Week 1 – Kickoff

Wauw de eerste 7 dagen van het jaar zijn alweer achter de rug!
De start van 2020 is gemaakt de 366 dagen die we mogen genieten zijn er nu nog maar 359 dagen te gaan.
Mooi moment om alle doelen opnieuw op een rijtje te zetten want er is in de afgelopen dagen voor mij het een en ander nog wel veranderd! Gelukkig wel in positieve zin want het jaar heeft een paar grote doelen  met de lijst die ik nu heb vraag ik me ergens ook nog af hoe ik het in hemelsnaam ga doen maar ik heb het nog nooit gedaan dus ik ga het gewoon proberen 😊

Januari
Voor deze maand staat er a.s. zaterdag de 25 km otterlo trailrun op de agenda
Het weekend daarop ben ik op zaterdag 18 januari aanwezig bij het FlijmscherpAnita event!
Waarin we de nieuwe collectie gaan testen onder begeleiding van Flijmscherp.
op 19 januari mag ik deelnemen met Teamsoep tijdens de vondelpark run 10 km. Daarna komt er denk ik een herstel periode en sluit ik de maand met mijn trainingen af.

Februari
Februari gaat pittig beginnen. De eerste marathon van het jaar staat op 1 februari op de planning. Het is de Kroondomein het Loo marathon. Deze stond al even op mijn wensen lijstje maar afgelopen oktober besloot ik met dan daadwerkelijk in te schrijven! Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat. Ik loop hem als training voor mijn 1e grote doel dit jaar.
In februari is het daarna herstellen en voorbereiden op dat doel in maart.

Maart
Maart staat in het teken van mijn aller eerste ultra loop. Een trailrun van 50 kilometer over de sallandse heuvelrug. Het is niet enkel de afstand die het pittig zal maken, maar er zit ook veel verschil in hoogtes in. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit zal gaan Het gaat zeker heel pittig worden want dat vind ik het lopen op de trails tot nu toe wel!

April
Er staat een jubileum op de planning van de marathon van Rotterdam. Het doel is genieten en uitlopen. Geen tijdsdoel want dat is echt niet realistisch zo vlak na de 50km ultratrail. Genieten is iets wat ik pas op het einde kon tijdens de vorige keer in Rotterdam. Het doel is nu de hele weg, dit gaat ook de allereerste marathon zijn die ik voor de 2e keer lopen ga! Dit ga ik niet alleen doen en dat gaat het vast ook nog veel leuker maken!

Mei
Dit wordt een maand waarin herstel belangrijk is. Ook wordt dit de maand waarin het 361 ambassadorsweekend plaats gaat vinden. Hoe dit precies vorm gegeven wordt is nog een grote verrassing. Wetende van vorig jaar gaat het een top weekend zijn! Echter ga ik ook knallend de maand uit want Ik doe mee met de Roparun!

Juni
De maand dat ik op vakantie ga. Maar eerst tijdens de Pinksteren loop ik met met het Roparun team Welkom wierden. Wij zullen van Bremen naar Rotterdam lopen en daarbij als team een bijdrage te leveren aan palliatieve zorg. Daarna nog een paar dagen werken en dan lekker genieten van een fijne vakantie. Waarheen dat is nog steeds onbekend

Juli, Augustus, September
Dit zijn 3 hele lege maanden, dat wil zeggen dat ik nog niets gepland heb staan, dat wil niet zeggen dat ik daarin niets ga doen. In deze maanden train ik namelijk wel weer naar mijn volgende doel.

Oktober
Deze maand is de laatste maand voor mijn ultieme droom !! iets waar ik al jaren naar uitkijk, iets wat al heel lang op mijn dromenlijstje staat. Altijd gewild maar nu wordt het werkelijkheid. Deze maand vertrek ik naar New York!

November
Trappen we af met de 50e editie van de New york marathon! Zo onwijs gaaf dat ik hier samen met Mirjam aan me ga doen! Ik kijk er nu dus al ontzettend naar uit. Op dit moment is het echter nog 299 dagen tot die droom (hopelijk) uit gaat komen.

December
Doelloos maar dan heb ik dus genoeg de tijd om te kijken wat ik nog wil in het hardlopen. Welke doelen wil ik nog behalen, waar wil ik nog voor gaan naast het genieten van mijn trainingen!

Is dit het?
Dit wil natuurlijk nog niet zeggen dat ik niets meer ga plannen! In tegendeel, als het in mijn schema gaat passen dan sla ik geen leuke wedstrijd of event af! Ik ben altijd in om samen te lopen. Dat wordt dan ook 1 van mijn doelen dit jaar. In ieder geval iedere maand met iemand samen te lopen, wedstrijd of training dat maakt me niet uit! Samen is immer leuker toch?

Hoe de eerste week verlopen is? Ik heb mijn eerste loopje samen al gedaan samen met Manon heb ik de Drunense duinen mogen ontdekken. Wat een prachtig gebied is het daar! Daarbij gaan de trainingen best goed, de planning kan echter nog wel beter! Samen met Frido van Flijmscherp ga ik er een mooi 2020 van maken met echt super gave doelen! Ik heb er zin in.

Waar kijk jij naar uit dit jaar?

 

3 gedachten over “Week 1 – Kickoff

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: