Taking a look back


Even terug naar afgelopen week, een week waarin het in mijn hoofd begon als een storm. Gelukkig kon ik dit goed reguleren en heb ik genoten van mijn eerste 30+ km run richting de marathon van Rotterdam! Op dinsdag en woensdag had ik moeite om mijzelf te motiveren om iets te gaan ondernemen. Dit kwam mede dat de uitslag voor het Asicsfrontrunner team maar ook het wachten voor de uitslag van de trekking van New York mij ontzettend bezig hield. Helaas weten we dat ik voor beide niet 1 van de gelukkigen was. Een grote domper, teleurstelling hoe je het ook wilt noemen. Gelukkig wel een teleurstelling, dat betekend dat ik het ontzettend graag zou willen. New York is en blijft mijn hardloopdroom en daarom doe ik nu ook mee met de actie van Runnersworld en Vifit. Ik  heb ontzettend mooie gave filmpjes gezien. Echt hulde aan iedereen hoe hij/zij zijn of haar hardloopdroom in beeld brengt!! Mijn filmpje vind je hier.

A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work

Dit filmpje wilde ik opnemen bovendien had ik een flinke schop onder de kont nodig om weer naar buiten te gaan en gelukkig hervond ik mijn motivatie. Na mijn dienst op het werk ben ik halverwege de weg naar huis gestopt waardoor ik een mooie route kon lopen onder aan de Holterberg. Je hebt daar de verborgen heide en ik weet deze nooit goed te vinden. Vandaag was het me gelukt en wat kon ik ervan genieten. Ik bedacht me wat mijn reden was om ooit te beginnen met het hardlopen. Ik herinnerde mij aan mijn lijfspreuk en gelukkig kon ik er weer JOY uit halen. Ja het was zeker koud maar ik hield me braaf aan mijn training, een korte ronde van bijna 6 km waarin ik het geluk had om een ree te spotten die door prachtig zonlicht liep. Helaas door de kou de handschoenen en te goed weggestopte telefoon stond dit mooie dier alweer midden tussen de bomen toen ik er eindelijk een foto van kon maken. Uiteindelijk heb ik op zondag voordat mijn man zijn verjaardag ging vieren de week afgerond met wederom een mooie 6 km. Dit maal was het in een interval vorm. Deze vorm zit niet vaak in mijn training maar door het intervallen wordt je sneller. Ik voer deze uit op hartslag maar dit keer kwam mijn rusthartslag maar moeilijk terug. Ik was ook gehaast en zelf denk ik dat het daar aan ligt. Een goede afsluiting van een wat mindere week waarin ik heb leren terugkijken naar mijn oorsprong voor het hardlopen.

think about why you started

Als ik kijk naar mijn eigen reden waarom ik ooit met hardlopen begonnen ben dan kan je dat eigenlijk al terug vinden in 1 van mijn eerste blogs. Het begon in ieder geval allemaal met de uitdaging van mijn eerste obstacle run, na een korte verslaving in het krachttraining nam het hardlopen al snel de overhand. Je kan het hier teruglezen. Wat ik wel weet is dat ik dit jaar zeker weer mee ga doen aan een obstacle run. Ik zit zelf te denken aan de Strongmanrun, waarom omdat deze gewoon ontzettend leuk is en een grote uitdaging heeft. De 21 km heb ik al een keer gelopen dat kan je hier teruglezen.

Zoals jullie weten werk ik samen met Runr en vanuit hen kreeg ik ook leuk nieuws te horen. Er komt op korte termijn een limited edition trui! Deze samenwerking is samen met de kunstenaar Jack liemburg. Jacksart exposeert in zijn atelier in Apeldoorn. RunR zelf is erg bekend in Engeland en komt van oorsprong uit Porthsmouth. Nog niet zo lang geleden is RunR geïntroduceerd in Nederland en jullie raden wel waar ze gevestigd zijn, Yes ook in Apeldoorn. Naast de aankomende limited edition staat er nog een hele mooie samenwerking op het programma voor 2018 maar daarover vertel ik later meer!

Weet je wat ook ontzettend leuk is! Anita Active is officieel sponsor geworden van de Ladiesrun in Rotterdam op 10 juni 2018! Een leuke loop die je zeker toe moet voegen aan je hardlooplijstje! Het goede doel van deze ladiesrun is wederom Pink Ribbon dus ren mee en schenk een bijdrage! aanmelden kan je hier

Ook heb ik een kijkje gekregen in mijn DNA in combinatie met het hardlopen,  want mijn uitslag van DNA is You is binnengekomen. Echter ga ik daar binnenkort een aparte blog aan wijden. Ben ik vanuit mijn DNA een echte hardloper? Waar liggen mijn aandachtspunten? Je leest ze binnenkort!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: