November miles

Niet dat ik mijn rondjes in miles loop, maar ik vond het leuker klinken dan November kilometers :). De recap van de maand november, de tijd vliegt want we zijn al weer over de helft van december wanneer ik dit typ. Toch wil ik nog even terug kijken, wat was er vooral leuk tijdens deze maand, waar had ik wat meer moeite mee en waar kijk ik naar uit!

Herstel
Herstel, daar begon mijn november maand mee, nadat ik op 25 oktober de marathon van rotterdam gelopen had (dat verslag lees je hier) besloot ik een aantal weken daarna toch rustig aan te doen. Wel zoekende naar hoe ik de komende periode zou willen gaan trainen. Zo was mijn eerste rondje wel in het marathon shirt en ben ik zoekende naar een leuk evenement om weer lekker te knallen! De zwemtrainingen gingen wel lekker door, ik merk dat die borstcrawl steeds een beetje beter gaat!

Raceday
Op 7 november deed ik met een aantal anitameisjes mee met de Maastunnelloop in Rotterdam, we maakten er een extra lange run aan en zo tikten we 19 km aan, 10 daarvan was de maastunnelloop, we renden daarna door naar dudok voor lekkere taart en kwamen vervolgens terug met ook nog lekkere broodjes. Dit was een leuke gezellige dag! Niet wetende of dit het laatste georganiseerde loopje zou zijn, rende ik vervolgens 2 weken later mee tijdens de Urban run in Arnhem. Met de kennis van nu wetende dat daar de laatste medaille van dit jaar tijdens een run is verdiend! Op 19 november schreef ik me echter wel in voor een hele leuke uitdaging, de halve marathon van New York op mijn verjaardag. Afwachten of ik mee zou mogen lopen, de uitslag daarvan zie je terug in mijn december recap.

De korte dagen
Ik heb er deze maand toch wel moeite mee om tijdens de donkere avonden, de regen, de stap naar buiten te zetten. Ook doordat ik even geen specifiek doel heb om voor te trainen merk ik dat dat toch een goede drive voor mij is. Ik haal echt wel plezier uit het lopen, ook als ik moeilijk de stap naar buiten kan zetten, maar ik merk wel dat ik de spark mis. Hoe het mij wel lukt is door het gewoon te doen, ik weet dat lopen mij helpt om mijn hoofd na een werkdag tot rust te brengen, een van de redenen dat ik de motivatie in de ochtend ook niet heb, in de avond profiteer ik er meer van 🙂

Just keep running
Ik besloot op 19 november weer een doel voor mijzelf te stellen. Besloten dat ik deze ga behalen door weer op hartslag te gaan trainen, dit ga ik doen via de hardlopen met evy app. Welk doel ik voor mijzelf heb gesteld? Ik weet nog niet of het doorgaat (ondertussen weet ik dat wel) maar ik heb mij in ieder geval ingeschreven voor de loting van de New York halve marathon op 20 maart 2022! Dit is op mijn verjaardag, New York bezoeken is iets wat ik al heel lang wil. De kans dat je wordt ingeloot is echter net als met de marathon klein. Echter heb ik al heel wat jaren het motto:

Als je het niet probeert lukt het zeker niet

Verder ben ik vooral nog zoekende wat ik wil in 2022. Van vele heb ik de vraag gekregen of ik ga trainen voor een triathlon. De borstcrawl cursus die ik volg naast het fietsen wat ik heel af en toe doe maakt dat mensen dat denken. Ik kan je wel zeggen dat ik voor mijn idee nog lang niet zover ben. Als ik naar mijzelf kijk ben ik net goed op weg en moet ik mijn zwemconditie echt nog verder gaan uitbouwen.

Al met al mag ik zeker niet klagen, ik loop toch nog gemiddeld wel 3 keer per week. Krachtraining is iets wat toch nog beter moet maar ook daar heb ik nog wel verschillende ideeën over. Dit in combinatie met mijn trainingen en goede rek en strek oefeningen is mijn grote doel natuurlijk de halve van New york, maar daar tussen heb ik nog wel zin om wat te ondernemen, dus heb je goede ideeën laat het maar weten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s