Feel the African Spirit

Afgelopen maart werd ik door hardloopaanbiedingen gevraagd om een setje van Lornah sports te testen en er een review over te schrijven. Hardloopkleding uittesten dat is erg moeilijk af te slaan natuurlijk. Zeker voor mij aangezien ik altijd al interesse gehad heb in kleding en tegenwoordig het liefste veel verschillende hardloopkleding in mijn kast heb. Ik was al wel bekend met het merk Lornah Sports en had in het verleden ooit een setje aangeschaft. Ik gaf deze maten door denkende dat de maten nog steeds kleiner uitvallen en we hadden afgesproken dat ik het setje zou komen ophalen bij de stand in Rotterdam.

Marathon Rotterdam

Tijdens het ophalen van mijn marathon nummer haalde ik ook mijn nummer op van de AD Cityrun. Ik had mij hier ook voor ingeschreven. Enthousiast liep ik door de Expo nadien en wat zie je dan altijd veel interessante producten. Eenmaal bij de stand van Hardloopaanbiedingen wilde ik de rekken eigenlijk direct doorzoeken. Ze hadden namelijk super mooie acties. Ik kwam echter ook voor het Lornah setje en besloot deze eerst te gaan passen.  Ik kreeg de korte broek AFIYA een 2 in 1 short. Een los broekje met daaronder een korte tight. Daarbij kreeg ik ook de top KIBIBI een mooie iets losvallende singlet.

Wat kenmerkend is voor Lornah is de Afrikaanse print. Mijn set is mooi zwart wit met een prachtige print met een paar goudkleurige details, denk hierbij aan een naadje of het logo van Lornah.
Ik pas het aan en de top blijkt mij te groot te zijn. Lornah heeft kennelijk de maatvoering veranderd want mijn ervaring was toch echt dat het klein viel. Nu blijkt dat je de normale maatvoering aan kan houden die je gewend bent. Dat vind ik een goede verbetering!

‘When you think you know something.. but it is suprising you again’

Het voelt direct lekker en zacht aan op je huid wanneer ik het pas. Ik ontdek ook al vrij snel een klein zakje in mijn top. Dit vind ik een pluspunt, je kan op deze wijze je bijvoorbeeld je id-kaart meenemen, dit past en tijdens het lopen zal je daar ook geen hinder van ondervinden. Ik heb dat namelijk uitgeprobeerd. Er past ook een Samsung s8 in maar dat lijkt mij zelf niet erg prettig lopen, maar dat is niet getest door mij.

rkai0579-20x30-018112309789136853963.jpeg

Race ready

Ik had besloten dat de ultieme test zou plaatsvinden tijdens de Cityrun van Rotterdam. 4.2 km door de warmte zonder enige ervaring te hebben in het lopen met deze set. De run was hartstikke leuk. Ik heb er enorm van genoten. De kleding set werd door sommigen al vrij snel herkend. Het is ook mooie maar opvallende kleding wat je draagt. Ik persoonlijk houd daar van en vind dat dus echt een pluspunt. Anders dan wat de meesten dragen. De top zit echt heel fijn, dat het was losser zit rondom de maagstreek vind ik erg fijn.
het broekje zakt niet af, er zitten ook touwtjes in zodat je hem wat strakker kan dragen maar dat vind ik niet nodig. De binnen pijpjes van het broekje zijn matchend met de top maar kruipen bij mij tijdens het rennen wel iets op. Echter niet hinderlijk en die ervaring heb ik ook met andere shorts waar een extra broekje bij in zit.  Al met al ben ik dus heel blij met de mooie ogende set. Deze test heeft de kleding met vlag en wimpel doorstaan. Ondanks de warme dag bleef de kleding lekker op mijn lijf zitten. Het is lekkere luchtige kleding met een prachtige uitstraling en de stof is ook erg fijn, het voelt dikker aan dan dat het is.

 

Cleaning it up!

Echter hoe houd deze kleding zich in de was, de hardlooptest is het goed doorgekomen nu de was test. Geadviseerd wordt om deze kleding op 30 graden te wassen. Ik heb het echter ook een keer in een 40 graden was gedaan.  Zoals je al leest is in de afgelopen maand de set meerdere malen gebruikt. De kleding ziet er op dit moment nog erg mooi uit. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik er geen rare vlekken in heb gehad.  Wel houd ik me aan de wasvoorschriften. Het is immers zonde als er dooreen fout van mijn eigen kant de kwaliteit veranderd.

beautyplus_20180507212057885_save8656194792770095483.jpg

In the End!

Ik ben heel blij dat ik via hardloopaanbiedingen opnieuw kennis heb mogen maken met Lornah Sports.

Ik zal nog even kort benoemen wat ik er zo fijn aan vind:
*             Het is mooie vrouwelijke kleding, wat opvalt en onderscheidend is.
*             Je kan de maat bestellen die je anders ook draagt
*             Het is een mooie kwaliteit stof wat luchtig aanvoelt tijdens het lopen.
*             Na het wassen blijft de kleding mooi.

Om het helemaal fijn en perfect te maken is dit een verbeterpuntje:
*             Het binnen broekje kruipt omhoog bij mij.

 

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik dus erg tevreden over deze hardloop set en de kwaliteit van Lornah Sports.
Ik zie ook een verbetering met de set die ik voorheen zelf had gekocht. Ik draag de kleding graag maar ik vind mooie hardloopkleding dan ook altijd erg interessant en leuk!

 

2 gedachten over “Feel the African Spirit

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: