e 10 min rustig laag. De zon komt daarna echter door en voordat ik het weet heb ik het echt heel warm en is mijn hartslag erg hoog voor het tempo wat ik loop. Ik besluit toch het tempo aan te houden aangezien mijn schema op tempo’s gebasseerd is en ik loop mijn ronde netjes af. Ik klok af op 8 km met een gemiddelde van 6.14. Keurig tempo voor mijn langzame duurloop het mag in principe nog wat langzamer. Ik heb onderweg wel lekker genoten. Vooral het begin was erg fijn, ik starte na een regenbui en het was heerlijk fris buiten.

Op donderdag heb ik mijn medisch certificaat voor Disney opgehaald bij de huisarts. Ik kijk erg uit naar dat weekend. De medailles zijn bekend en ik heb 2 van mijn 3 outfits al klaar. Vandaag ren ik niet en doe ik wat core oefeningen. Ik ben daarnaast ook bezig met het ontwerpen van mijn eigen 3e kostuum voor disney. Mijn ontwerp heb ik gestuurd naar Runandcasual en na hun vakantie gaan ze er mee aan de slag. Ik ben heel benieuwd! ondertussen bestel ik de overige benodigdheden via Ebay en dagdroom lekker over het magische run weekend wat ik in september ga beleven!
Zijn er vanuit jullie nog mensen die er mee gaan doen?

If you can dream it, you can do it

Vrijdag zou ik weer een training volgen, de training die ik dinsdag gemist had had ik nu voor vrijdag ingepland. Zoals je wel kunt raden deze heb ik ook niet gelopen. Ik kan eerlijk zeggen niet waarom ik niet ben gegaan. Ik denk dat het opnieuw starten met een trainingschema en het werken weer even te veel energie vraagt, het warme weer is daarnaast ook niet motiverend en dan kan ik echt op zien tegen een interval training. Zondag heb ik weer een lange duurloop gepland staan dus eens zien of dat wel gaat lukken. Vlak voordat ik vrijdag na het werk toe ga hoor ik dat ik op zaterdag naar de zwarte cross toe mag. Super leuk want ik houd van festivals en daar ben ik nog nooit geweest.

Op zaterdag ben ik vanuit het werk naar huis gereden heb mij in een half uur omgekleed en klaargemaakt om een vriendin op te halen, 1,5 uur nadat ik vrij was zat ik op het station op weg naar lichtenvoorde voor een hele leuke gezellige dag! Echter was ik ook binnen 2 uur al bij de EHBO, ik was niet gevallen en had ook geen zonnesteek. Ik had de verkeerde schoenen aan gedaan en op dat moment 3 blaren verdeeld over 2 hakken al kapot gelopen.  Deze werden door de EHBO keurig verzorgd en afgeplakt en ik heb nog flink wat uurtjes daarna nog gedanst.  De zwarte cross is een heel mooi festival waar gezelligheid de boventoon voert. Ik zou graag volgend jaar er weer naar toe gaan. Toen ik op zaterdag avond weer thuis kwam zag ik al snel dat de Anita Performance Tight en d Anita Outerwear Top geleverd waren. De broek is lang en die ga ik op een ander moment testen, de top gaat morgen uitgeprobeerd worden.

Move your body not your boobs

Zondags bekijk ik mijn voeten, de blaren zijn opgelopen tot het aantal van 5. Marathons kan ik rennen en heb ik nergens last van een dagje op het estival en mijn voetjes zijn gehavend. Ik besluit om ze te sparen en geen dichte schoenen aan te doen. Ik kies vandaag voor een Tabata training in de achtertuin. Mijn hond vond het nogal enigzins interessant  en ik vond het vooral heel erg warm. De top zit echter overigens heel erg fijn, de fuchsia kleur vind ik heel gaaf en gelukkig vind ik ook dat deze kleur mij prima staat. Ik ga denk ik mijn angst ook maar eens overwinnen en wanneer mijn voeten weer geheelt zijn ga ik maar eens echt in de blote buik op stap. Nee ik heb geen afgetraind lichaam en ja ik heb vetjes op mijn buik. Ik noem het een vrij normaal postuur 🙂 en ik vind dat ik mij daarvoor zeker niet hoef te schamen. Wie weet en wordt vervolgd!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s