Bounz your body not your boobs!

Met Anita Nederland heb ik in de afgelopen maand 2 hele mooie events mee mogen maken.
Het eerste event was op 1 april (nee geen grap). We werden verwacht in Amsterdam bij Bounze waar ons een bounzing bootcamp stond te wachten. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en na enig speurwerk zag ik dat het te maken had met heel veel trampolines. Mijn hart maakte alvast een sprongetje want ik ben gek op trampolines haha!

 

Ik had de uitnodiging via Andrea ( van http://www.andrearun.nl )ontvangen, ze had dit event samen met Anita Nederland georganiseerd! Het event was ter ere van de nieuwe bh. De Air Control Deltapad is de ISPO Award Gold Winner 2017! Deze bh mochten wij dus al bounzend uitproberen en ervaren! Een toffe kans die ik zeker aangrijp! De groep van 20 dames bestaat uit voor mij al aardig wat bekenden, sommige had ik gesproken op het vorige event van Anita en anderen kende ik al, mede door social media en voor mij waren er ook een paar nieuwe gezichten bij maar des al niet te min die leer je snel kennen. Het was een zeer gezellige groep dames en naast de trainingen hebben onze lachspieren ook aardig wat spierpijn veroorzaakt in mijn buik.

De Air Control Deltapad bh had ik nog niet en was voor mij nieuw. Als fan van de bh’s van Anita active werd ik dus heel blij van het feit dat ik deze mocht uitproberen en mocht houden! De kleur was direct perfect, hij heeft een mooie knal roze kleur en zit zoals al mijn andere Anita bh’s heerlijk! Ik vind het fijn dat de schouderbandjes wat breder zijn en het mooie aan deze versie is dat er dus die deltapads inzitten. De deltapads zijn een dun schuimlaagje, dit laagje heeft een triangel vorm waardoor anderen het niet meer kunnen zien wanneer je het koud hebt 😉  Als je deze bh draagt ben je ook direct in bezit van een #anitasixpack wil je daar meer over weten bekijken dan even de link door op de hashtag te klikken.

Anita-Bounz-Your-Body-3-600x400

Terug naar het event want daar was ik immers over aan het vertellen. Nadat iedereen de bh aan had begonnen Marjon en Andrea met hun openingswoordje. Iedereen is enthousiast en kan niet wachten om die trampolines op te mogen! Om 18.00 uur roept de instructrice ons, we hebben allemaal een eigen trampoline en daarna beginnen we al vlot aan de warming up. We beginnen met springen, het kind kwam in me naar boven en betrapte me er soms al op dat ik niet aan het opletten was wat we moesten doen. De warming up was al vrij pittig, al springend allerlei oefeningen doen. Ik was al aan het zweten voordat we aan de volgende opdracht begonnen, sommige meiden hadden het al zo warm en besloten om in sport bh verder te gaan met de training. Ik vond het persoonlijk nog wat onwennig (ik loop nooit alleen in sport bh) en hield mijn shirt nog even aan.

We begonnen met een estafette loop, dit hield in rennen over de trampolines heen en terug en dan de volgende van je team aantikken. Het team wat als laatste zou eindigen zou push ups doen. Ons team eindigde de eerste keer als laatste en daar gingen we met de push ups. Het rennen over de trampolines is trouwens geen makkie, echter ik weet niet hoe leek het wel of ik erover heen vloog!
Iedere ronde was een ander team eigenlijk aan de beurt om de push ups te doen, het was vooral heel erg leuk en gezellig.

Anita-Bounz-Your-Body-2-600x400

Na de estafette was het bootcamp tijd, verschillende oefeningen in tweetallen per trampoline. Ook hier bleek dat ik niet goed had opgelet. Ik was te druk ondertussen met het springen en genieten op de trampolines en van de gezelligheid. Met als resultaat.. ik wist soms de oefening niet meer die bij de bijbehorende trampoline was. Maar het ging van squads naar planking, naar hiptrust naar bounzen tegen de zijwand, naar nog wel wat meer oefeningen waar ik op dit moment niet op kom. Een gevarieerde keuze en alles was 30 seconden lang en na een rondje dachten we er te zijn maar daar kwamen gewoon nog even 2 rondes bij! Gelukkig hadden we genoeg versnaperingen klaar staan en konden we goed bijtanken. Onze voetjes konden zelfs nog verwend worden door een Weleda voetenbadje! Dit was echt heerlijk!
Maar voordat het zover was konden de kids.. ik bedoel dames 😉 nog even los gaan op de trampolines.  Ondertussen had ik ook besloten om mijn shirt uit te doen en in sport bh verder te gaan genieten. Een out of my comfortzone momentje en dat voelde heerlijk!
Doordat we even onze eigen tijd hadden zorgde dit voor leuke foto momentjes en we konden ook een mooie jumpfoto laten maken door Harm Dommisse de fotograaf van de dag! Hieronder mijn resultaat!

anita

Wanneer we allemaal voldaan waren van het springen onze voeten verwend waren en onze maagjes gevuld was het helaas al weer tijd om te gaan. Ik moet zeggen het was een toffe training! en omdat ze vonden dat we nog niet verwend genoeg waren kregen we ook nog een mooie goodybag! Waarin onder andere het nieuwe kookboek zit van Runnersworld en ook het blad! Een lekker douchegelletje van Weleda een mooie handdoek van Anita, een klein toilettasje en dat alles ook in een handige tas van Anita! Ik voelde me helemaal verwend. In de auto terug hebben we nog lang nagepraat.

 

Mijn mening over de Air Control Deltapad?
Het is een hele fijne en mooie bh, ik vind hem heerlijk zitten met het bounzen en ik besloot dat ik hem tijdens de Rokjesdag 10 km hardloopwedstrijd de volgende dag ook zeker zal dragen. Wanneer ik dan nog steeds zo tevreden zou zijn dan werd dit mijn bh voor mijn marathon van Parijs! (spoiler allert.. ik heb hem gedragen tijdens de marathon!)

 

Bij Salon du Running staat de Air control Deltapad tussen de beste producten van 2017 opgesteld! Natuurlijk heb ik hem tijdens de marathon van Parijs gedragen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: