Wanna – Must haves 2019! (+Giveaway)

Met de feestdagen voor de deur, werd ik geïnspireerd om deze blog te schrijven.
Ik heb namelijk zelf nog wel een wensenlijstje maar ook een lijstje met aanbevelingen voor jullie, kleine en grote cadeau ideeën waar ik al ervaring mee heb maar ook waar ik nieuwsgierig naar ben. Lees je mee? Ik heb er een leuke winactie aan verbonden waarmee je een leuke musthave winnen kan!

Wannahaves

Laten we beginnen met de wannahaves, wat staat er zoal op mijn eigen verlanglijstje en waarom zet ik deze erop!

Blackroll
Laten we beginnen met de Blackroll, nu ik aan het trainen ben voor mijn aller eerste ultra merk ik de voordelblackrollen van het Foamrollen steeds beter. Ik doe het dan ook steeds vaker. Na een interessante workshop bij perry rotterdam ben ik wel overtuigd van de blackroll. Zelf heb ik foamrollers maar die zijn een stuk zachter. De blackroll Booster staat bovenaan mijn Wannahaves lijstje want door middel van trillingen moet de werking en dus het effect nog beter zijn!

Fitnessbank
Ihalterbankk heb om de kosten te besparen en dus meer geld te kunnen sparen voor de New York marathon, mijn abonnement van de sportschool opgezegd. In de loop van de jaren heb ik al aardig wat spullen verzameld om thuis mijn krachttraining te kunnen uitvoeren. Wat ik hierin nog mis is een goede fitnessbank. Zelf had ik dezeHalterbank met Legcurl gevonden en ik hoop dat ik deze in mijn (nog te maken) homegym kan neerzetten.

Xtrainerz
Dat ik fan en fanatiek gebruiker ben van de aftershokz headphones dat weten jullie wel. Zelf gebruik ik op dit moment met veel plezier de Aeropex. Toch zal ik graag de Xtrainerz toe willen voegen aan mijn collectie. Sommige van jullie zullen wel denken, waarom?! Dit is eigenlijk simpel te beantwoorden. Ik ga mijn allereerste ultratrail lopen. Als ik daarvoor de Xtrainerz kan gebruiken kan ik de nummers die ik wil luisteren opslaan op de headphone zelf. Hierdoor zal ik niet afhankelijk zijn van mijn mobiel. Daarnaast aftershokz x tranerzvind ik zwemmen op dit moment echt oersaai en doe het daarom bijna nooit. Als ik het weer op zou kunnen pakken met deze koptelefoon kan ik mijn favoriete muziek luisteren in het water. Ik zou dan voor de verandering voor de blauwe versie kiezen zodat ik ze goed uit elkaar kan houden ! Wat ik overigens van de Aeropex vind? Dat lees je in deze blog terug.

Spibelt endurance series startband
Als groot fan en gebruiker van de flipbelt is dit wel een beetje een vreemde eend in mijn verlanglijstje. Het is echter heel simpel uit te leggen. Ik heb hem op mijn lijstje gezet omdat ik er nieuwsgierig naar ben (geen ervaring met sspibelt bandpibelt) maar ook omdat het mij een ideale startband lijkt voor de komende marathons en die ultra die komen gaat. Ik kan genoeg gelletjes meenemen, mijn telefoon maar ook de longdrink van sportvoedingswebshop lijkt in deze spibelt endurence te passen. Wat het voor mij wel echt bijzonder maakt is dat je ook je startnummer hieraan kan bevestigen!! Alles in 1. Nu loop ik met een flipbelt en een aparte gelletjes band en is mijn startnummer op mijn shirt gespeld als ik een marathon loop. Dit lijkt me dus echt de ideale oplossing!

361° Yushan WP trail schoenen
Een mooie trail outfit daar ben ik nog zoekende in, maar trailschoenen zijn natuurlijk ook erg belangrijk. Op dit moment loop ik op de 361 Taroko trail schoenen, deze bevallen Yushanmij erg goed! Echter lijken mij de waterproof 361 Yushan ook wel heerlijk lopen en voor mijn gevoel gaan deze net weer een stapje verder. Ik kan dan mijn voeten drooghouden als het weer slechter wordt de komende tijd. Ik zal namelijk steeds vaker en verder over onverhard terrein gaan lopen. Ergens ben ik ook nieuwsgierig of ik met deze schoen misschien iets minder vaak val! Nee hoor dat is gewoon omdat ik zelf niet goed oplet waar ik mijn voeten neerzet haha.

 

Musthaves 2019

En dan nu over op de producten die ik jullie kan aanraden, om te geven als cadeau maar misschien ook leuk om te vragen. Producten die ik zelf dit jaar heb mogen ervaren en ontdekken. Sommige gesponsord de andere gekocht. Het is in ieder geval met enthousiasme ontvangen want anders zal ik het jullie zeker niet aanraden. Onder deze musthaves mag ik ook een paar producten weggeven aan jullie. Dus ben je nieuwsgierig lees snel verder!

Hardloperslogboek (WIN)

hardloperslogboekLaten we beginnen met een leuk cadeautje voor iedere loper die zijn trainingen, wedstrijden, ervaringen graag bij wil houden in een mooi ontworpen logboek. Ik kan over de inhoud niet teveel vertellen en jullie ook geen foto’s laten zien vanwege het auteursrecht. Echter ben ik wel enthousiast, iedere week schrijf ik mijn trainingen op en plan ik ze in. Daarnaast vul ik dit aan als ik de training heb uitgevoerd. Ik kom tot de ontdekking dat ik cijfertjes en getalletjes leuker vind dan verwacht. Een slechte training van gevoel blijkt dan toch ineens prima te gaan. Het leuke is wel dat jij er ook 1 kan winnen via mij. Hoe je dat doet dat lees je straks terug. Via bol.com kan je hem zelf bestellen.

De Anita Deltapad
Ja, sommige Deltapads heb ik als anitameisje gekregen, maar ondertussen heb ik er ook anitadeltapadgenoeg zelf gekocht. Dit omdat ik fan ben van de Anita deltapad. Ik raad hem dan ook iedere vrouwelijke sporter aan! Een mooie bh die de boel niet platdrukt maar super ondersteuning bied. Deze deltapad is in allerlei leuke kleuren te bestellen maar ook komen er prachtige kleuren aan. Helaas ik kan je niets verklappen want meer dan dat ze eraan komen weet ik ook niet. Zelf ben ik heel nieuwsgierig welke kleur ik straks aan mijn collectie toe kan voegen. Via Www.anita.com kan je ze bekijken maar helaas niet bestellen. Wel hebben ze een hele fijne storefinder (want ik raad het je aan om je sportbh aan te laten meten) wil je perse online bestellen hebben ze die websites ook op hun site staan.

De Osprey Duro 6
osprey duro 6Deze running ruzak gebruik ik nu steeds vaker nu ik aan het trainen ben voor mijn eerste ultra trail. Ik ben zelf de gelukkige geweest die via sponsoring aan Andres (runandrearun) de winnaar was van deze rugzak. Echter is het niet de eerste rugzak die ik heb maar wel de enige die tot nu niet schuurt op mijn huid of mijn kleding kapot schuurt. Dat vind ik tot op heden echt eeuwig zonde dat dit gebeurde maar het is niet anders. Wel een reden om deze rugzak nu te noemen want het bevalt me echt heel erg goed.

361° Feisu
FeisuDeze witte schoenen, de Feisu, heb ik in mijn laatste ambassadeurspakket ontvangen. Dit zijn echt schoenen om even lekker tempo op te maken, ze wegen ook maar 162 gram en ik doe er vooral mijn intervaltrainingen op. Ik heb het idee dat dit erg goed gaat! Ik was bang dat ik er niet voldoende steun mee zou hebben maar dat blijkt niet zo te zijn. Ik loop soms tempo’s waarvan ik niet dacht dat ik het kon. De schoen is wel besmettelijk met zijn witte kleur zou je denken en daarom ben ik er ook erg zuinig op. Ik loop echter wel gewoon over de weg, maar niet door het gras of over zandpaden. Daardoor heb ik mijn paar na 100 km nog steeds mooi wit. Vind je wit niet mooi? Je hebt ook nog gele.

Hardlooptrainer

Een hardlooptrainer kan je natuurlijk niet kopen, maar wel inhuren. Ik train nu een aantal weken onder begeleiding van Frido Verschoor van Flijmscherp en dat bevalt me echt heel erg goed. Ik vind het fijn dat ik gericht train! Natuurlijk omdat ik best wel pittige doelen heb gesteld voor het voorjaar(die lees je hier) maar ik ga letterlijk weer Beyond expectations alleen nu al tijdens mijn trainingen. Ik loop soms tempo’s waarvan ik Flijmscherpniet wist dat ik het in me had. Nu klinkt dit natuurlijk niet helemaal logisch omdat ik mij laat trainen door een trainer uit Rotterdam en zelf woon ik in Twente. Dit houd in dat we elkaar niet zien. Echter hebben we over iedere training contact. Ik merk dat ik veel bewuster aan het trainen ben dan dat ik ooit eerder heb gedaan. Het schrikt soms enorm af als ik de trainingen toegestuurd krijg maar wat een euforisch gevoel als het dan ook nog eens lukt! Ja ik kan het iedereen aanraden om met een trainer aan de slag te gaan!

Zoals ik al eerder heb aangegeven mag ik dus een beetje voor sinterklaas spelen.
Jullie kunnen namelijk kans maken op jullie eigen hardloperslogboek.
Wat je daarvoor moet doen? Eigenlijk is het heel simpel.

1: Volg mij (@runwithjoy.ce) & @hardloperslogboek op instagram
2: laat een berichtje achter waarom jij het hardloperslogboek graag winnen wilt!

Op 5 december kies ik dan een winnaar!!

 

 

9 gedachten over “Wanna – Must haves 2019! (+Giveaway)

Voeg uw reactie toe

 1. Ik zou graag willen winnen omdat ik samen met vriendlief de 36 km in Disney gaat lopen, hij gaat daar zijn eerste halve marathon lopen en hierdoor kan hij zijn trainingen bijhouden (en kan ik zijn vorderingen controleren :))

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zou heel graag het logboek willen winnen. Dit jaar voor het eerst wedstrijden met een afstand van 5 en 10 km gelopen en nu ga ik trainen om volgend jaar april mijn eerste halve marathon te gaan lopen. Samen met mijn zoon ga ik in september de Disney run doen. Ontzettend veel zin in. Samen de 5 en 10 km en ik de 21 erbij. Lijkt mij geweldig om mijn resultaten bij te gaan houden van mijn opbouw naar de 21 km en alles wat ik verder nog ga doen.

  Like

 3. Leuke tips staan erbij! Ik ga vandaag mijn eerste Aftershokz bestellen, ik begin bij de Air en ben heel benieuwd!
  Spibelt vindt ik een interessante, ik ben namelijk zelf groot fan ook van de Flipbelt! Merk wel dat nu na zo’n 4 jaar gebruik, ik waarschijnlijk toe ben aan een nieuwe, want hij is wat ruimer geworden.
  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik hou altijd al mijn trainingen, doelen en race recaps bij in een bullet journal. Maar ik heb nog maar 10 lege blaadjes, dus het hardloperslogboek zou een perfect nieuw begin zijn voor 2020! En het zou wel fijn zijn om een voorgedrukte variant te gebruiken, in plaats van zelf alles te moeten schrijven. Ook hier erg benieuwd naar!

  Like

 4. Woop woop wat een interessante spullen, vooral die running rugzak die ga ik verder checken, ben daar namelijk naar opzoek!

  Een hardlopers dagboek zou zo leuk zijn, back to old want in deze tijd gaat alles, jammer genoeg, digitaal… Het lijkt me daarom super leuk om mijn trainingen, wedstrijdjes, gevoel in een dagboek op te schrijven, super leuk gewoon!!!

  Was wederom leuk om de blog te lezen!

  Sportieve groetjes Edward

  Like

 5. Leuke revieuws!! Ga t eea even wat naspeuren!

  Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik erg benieuwd ben naar dit boek! Zo kan ik mijn hardloopbelevenissen bijhouden. Super voor later om terug te kijken.

  Like

 6. Wat een leuke actie! Ik zou het logboek graag winnen, omdat een beetje orde scheppen in mijn trainingen geen kwaad kan. Ik doe eigenlijk maar wat. Hardlooptrainingen en schaatstrainingen lopen door elkaar heen, zonder ook maar iets bij te houden. Nu moet ik m’n trainingsresultaten terug kijken op Strava en een planning heb ik altijd wel in m’n hoofd, maar uiteindelijk loopt het meestal toch anders. Ik ben heel benieuwd of een logboek hier verandering in kan brengen.

  Like

 7. Leuke blog! De aeropex en zo’n rugzak komen volgend jaar vast op mijn verlanglijstje.
  Dat logboek lijkt me super handig! Lekker ouderwets in een boekje schrijven, love it. Ik volg wel een trainingsschema (gemaakt door mijn lieve vriend), maar ik kijk na een training eigenlijk nooit terug hoe het nou ging. En dat zou natuurlijk wel beter zijn, helemaal omdat ik ga trainen voor een halve marahton in maart. Dus hij komt zeker van pas 🙂

  Like

 8. Dat boek zou ideaal zijn om mijn trainingen voor mijn eerste marathon in bij te houden! Nu gebruik ik een opschrijfboekje maar dat werkt voor mij totaal niet (Iets te chaotisch ;))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: