I’m dreaming of a white christmas

Nadat Sinterklaas mij wederom dit jaar overgeslagen heeft, begint dan nu toch echt mijn favoriete periode van december. De sint en ik zijn al jaren niet meer op zo’n goede voet. Mijn schoen blijft leeg op pakjes avond zelfs geen roe. Misschien komt het omdat hij niet zo goed weet wat mijn wensen zijn, vandaar dat ik dit artikel voor de Kerstman ben gaan schrijven!

Dromen over een winterse kerst, dat doe ik eigenlijk ieder jaar. Echter de sfeer van de kerstdagen begint al steeds meer zichtbaar te worden buiten. De lampjes worden door menig een weer opgehangen, kerstbomen krijgen hun plek weer in huis en de dagen worden kouder en frisser. Tijd voor mij om mijn eigen wishlist samen te stellen. Wat zou ik deze winter nog graag willen gebruiken of willen toevoegen aan mijn toch al redelijk grote hardloopcollectie, waar gaat mijn hardlopers hart (naast een intervaltraining) nog harder kloppen! .. Let op: dit is mijn wishlist in willekeurige volgorde, het is mijn eigen artikel en hierin wordt ik niet gesponsord om deze producten onder de aandacht te brengen.

asics snowwhite

 1. De Asics Snow White
  Laten we beginnen met deze beauty’s! Op het moment dat ik deze sneakers zag was ik op slag verliefd. Ze staan dan ook hoog op mijn persoonlijke wishlist. Liefde op het eerste gezicht is toch moeilijk te weerstaan! Ik vind de kleur en het gebruik van de materialen erg mooi daarnaast kan een vrouw nooit genoeg schoenen / sneakers hebben toch?

 

  1. De Arctic marathonarctic marathon

Deelnemen aan dit evenement is eigenlijk meer een Bucketlist item maar toch staat hij op mijn wishlist dit jaar. Waarom omdat ik dan in juni nog een keer van de winterse sferen kan genieten en op een super mooie en bijzondere plek zou mogen hardlopen. Wie weet heeft de Kerstman connecties en kan hij wat voor mij regelen, Spitsbergen is namelijk een stuk dichterbij de noordpool dan dat Nederland is.

jasje

 1.  Asics Fuzex knit jacket
  De meesten van jullie weten dat ik ieder jaar weer verliefd wordt op de lite show collectie van Asics. Dit jaar wederom maar de wintertight heb ik al in mijn collectie zitten. (een echte aanrader trouwens, hij reflecteert goed en is heerlijk warm) De jasjes zijn dit jaar ook wederom prachtig, maar toch kies ik voor deze. Het model van het jasje vindt ik  heel gaaf dus vandaar dat ik deze op mijn wishlist zet.

broek

 1. Asics Fuzex Highwaist Tight
  Om de set dan af te maken kies ik ook de Fuzex highwaist tight. Niet dat ik deze nodig heb, ik heb veel hardlooptights, maar om mijzelf even goed te praten waarom ik deze nog zou willen. Ik heb geen groene met rode. Zelfs niet alleen groen of rood. Bovendien zou hij prachtig staan bij het jasje wat ik op nummer 3 heb gezet. Als pluspunt van deze tight is dat hij hoog is in de taille. Dit vind ik persoonlijk heel erg prettig.

longsleeve

 1. Asics Ess Winter 1/2 Zip
  Om dan zonder shirt hard te lopen is ook wel weer een hele uitdaging zo midden in de winter, daarom kies ik deze longsleeve. Hij zou perfect passen bij de bovengenoemde jas en broek. De kleur vindt ik sowieso heel mooi. Daarnaast zou ik deze ook prima kunnen dragen als skipully tijdens mijn skivakantie eind januari.

 

oordopjes

 1. De Jaybird Run Sport
  De Jaybird Run sportoordopjes zijn ook aan mijn wishlist toegevoegd. Deze oordopjes zijn compleet draadloos. Ik lees hier positieve verhalen terug op internet over het gebruik van deze oordopjes. Het feit dat ze compleet draadloos zijn is de reden dat ik ze op mijn wishlist heb gezet. Vorige keer dat ik in marathon training was ben ik gaan lopen met een rugzak voor de verre afstanden. Daarin heb ik meerdere plekken mede door de draadjes van mijn koptelefoon een vervelende schuurplek gehad in mijn nek.

bc03ef893573e59f3a3c68a8b006dd59c9e8c221

 

 

 1. Medaille hanger
  Ik zou graag mijn eigen medaille ophangrek ontwerpen. Dit zodat ik het kan aanpassen aan de ruimte die ik heb, maar ook met de tekst die ik erop zou willen. Op dit moment bewaar ik mijn medailles in een doos. Vorig jaar heb ik een mooie manier van het bewaren van mijn startbewijzen gevonden en daar kan ik mijn medailles ook aan ophangen echter wil ik de medailles van volgend jaar hun eigen plekje geven. Ook moet ik mijn huidige nog steeds ophangen *oeps*

flipbelt

 1. Flibpelt hydration
  Ik gebruik mijn huidige flipbelt bijna iedere run, mijn huissleutel gaat altijd gemakkelijk mee en het is echt 1 van mijn vaste running essentials. Ik kan mijn mobiel er goed in kwijt en evt een gelletje o.i.d.  Tijdens mijn eerste marathon had ik hem dan ook helemaal vol met alle gelletjes, het paste net. Nu weet ik al een tijdje van de flipbelt dat je deze ook kan gebruiken met waterflesjes. Aangezien ik weer met de marathon training ga beginnen en ik dus ook weer langer dan 45 min ga lopen is een klein flesje water al snel handig. Een nieuwe flipbelt in combinatie met flesjes staat dus zeker op mijn wishlist voor deze komende winter.

Lamp+voor+hardlopen+Run+Light+250+1214125

 1. Kalenji Lamp voor hardlopen
  De runlight van de decathlon zou ik ontzettend graag willen ervaren. Op het moment dat ik in het donker loop loop ik vaak met mijn hardlooplampjes om mijn armen en daarnaast een vestje met lampjes op de rug. Goed zichtbaar maar je blijft gebonden aan de verlichte paden. Met deze lamp zou je het pad voor je beter kunnen verlichten waardoor ik er ook voor kan kiezen om buitenaf te gaan lopen waar geen lantaarnpalen staan.
 1. Polar OH1 optische hartslagsensor
  Polar-OH1-Optical-Heartrate-sensor600x600
  Ik loop met een polar v800 horloge. Veelzijdig dat zeker en mijn marathon training is gebasseerd op mijn hartslag waardes. Echter het dragen van een hartslagband is niet altijd even prettig. Deze polar hartslagsensor kan je dragen om je arm en dat lijkt mij een stuk prettiger zitten.

 

Zoals jullie kunnen lezen kan ik beter eerst een staatslot lopen en dan hopen op de jackpot want mijn wishlist is al met al toch een flink bedrag.  Het mooie is dat wat me echt gelukkig maakt is het lopen zelf! Deze producten hierboven zouden heel fijn zijn, maar dat is niet waar het mij om draait. Het is alleen een middel wat het lopen nog net iets interessanter/makkelijker/mooier/belonende maakt.

 

Stel jij had het voor het kiezen en met een heel groot budget, wat zou er dan op jouw verlanglijst staan?

 

Een gedachte over “I’m dreaming of a white christmas

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: