Pre race week!

Week 37 begon vrij rustig. Wetende dat ik nu ook rustig aan zal moeten doen. De week erop ga ik knallen. Dit begint nu vrijdag al tijdens de Disney 36 k challenge! Ik ga namelijk 3 afstanden in 3 dagen hardlopen. Ik ga niet race maar genieten, wanneer loop je nou door Disneyland Parijs!
echter is dat toekomst en kijken we nu terug naar vorige week. De week waarin ik daar dus al rekening mee hield maar wel goed wilde gaan trainen.

Op maandag nam ik geen rustdag ondanks dat ik de dag ervoor de 10 Engelse mijl in Arnhem gelopen had. Ik had mijn sportkleding zondagavond meegenomen naar mijn werk en vanuit mijn werk de volgende ochtend begon ik mijn maandag sportief op de borkelt. Ik twijfelde tussen een lange en een korte ronden en besloot dat ik het na 1 km zou bepalen. Dit werd de korte ronde, mijn benen waren toe aan een herstelloopje die niet te lang zou duren. Het was eindelijk iets frisser waardoor ik de Massage Tight die ik van Anita in de zomer heb gekocht uit kon proberen! Ik ben heel blij met deze tight hij zit heerlijk, het gevoel van de bolletjes aan de binnenkant van deze broek vind ik zelf heel erg prettig! Daarnaast ben ik verliefd op deze (limited) fuchsia kleur. Voldaan kwam ik dus thuis en had ik nog lekker de hele middag ‘vrij’.

 

Dinsdag was dan echt een rustdag voor mij. Ik ging in de ochtend lekker naar de kapper waar ik zoals gebruikelijk alleen maar de puntjes liet knippen. Vanuit de kapper snel naar huis om wat te eten en daarna kon ik weer door naar mijn werk. Prima slaapdienst gedraaid en op woensdagochtend vanuit mijn werk direct doorgereden naar de sportschool. Wederom had ik mijn sportkleding meegenomen. Dit is voor mij altijd een stok achter de deur, wanneer ik namelijk eerst weer naar huis zou gaan dan ga ik ondertussen andere dingen ondernemen en stel ik het hardlopen of het sporten uit. Ik probeer dan eerst mijn rust te pakken terwijl ik energie krijg van het sporten!

Donderdags had ik een dubbele training op de planning staan. Ik wilde die dag namelijk heel graag 10 km lopen. De afstand die we tijdens de Harbourrun in de Rotterdamse haven ook gaan volbrengen. In de middag zou ik namelijk naar Rotterdam gaan voor een obstacle training. Ik ging er een beetje vanuit dat het trainen van het lopen op de achtergrond zou staan en dat bleek later ook wel zo. De 10 km in de ochtend liep ik heel relaxed en als een mega blij ei. Ik had een ontzettend goede en vrolijke dag en voelde me heel fijn. Ik zong zelfs buitenaf hardop met mijn playlist mee. Tijdens de weg naar Rotterdam heb in de auto met mirjam alleen maar geratled volgens mij.  In de middag hebben we een leuke kick off gehad van de Harbourrun. In deze link geef ik je nog wat tips en vertel ik een beetje wat we die middag zoal hebben gedaan!

Vrijdags besloot ik wederom een kort rondje te maken, dit keer voor mijn werk uit. Ik wilde namelijk wel 3 keer lopen deze week maar niet super veel kilometers maken. Ik wist dat ik op zaterdag het niet voor elkaar zou krijgen met mijn werkplanning en andere afspraken om ertussen te gaan lopen. Dus de hardloop schoenen aan en gaan met die banaan. 5 km op een mooi tempo gelopen.

Zaterdags was de dag dat ik naar Arnhem ging met een vriendin, samen met een vriend van ons gingen we die avond naar het concert van Helene Fischer. Zelf kende ik weinig muziek van haar, ik was vooral nieuwsgierig naar de show. Ik kan je vertellen het is echt heel erg gaaf. De mensen die me volgen op Instagram hebben mee kunnen genieten via de story’s. Wat een artiest, maar vooral sportvrouw is dat zeg! Zonder dat je het hoort tijdens het zingen klimt ze omhoog via touwen en haalt ze te gekke moves uit. Die vrouw is echt super lenig, Na het concert besloten we nog even de nachtelijke uurtjes van Arnhem mee te gaan maken.

Zondags voelde ik me topfit en wilde ik wel gaan lopen maar kon ik mijzelf moeilijk achter de livestream van Berlijn weghalen. Wat vond ik dat ontzettend gaaf om te zien. Geïnspireerd raakte ik erdoor en het gevoel om weer een marathon te lopen kwam helemaal terug. De beslissing maakte ik deze middag daarom ook direct. Ik ga nog een derde marathon lopen, wanneer weet ik niet. Ik ga me nu nog bezig houden om mijn basissnelheid te verhogen (althans na de Disney runs ga ik daarmee verder) en vanuit daar ga ik oriënteren welke marathon het gaat worden. Wanneer dat duidelijk is zal ik opnieuw met mijn trainster om tafel gaan. Dit gaat misschien een beetje verwend klinken maar ik wil ontzettend graag nog een marathon in het buitenland lopen! Het lijkt me trouwens ook wel echt heel leuk om een marathon te mogen promoten. Dus mensen als je iemand zoekt, ik wil de uitdaging wel aangaan! De rest van de zondag besloot ik op bezoek te gaan bij mijn vader. Het is een hele tijd terug dat ik de zondag zo lui gespendeerd hebt, zonder werken en zonder het hardlopen! Dit was wel even een keer fijn! Bovendien was dit een prima afsluiting van de Pre race week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: