Throwback van week 39

 

Het is alweer donderdag 4 oktober. Vandaag is het dierendag. Echter ga ik daar in deze blog even geen aandacht aan besteden. Ik ga even terugblikken op vorige week. De week nadat mijn Disneydroom veranderde omdat ik zo van parijs genoten had is deze nu aangepast naar de Dopeychallenge in Amerika. Dit gaat niet op korte termijn vervult worden hoor. Daarvoor wil ik nog veel te veel! Maar wat heb ik dan vorige week gedaan en aan welk doel ga ik de komende de tijd werken. Je leest het hieronder

Maandag was het de dag om afscheid te nemen van Disneyland. We wilden op tijd aan het ontbijt zitten maar ik wilde ook nog een klein afscheidsrondje lopen. Ik had 3.6 km in de planning, symbolisch omdat ik de 36 km in dat weekend had voltooid. Echter was ik te laat opgestaan dus werd het een rondje naar de ingang van het Pretpark en de studios om vervolgens het rondje af te maken om de vijver bij het hotel. In totaal liep ik 2,5 km maar wel op een lekker tempo! Daarna was het tijd voor het ontbijt en afscheid te nemen van een prachtig weekend!
Na flink wat uren in de auto kwamen we zonder vertragingen weer thuis.

De dinsdag had ik ingepland als rustdag. Na 4 dagen achter elkaar gelopen te hebben vond ik dat de beentjes wel wat rust verdiend hadden. Ik had ook mijn eerste slaapdienst weer ingepland, ik begon deze dag te denken wat ik nu nog zou willen op korte termijn. Tot ik in mijn agenda keek en besefte dat ik nog meer dan voldoende op de planning heb! Zondag 7 oktober ga ik namelijk alweer deelnemen aan de Harbourrun.

De woensdag na mijn werk vanuit mijn dienst liep ik mijn ronde op de borkelt. Ik wilde een 7 km route gaan lopen maar deze was helaas gedeeltelijk afgesloten. Het werd daardoor een flinke trail door het bos over verschillende ruiterpaden. Uiteindelijk kwam ik weer op het reguliere wandel en fietspad en maakte ik mijn rondje weer af richting mijn auto. Daar rende ik nog een paar rondjes op de parkeerplaats om de cooling down goed af te ronden.  Ik was moe deze dag en dat maakte deze run toch wel erg pittig!

Donderdag nam ik opnieuw een rustdag. Ik probeer niet zo vaak 2 dagen achter elkaar te rennen. Soms kan het niet anders i.v.m. mijn werk om er een rustdag tussen te plannen. Vandaag had ik echt een chill dagje, naast een beetje huishouden deed ik niet veel. In de avond ging ik met een vriendin uit eten en naar de film. Even lekker griezelen bij ‘the Nun’ een film die ik graag wilde zien. Ik kan zeggen ik vond hem niet tegenvallen, er zaten goede schrik momenten in en daarin ook een spannend verhaal. Ik kwam laat weer thuis en ging daarom snel maar naar bed.

Vrijdags had ik een hele leuke hardloopdate. Dit heeft ook te maken met een heel leuk weekend wat ik ga beleven in november. Ik had afgesproken samen met Deborah en met Nicole om samen te gaan hardlopen in Soestduinen. Trainen in de duinen zonder dat je helemaal naar zee hoeft te reizen. Daarbij ook mooie vlaktes om de strandtraining op te pakken. Beide zijn zeker welkom want wij gaan met z’n drieën het weekend hardlopen in Terschelling tijdens de Berenloop. Deze berenloopsters hadden een 12 km route uitgestippeld maar het werden er uiteindelijk maar 6. We konden tijdens deze training onze kleding, die we van Anita Nederland gekregen hebben, goed testen. Ik moet zeggen dat ik de sports tight Massage van Anita since 1886 echt heel fijn vind! Ook het shirt en het jasje zijn goedgekeurd! De koffietijd voor de tijd was echter zo gezellig dat we later weggingen en onderweg hebben we natuurlijk flink wat foto’s gemaakt. Ik kreeg wat uitleg om een koers uit te kunnen lezen vanaf mijn horloge en we sloten af met een heerlijke lunch! Het was een super gezellige dag! Eenmaal thuis snel onder de douche en klaargemaakt voor de avond waar ik samen met mijn man op bezoek ging bij vrienden. Tot in de late uurtjes was het gezellig.

De zaterdag had ik mijn lange duurloop gepland. Ik wilde wel een halve marathon gaan lopen maar toen vond ik een koers met een mindere afstand maar bijna alleen maar offroad en aardig wat hoogtes. Ik besloot deze te gaan lopen. Het was heerlijk weer, ik liep over de Sallandse heuvelrug en de Hellendoornse berg. De training van vrijdag had ik nog in mijn benen maar deze was toch wel een heel stuk pittiger. Met deze ruime 16 km sloot ik mijn hardloop week af. De zondag stond in het teken van het begeleiden van een activiteit met de jongeren op mijn werk. De hele dag waren we in Walibi, de nodige stappen waren gemaakt.

In de afgelopen week heb ik in totaal 31.64 km gelopen. Minder dan waar ik op gehoopt had maar niet ontevreden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s