Recap of the maand September – Lets remember

Het is alweer een maand terug dat ik in september mijn memorabele weekend beleefde. Het weekend van de disneyruns. Ik heb er enorm van genoten en hoe ik het ervaren heb dat lees je in deze andere blog terug. Echter heb ik deze maand nog veel meer gedaan dan alleen dat weekend. Ik neem jullie mee terug naar september. September die begon met een race weekend waar ik zowel op de zaterdag als de zondag mee deed aan een obstacle run. En de maand die ik afsloot met een flinke training op de Holterberg.

Make your dreams come true

In het begin van de maand deed ik mee aan de Strong sister en aan de Strongmen run. Het grote verschil is, is dat de strong sisterrun alleen voor vrouwen is, er zit geen competitie aan vast en dit is echt een FUN run zoals ik het zelf dan noem. Dit jaar was er voor het eerst dat je kon kiezen tussen de 10 of de 5 km.  Ik had me ingeschreven voor de 10 km en uit ervaring wist ik dat ik voorin zou moeten starten wil ik op een eigen tempo lopen. Dit heb ik ook toegepast een dag later. Het was een modderig weekend waar ik echt van genoten heb en als uitkomst. Werd ik op de strongsisterrun op de 10 km 7e vrouw en bij de strong man run op de 7 km 4e vrouw

Ander hoogtepunt deze maand was de bridge to bridge loop. Ik had mij ingeschreven voor de 10 Engelse mijl. Zelf had ik niet echt een plan en al zeker geen PR ambities. Mijn PR op de 10 mijl is scherp en staat op 1.18,42. Het plan was voor deze dag om vooral te gaan genieten en als het kan rond de 5.30 min/km te gaan lopen. Ik vond het een mooie route langs het water en trots kwam ik met een gemiddelde pace van 5.31 over de finish. Het gekke was wel dat ik een paar keer het gevoel had onderweg dat ik een soort van deken over me heen kreeg. Het was een warme dag en mijn hartslag was hoog. Ik weet dat dit een waarschuwingssignaal is dus wanneer dit gebeurde nam ik direct gas terug.  Mijn benen konden meer aan en wilden meer dan dat de rest van mijn lijf die dag toe liet.

Natuurlijk was het Disney weekend het grote hoogtepunt van deze maand! Wat heb ik daar ontzettend van genoten en wat zou ik dit graag ieder jaar willen lopen. Dit laatste ga ik niet doen, het is een kostbaar weekendje en daarbij heb ik andere lopen/uitdagingen niet kunnen doen. Het was het allemaal dik waard en die beleving van dit weekend pakt niemand mij ooit meer af. Het is echt een magisch weekend.

Door dit weekend en het feit dat ik toch best lekkere kilometers gelopen had ging ik nadenken over een marathon. Ik zou in het voorjaar namelijk graag wel weer een marathon willen lopen maar het liefste wel een buitenlandse. Het hoeft natuurlijk niet aan de andere kant van de wereld te zijn maar Rotterdam heb ik al ervaren. Tips en ideeën zijn nog steeds welkom want ik ben er nog steeds niet uit.

Een ander heel leuk moment deze maand was vrijdag 28 september. Toen had ik met mijn mede #Anitameisjes Deborah en Nicole in Soestduinen afgesproken om samen te gaan trainen voor de Berenloop. In het eerste weekend van November ga ik namelijk samen met hen op Terschelling de Berenloop lopen. We gaan daar deelnemen aan de 5 km van de kleine berenloop op zaterdag en we gaan deelnemen aan de halve marathon op de zondag. Ik heb voor dat weekend geen ambities qua tijden die ik graag wil lopen ik zie het op dat moment wel weer. Ik wil vooral genieten van deze leuke loop en daarnaast er een zo gezellig mogelijk weekend van maken met deze dames. Op deze vrijdag begon het al goed en de uren vlogen voorbij. We waren zo lekker bezig dat we de tijd vergatenen ons trainingsrondje daardoor bijna gehalveerd hebben omdat we anders te laat klaar zouden zijn. Nu scheelt het dat we een vast parcours moeten volgen en een starttijd hebben dat weekend.

De maand september was er eentje waar ik ontzettend naar had toegeleefd sinds oktober 2017.  Toen boekte ik namelijk al dat disneyweekend. Ik heb ook echt niet stilgezeten en met 158.4 km deze maand gelopen te hebben kijk ik hier zeker heel goed op terug.  Ik heb 2 ocr medailles, 1 van de bruggenloop en 5 vanuit disney. Prima score dacht ik zo. Mooie momenten met lieve mensen en heerlijke runs gelopen! Nu op naar het volgende loopwekend -> de Berenloop!

wie zie ik daar?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: