All i want for christmas is..

Zoals vorig jaar ga ik ook dit jaar mijn wishlist online met jullie delen. Ik ben erg tevreden en nog veel belangrijker heb ik veel lieve mensen om me heen. Waarvan ook weer een gedeelte die ik afgelopen jaar (beter) heb mogen leren kennen. Daar kan natuurlijk nooit iets tegenop, vriendschapen zijn onbetaalbaar. Ook de samenwerkingen van afgelopen jaar vond ik ontzettend leuk en ik wil dan ook iedereen hiervoor bedanken! Ik hoop dat er in de toekomst ook nog mooie samenwerkingen zijn maar daar gaat deze blog allemaal niet om. Het is niet mijn eindejaars speach ik moet verdikkie mijn november blog nog schrijven. Eigenlijk wilde ik een feestdagen wishlist schrijven dus ook voor de sint en niet alleen aan meneer Claus. Echter door de verrassing van curacao schoot dat er helemaal bij in. Wel ben ik de afgelopen periode op zoek gegaan naar cadeautjes die wij als hardlopers/sporters onszelf kunnen wensen. Ik heb vooral vanuit mijzelf gekeken, want ook ik houd altijd nog wat te wensen over!


 

weledahippo_productlargeweledahippo_productlarge (1)Laten beginnen met het feit dat ik ontzettend fan ben van de sportlijn van Weleda, deze producten ken ik al en heb ik nog thuis staan. Ik kan ze op mijn wishlist zetten maar ik kies ervoor om de gezichtsverzorging erop te plaatsen. Ik heb een bijzonder huidje wat gevoelig is en met de kou die komen gaat zou ik graag mijn huid daarentegen goed willen beschermen. Daarom ben ik zelf erg benieuwd naar de Amandel verzachtende gezichtslijn van Weleda.

weledahippo_productlarge (2)

weledahippo_productlarge (4)

Deze bestaat uit de verzachtende gezichtscreme light (zowel te gebruiken als dag en nacht creme), uit de amandel gezichtsolie en een reinigingsmelk.  Het helpt je huid tot rust brengen maar ook de barriere functie te verbeteren. Als ik dan ook nog de Weleda evelon lippenbalsem gebruik kan mijn huid iets beter tegen dit nederlandse weer.

 

stox-lightweight-running-socks-vrouwen-groen-donkeNu ben ik ook al een hele tijd fan van de compressie sokken van Stox. Deze compressie kousen de lightweight running socks in het groen/ donker roze zijn de nieuwste versie. Eigenlijk sinds deze op de markt is gekomen ben ik al nieuwsgierig. Zelf ben ik al eigenaar van de blauw/roze en de zwart paarse versie. deze kleur mist dus nog. Echter moeten deze nieuwe compressie sokken van Stox een nog betere werking hebben en daarom maakt dat mij natuurlijk wel extra nieuwsgierig!

 

Bodypump_set_pink_bigIk wil het komende jaar mijn kracht gaan verbetern, nu heb ik al wel wat dumbells in huis en ook een kettle bel. Iets wat al langer op mijn wensenlijst staat is een halterstang met losse schijven. Dit zodat je zelf het gewicht kan instellen. Ik kwam deze leukerd tegen toen ik online op zoek ging naar een betaalbare stang en daarom zet ik deze aerobic pump set tegen. Ik houd van kleur en omdat ik boven een houten vloer hebt lijkt het mij niet handig om ijzeren schijven in mijn huis te hebben, deze zijn gecoat en bovendien zijn ze roze met een totaal gewicht van 20 kg zou ik hier hele mooie oefeningen mee kunnen doen.

spire 3Om dan maar even op de roze toer verder te gaan (sorry guys en girls die niet van roze houden, denk erom alles is ook in andere kleuren verkrijgbaar ik vind roze nou eenmaal leuk 😉 )
Enfin ik ging verder op de roze toer en dat toeren, verse kilomters maken dat zou ik toch wel heel graag op deze schoenen willen. Dit zijn de Spire 3 in de kleur Burst/Black van One degree Beyond (361°) Op dit model schoen alleen in een andere kleurcombinatie heb ik al de marathon van Amsterdam gelopen. Dit was een groot succes dus deze nieuwe kleur zou ik graag dragen op weg naar mijn voorjaarsmarathon. Wat nu nog niet helemaal zeker is welke het
wordt zodra dat bekend is laat ik het jullie weten.

hoody
Om even bij het merk te blijven waar ik 1 van de ambassadeurs van ben staat ook deze 361-F!T Lux Hoody in de kleur Heather magenta op mijn lijstje. Dit is een mooie hoody die ik tijdens de races, onderweg er naar toe en weer terug mooi zou kunnen dragen. Ook zou deze hoody perfect mee kunnen op mijn volgende sporttrip, namelijk de wintersport! ik kijk er naar uit om in januari een weekje in Oostenrijk over de sneeuw te roetsjen.

stox-skiing-socks-vrouwenDat ik dus op wintersport ga en zoals ik al eerder zij fan ben van de compressiesokken van Stox Energy is dus ook een reden dat ik erg graag deze skisokken uit wil proberen. Ik vind ten eerste de kleurstelling heel gaaf en het design ook. Ik weet daar zie je niets van met je skischoenen aan en je lange skibroek, maar ook ben ik erg nieuwsgierig of ze lekker warm zullen zijn en of de compressie nu anders is dan bij de sokken waar je mee rent. Dit maakte dat ik deze ook op mijn wishlist plaatste.

 

Anita_Momentum_Pro_Sport-BH_Damen_schwarz[640x480]

Vergeet overigens niet de werking van een goede sportbh. Laatst rende ik een stukje door de straat in mijn gewone kleding en dus ook reguliere bh en dan pas besef ik weer hoe blij ik ben met mijn sportbh’s van Anita Active. De momentum pro is 1 van mijn favorieten samen met de Deltapad. Deze zwarte is nieuw en eigenlijk nog maar net te koop wat maakt dat ik deze nog niet in mijn collectie heb zitten. Simpele keuze dus dat deze vrij snel al op mijn christmas wishlist terecht kwam.

mat

Maar of je nou een marathon gaat lopen, of je gaat een stuk skieen. Een goede yoga sessie of meditatie sessie is echt heel ontspannend. Daarvoor heb ik al een yogamatje maar deze is te dun op mijn vloer. Daarom heb ik een dikkere mat op mijn wishlist gezet. Deze mat zou ook prima zijn voor grondoefeningen om sterker te worden, mijn core te verbeteren. Ik hoop in ieder geval dat ik nu geen pijn meer krijg aan mijn ruggengraat als ik gewoon een simpele situp doe.

 

9200000070156336It’s all about the music, ik ben echt super blij met mijn Aftershokz maar toch nog steeds niet met mijn huidige MP3 speler. Daarom zou ik heel graag een nieuwe willen en na lang onderzoek ben ik op de volgende uitgekomen. Namelijk de scandisk clipsport plus, deze moet tegen de regen kunnen en ook tegen zweet. Ik kan mijn draadloze headphone ermee verbinden en makkelijk in gebruik. Bovendien is deze 16 gig dus dat is al beter dan mijn huidige. Ik ben hier echt heel nieuwsgierig naar.

 

weledahippo_productlarge (3)

Last but nog least ben ik toch nog wel een beetje huiverig wanneer ik richting de oostenrijkse sneeuw ga dat mijn huid, vooral mijn gezicht dat echt niet prettig gaat vinden. Nu heb ik goede verhalen gehoord over de Cold cream van weleda. het helpt je huid niet verkoelen maar juist echt het gure weer tegen te gaan. Je kan door wind en regen, sneeuw en kou en je huid zal beschermd zijn. Althans dat haal ik uit de beschrijving op de website. Het voorkomen van uitdroging en het soepel houden van mijn huis is natuurlijk wel wenselijk vandaar dat ook dit product mijn wishlist voor de komende kerstdagen mag afsluiten.

 

Zoals jullie kunnen lezen is mijn wensen lijstje groot, maar het is allemaal een toevoeging aan wat ik al heb. Ik ga duimen of de kerstman dit jaar  mij verwennen zal. Al met al ben ik een tevreden mens. Ik heb echt zoveel prachtige momenten mee mogen maken afgelopen jaar. Ik ga hierna echt mijn recap over november schrijven, Die weekblogs die laat ik nu even voor wat het is. Het is een drukke tijd en naast dat ik zelf een wishlist heb, ga ik ook de wishlist van mijn man iets kleiner maken. althans dat hoop ik maar want ik ga kerstinkopen doen. Ik denk dat ik ook maar even een oudejaarslot erbij koop wie weet 😉

Doen jullie ook wel eens aan cadeautjes met kerst of mischien ook met Sinterklaas?


 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s