2018: Part two

Recap of the month Augustus

De maand augustus voelde voor mij aan als het begin van de tweede helft van het jaar.
Wanneer ik daar dieper over nadenk is dit voor mij enigszins ook wel zo. In de maand juni en Juli heb ik een vorm van hardloop vakantie gehad. Ook ben ik natuurlijk op vakantie toen geweest. De maand augustus voelde als weer een nieuwe start. De uitdaging die ik aan ga in Disney komt dichterbij en daar zal ik toch wel weer voor moeten gaan trainen. Ook staan er verschillende andere runs en wensen op de planning waar ik toch ook nog wel heel hard mijn best voor wil gaan doen.
Hoe de maand wat betreft trainingen is gegaan in augustus dat kan je natuurlijk in de wekelijkse updates lezen waarin ik jullie meeneem in mijn trainingsweken.

‘when i look back, i just smile’

Topdag van de maand:
Het leukste van de maand augustus was eigenlijk iets wat ik af had willen zeggen. Dit was het hardloopevent in Harmelen. Ik zag er enigszins een beetje tegenop, ruim 125 km heen en 125km terug rijden voor een 5 km wedstrijd. Een wedstrijd waar dan wel weer veel bekenden zouden komen maar ook heel veel internationale lopers. Doordat het lot had bepaald dat ik mijn startbewijs niet kon verkopen heb ik besloten deze race wel te gaan lopen. Ja, het autorijden viel tegen het blijft een pleuriseind, echter van al die internationale lopers had ik geen last. Ik had er zelf profijt van, doordat ik lopers om me heen had bleef ik gemotiveerd om te rennen. Ook al ging ik stuk, ook al was het super zwaar. Vervolgens kwam ik daardoor ook mega blij over de finish met een verse PR van 22.48. Daarom een extra shout out naar Debbie die deze loop georganiseerd heeft, dankjewel.

Let the sun shine!
Daarnaast wil ik nog 2 mensen in het zonnetje zetten dit is Marjon, zij heeft (o.a.) namelijk namens Anita Active  voor 2 ontzettend leuke en gezellige avonden gezorgd. Zo hadden we een fotoshoot op de hilversumse heide en een gezellige (M)Ijsjesdate op de Blaricumse heide. Dit werd prachtig vast gelegd door de topper Janneke! Wat maakt deze vrouw mooie foto’s ze zorgt dat je natuurlijk lacht en kan stralen op de foto door haar inzet achter de camera. Heb je even geen idee dan komt Janneke er gewoon met 2 bij wijze van! Alle dames natuurlijk die hierbij aanwezig waren hebben er mede voor gezorgd dat ik vol energie weer thuis kwam Het is een erg positieve groep dames waarbij ik het gevoel heb echt mijzelf te kunnen zijn. Het mooie is dat ik met 2 toppers (Nicole en Deborah) zelfs nog een heel weekend ga vertoeven op Terschelling. Samen met hen ga ik namelijk de uitdaging van de Berenloop aan. Vorig jaar ben ik mede door Marjon enthousiast ervan geworden en dit jaar hebben we op eigen initiatief weer geboekt.


Biggest challenge
De grootste uitdaging deze maand naast het proberen te verbeteren van mijn 5km was het verbeteren van mijn 10km pr. Ik heb hiervoor gestreden bij de 10km in Ermelo maar zonder succes. Na 5 km was het niet meer vol te houden. Ik heb mijn 10 km vorig jaar op de Diepe Hel Holterbergloop gelopen. Het was een vooral dalend parcours waardoor de tijd echt mega snel is geweest. Toch blijf het nog een uitdaging. Ook een andere hele mooie grote uitdaging is dat ik 361 europe Ambassadeur ben geworden. Op dit moment houdt dat in dat ik de kleding en schoenenlijn van hen vertegenwoordig. Je zal me daarom ook vooral in hun kleding en schoenen gaan spotten. Ik vind het zelf een ontzettend leuke uitdaging, ben heel benieuwd wat dit jaar als ambassadeur mij brengen zal! Ik ben in ieder geval mega enthousiast!

 

Ik kan gerust zeggen dat ik terug kan kijken op een hele mooie maand augustus.
Ik heb in totaal 127 km gelopen. Langzaam bouw ik de kilometers weer op. Op weg naar een mooi nieuw hardloopseizoen! Mijn Pr op de 5 km is aangescherpt. Ik heb geweldige loopmaatjes die me inspireren en motiveren. Deze maand heb ik voor het eerst een Obstacle Swim mogen doen, geen idee of ik dat ooit weer ga doen maar deze medaille is in ieder geval binnen.  Wat was jouw mooiste moment van augustus?

‘Earned not Given’

20180906_114759-01.jpeg

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s