Sport kleding & accessoires

Zonneschijn is fijn!

Review over de Slastik Zonnebril De lente is begonnen wat een heerlijk gevoel. De zon die weer in kracht toeneemt, de bloesems die beginnen te bloeien aan de bomen. Vrolijke narcissen langs de weg en andere bloemen zorgen er weer voor dat de natuur weer meer kleur krijgt. Steeds vaker loop je weer lekker in…

Outdoor & adventure (sunny giveaway)

  Nee dit is nog niet de blog over de Hamburg marathon. Maar wel nog over producten die tijdens mijn road to hamburg gebruikt heb.  De volgende producten had ik bij Campz.nl besteld, verderop in het artikel kan je lezen wat mijn ervaring met deze producten is. Een blauwe flipbelt Tifosi hardloop zonnebril Camelbak Nano…

Feel the African Spirit

Afgelopen maart werd ik door hardloopaanbiedingen gevraagd om een setje van Lornah sports te testen en er een review over te schrijven. Hardloopkleding uittesten dat is erg moeilijk af te slaan natuurlijk. Zeker voor mij aangezien ik altijd al interesse gehad heb in kleding en tegenwoordig het liefste veel verschillende hardloopkleding in mijn kast heb.…

Happy Feet

Tijdens het hardlopen is het dragen van juist de juiste schoenen natuurlijk erg belangrijk. Ook voor de voeten is het belangrijk om de goede sokken te gebruiken. Via Stox Energy kreeg ik de kans om 3 verschillende producten van hun te testen. De producten die ik namens hen mocht testen waren de Lightweight Running Socks…

Project Topsecret – de onthulling

Zoals sommigen van jullie weten ben ik al sinds april bezig met een top secret opdracht. Deze opdracht kwam vanuit Anita active en daarin werd ik gevraagd om de nieuwste sport bh te testen en mijn mening daarover met hen te delen. Natuurlijk was ik direct enthousiast en ik voel me nog steeds vereerd dat…

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: