Dream bigger!!

 

Oh wat een heerlijke caption is dit ook! Ik heb er voor de verandering absoluut niet lang over na hoeven denken want ja dream bigger, jullie begrijpen al waar het op slaat! Mijn doelen voor 2020!

Ik ben er helemaal uit en met meneer de Trainer (Frido) heb ik het eerst echt besproken voordat ik het überhaupt ging plannen. Dat het plan al in mijn hoofd zat voor de tijd dat mocht duidelijk zijn maar of het ook haalbaar zou zijn wist ik niet. Maar het is wel een gevalletje,

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Om precies te zijn, zijn het 2 doelen maar eigenlijk ook weer 4, duidelijk, nee niet bepaald daarom wijd ik er ook maar even een (misschien over enthousiaste) blog eraan. Ik heb er in ieder geval zin in en de eerste 3 trainingsweken zijn gewoon al bijna voorbij! Dit gaat hard, dit gaat lekker en het voelt zo goed (het lopen dan, want zoals jullie weten de rest even niet, maar daar wordt hard aan gewerkt) Terug naar het onderwerp de doelen! Tja ik ga met de billen bloot (nee geen playboy dromen hoor haha)

Verrassing!!! Ik ga naar NEW YORK in 2020 voor de marathon niet de halve, al lijkt me die dubbel echt mega vet, de marathon alleen al gaat super duur worden. Ik wil het niet meer uitstellen en nee ik heb niet geboekt (kan nog nergens), ben niet bij de voorloting (50 startbewijzen.. jaja) erdoor gekomen. Ik ga het gewoon doen, mijn halve kleding kast (gewone niet hardloopkleding) heb ik online gezet (kijk snel koop en help mij naar new york 😛 klik maar hier ) Ik ga sparen (zolang ze bij Anita Nederland niet steeds mooie nieuwe collectie verkopen pff ik heb daar geen weerstand tegen!! ) Ik hoop binnenkort met jullie te kunnen delen dat ik inderdaad geboekt heb, wat het ook gaat worden alle opties zijn nog open! Dus alle bedrijven die deze reis aanbieden. Kom maar door met jullie offertes! Wil je mij sponsoren, helpen om mijn droom waar te maken. Dit mag natuurlijk ook altijd laat het me even weten kijk ik wat ik ervoor terug kan doen 😉 (niet gevraagd is altijd nee toch) Maar oh was dit geen verrassing, had ik dit niet overal al genoemd. Klopt helemaal dit was het doel wat het meest voor de hand liggende doel was wat je bij mij op dit moment maar kon bedenken.. Wat het andere Grote doel is wat je kan opdelen in 3 delen, ik geef je een hint. Zand en bos en een jubilieum… weet je het al?

Big Bigger Bigst!

Voor de gene die dachten aan trailen, Yes goed puntje voor jou, voor de gene die dacht aan een andere marathon Yes ook helemaal goed puntje voor jou erbij, maar voor de gene die dachten aan een ULTRA die hebben de jackpot! Op 14 maart hoop ik, ik bedoel GA IK, mijn aller eerste Ultra 50 K volbrengen! Ik heb mij hier afgelopen zondag pas voor in kunnen schrijven, vandaar dat ik het niet eerder kon delen. Net als Kroondomein marathon in Apeldoorn, ik was 1 van de lucky 150 die er zo vroeg bij waren. Ik zei inderdaad dat het 3 was.. ja nummer 3 heeft alles te maken met opnieuw de marathon afstand en dat is de Rotterdam marathon. Dit wordt dus een Hattrick (zo heet dat toch 3 op een rij) 3 marathons (of meer) in 3 maanden! Super spannend maar volgens de fysio is het goed te doen en volgens Frido ook! Dus daar ga ik voor!

Waarom heb ik gekozen voor de Kroondomein ’t Loo marathon trail, dit leek mij een hele goede voorbereiding voor die Ultra. 50K loop je niet zomaar en tja ik zou toch ook die hele lange afstanden moeten gaan trainen! Deze trail in februari gaat dus niet op tijd, perfecte training dus. Ik ben al jaren hier heel nieuwsgierig naar eigenlijk maar nooit de stap durven zetten. Nu heb ik mij dan ingeschreven en ga ik deze trail volbrengen. Het toffe daarbij is ook dat flexpower me bij deze trail gaat steunen! Deze zal ik de komende tijd ook nog wel nodig zijn want mijn spieren gaan extra aandacht nodig hebben.

De ultra die ik gekozen heb ik op 14 maart in Nijverdal. Je zou zeggen dat het bijna een ‘thuiswedstrijd’ is. Echter heb ik ook voor deze als doel staan dat het geen wedstrijd voor mij is. Deze ultra is al pittig genoeg met zijn hoogte meters en daarbij ook nog eens verschillende soorten ondergrond. Ik wil hem gewoon ontzettend graag blessure vrij uitlopen! Deze trail gaat over de Sallandse heuvelrug en na vorig jaar de 25 km trail te hebben mogen ervaren ga ik dus dit jaar het stapje hoger pakken! Ik heb de mogelijkheid om ook daar te trainen en voorlopig gaan mijn duurloopjes in ieder geval onverhard! Wil jij nog mee doen met deze trail dat kan. Ik wordt niet gesponsord ofzo ik vind het gewoon leuk als er heel veel bekenden mee gaan doen! (Hier kan jij je inschrijven!) Voor de fanatiekelingen, je kan ook de 50 mijl lopen. Is 50 te ver kom dan gezellig mee doen met de 25 km.

Ja en dan de minst logische in het rijtje, want je zou denken dat ik na die trail de rust wel weer heb verdiend. Niets is echter minder waar want toen ik gevraagd werd door een loopmaatje om mee te lopen met de Rotterdam marathon, zodat we samen lol konden gaan maken ruim 42 km lang, dat we lekker met het publiek zouden kunnen spelen en het geweldige jubilieumjaar mee zouden kunnen vieren. Voelde ik me een beetje vereerd dat ze me meevroeg en dan kan ik natuurlijk geen nee zeggen (ben ik overall al niet heel erg goed in) Dus wederom geen PR doel of iets dergelijks, dat soort dingen komen later misschien in het jaar. Ik ga de eerste maanden echt focussen op mijn motto Run with Joy! Iets wat ik de vorige keer pas de laatste kilometers had toen ik met Edgar liep. Nu is het doel dat hele pleuriseind plezier maken! Potverdrie het is wel veel dat besef ik mij zekers te weten wel en daarom ben ik dus ook al weer lekker aan het trainen geslagen.


Ogen op de horizon en gaan met die banaan! Hard werken voor deze geweldige doelen die komen gaan! Super fijn vooruitzicht waar ik echt enthousiast voor ben. Blij met de hulp die Frido mij geeft door zijn Flijmscherpe trainingen. Ik durf beter buiten mijn ‘comfort zone’ te trainen en heel anders dan dat ik gewend was door mijn Garmin trainingen op Heart rate! Ik ben zo benieuwd waar al dit leuks mij brengen gaat!

Thuis ben ik bezig met het realiseren van een kleine Home gym, ik heb nog wel een slaapkamer over die daarvoor kan dienen, eerst moet ik nog alle spullen verzamelen Zoals een fitnessbankje, nog enkele gewichten/kettlebells  weerstandsbanden. (thnx voor alle tips overigens) Een kast om al deze spullen weer in te leggen (als ik het doe doe ik het goed dus ook voor mijn hardloopschoenen etc en heb al wat gezien bij de ikea) Gelukkig vieren we hier thuis kerst en kan ik enkele dingen wel op mijn verlanglijstje zetten!

Trainend het jaar uit!

Wat ik dit jaar nog ga doen? Alleen de bruggenloop staat nog op de planning, eigenlijk hoop ik dat ik ergens nog een trail van rond de 20 km mee kan pikken maar daar heb ik me nog verder niet in verdiept, ik ga in ieder geval niet crossen dit jaar. Vorig jaar was mijn eerste ervaring en naar de marathon heeft me dat denk ik echt we zo fit gemaakt dat ik die top tijd liep. Echter wil ik mij zoveel mogelijk aan mijn trainingen houden en echt endurance op gaan bouwen en herstel zo snel mogelijk gaan bevorderen. Dus lieve mensen, heb jij de tip om zo snel mogelijk te herstellen, of het product wat mij helpen kan. Laat even een berichtje achter op deze blog, via mijn insta of via het contactformulier op de website en help mij mijn Hattrick doel te halen en die bling uit New york binnen te slepen!

 


2 reacties op ‘Dream bigger!!

  1. Mooie doelen! En jij gaat dit zeker fiksen! Ik heb bijna weer hetzelfde lijstje! De Kroondomijnloop, de Sallandtrail van 50 km en de Rotterdam marathon! Ik ga je vast en zeker ergens wel tegenkomen. En als je een keer weer tijd en zin heb om eens samen op de Sallandse Heuvelrug te gaan trailen. Dan wil ik best weer een keer met je gaan lopen. Ik heb nog wel een mooie route die ik toen met de Rotterdam marathon groep heb gelopen. Laat het maar weten want ik vind het wel weer een keer gezellig. Groetjes van Carina

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s