Tijd voor een nieuwe uitdaging

De titel verklapt al dat er iets nieuws voor mij te wachten staat. Het is bij mij al een tijdje bekend en tegen een paar loopmaatjes/familieleden kon ik mijn mond niet houden. Ik moest het leuke nieuws delen ook al was het op dat moment nog helemaal niet zeker. Echter weet ik nu al 2 weken dat het doorgaat en was het even wachten tot ik er op de juiste manier mee naar buiten kon treden.
Gisteren werd het pakketje dan bezorgd en kan ik dus mijn nieuws ook met jullie delen via de blog!

if you do what you always did you get what you always got

Ik ben namelijk een nieuwe samenwerking aangegaan. Het is voor mij een nieuwe uitdaging en ik ben dan ook heel benieuwd hoe het zal gaan. Het is wel een grote uitdaging want ik ga een hardloop merk vertegenwoordigen. Het kan zijn dat jullie mij de laatste weken al wel vaker zagen lopen in deze kleding en/of schoenen maar vanaf nu zal het je vast wel opvallen. Ik heb het nu over het merk

361° dat spreek je uit als one degree beyond

Op dit moment is het nog een opkomend merk in Europa. In China zijn ze al groot gevestigd en ze zijn bijvoorbeeld hoofdsponsor van de asiagames. Hun merknaam is eigenlijk ook direct hun denkwijze, verder gaan dan dat je voor mogelijk houd. 360°  is namelijk het maximum hun willen echter die extra stap nog zetten. Beyondexpectations is hun motto. Of je nou topatleet bent of lekker loopt om te lopen, iedereen kan zichzelf doen verbazen. Je kan meer dan je denkt, als je er maar hard voor werkt! 361° ontwikkelt producten die je daarmee beter helpt presteren, dat je boven je eigen verwachtingen uit treed. Een mooi voorbeeld daarvan is mijn blog over de Rijsserbergloop!
Hard werken en op de 361° sensation 3 steeg ik ver boven elke verwachting uit, dat lees je hier.

 

Waarom ik precies gekozen ben dat weet ik niet, ik heb mij opgegeven voor het ambassadeurschap omdat ik na het testen van 2 paar van hun schoenen daar erg tevreden over was. Ik ben enthousiast en had ondertussen ook al kleding besteld. Alles is tot op heden naar dikke tevredenheid. Waarom ik? blijft dus even de vraag maar ook jij kan ambassadeur worden want ze zijn nog steeds op zoek. Opgeven kan je hier.

Hoe het nu met mijn andere samenwerkingen gaat? Die blijven doorgaan, ik zal eerlijk zijn en benoemen dat het voor mij wel een voorwaarde was dat ik een anitameisje zou kunnen blijven. Gelukkig was dit ook mogelijk! Tevens zal ik nog producten blijven testen voor Hardloopaanbiedingen.nl en ren ik mijn rondjes nog steeds in de sokken van Stox energy!

 

Mochten jullie in de toekomst of misschien nu al vragen hebben over de producten van 361° neem dan gerust contact met mij op. Ik zou mijn ervaringen graag met je delen en misschien kan ik je nog een goede tip of iets advies geven. Neem vooral ook even een kijkje op de website http://www.361europe.com

Vanavond ga ik voor het eerst racen op de 361° Meraki schoenen en in mijn nieuwe loopsetje! ben heel benieuwd hoe daat gaat. Wens je me succes!


2 reacties op ‘Tijd voor een nieuwe uitdaging

    1. Nee dat heb je helemaal goed! Niet ten nadele van asics maar ik ben ervan overtuigd dar 361 een mooi merk is met leuke kleding en goede schoenen en durf ik samen met hen mijn grenzen te verleggen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s