Lets challenge myself

Ik ben eraan toe om beyond expectations te gaan, weer boven mijzelf uit te stijgen dus ik zit al enige tijd te dubben hoe ik dit kan doen. Mijn achillespees is niet toe aan een snelle solo race. Daarnaast kan ik in het hardlopen alleen mijn uitdaging op dit moment ook nog wel vinden.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik nog zoekende met mijn huidige baan en het verdelen van mijn energie level. Ik merk dat het bewegen mij ook in deze job goed doet, echter is het vinden van de routine nog lastig! Gevolg ervan is geweest, dat ik tot nu toe de hele maand niet op mijn racefiets ben gestapt. Ja dat is allemaal mijn eigen keuze en eigen motivatie geweest en ja ik had mijzelf prima een schop onder de kont kunnen geven en waarom ik dat niet heb gedaan. Ik weet het niet, ik voelde de drive misschien niet, of misschien had ik deze tijd gewoon nodig om weer de volgende stap te kunnen maken. Ik denk dat ik toe ben namelijk aan die volgende stap.

Don’t put limits on yourself. You can achieve all that you set your mind to.

Ik vond het erg leuk om alle reacties te lezen over wat mijn komende uitdaging gaat worden, er is van alles genoemd, Bergbeklimmen, mountainbiken, trailrunnen, paaldansen en vast nog wel anderen die ik nu vergeet op te noemen. Opvallend was wel dat vooral verschillende afstanden van de triathlon zijn voorbij gekomen. En zo ook vele dachten aan het doen van een triathlon, ja dat is een echte beyond expectations challenge want ik kan nog geen 10 meter borstcrawl. Dit zal dan ala schoolslag gebeuren en om eerlijk te zijn ben ik bang voor de triathlon. Dus nee die (onwijs grote want ja zo voelt dat) stap ga ik nu niet al nemen. Bovendien kan het nu ook niet, want mijn fiets kan niet in mijn auto haha. Ergens hoop ik dat ik die stap ooit wel durf te nemen, maar het onbekende, het wisselen, de combinatie het ontzettend zware afzien en het goed kunnen indelen van je energie in 3 verschillende disciplines is niet iets wat je zo 1, 2, 3 gaat doen. Althans ik niet en misschien maak ik het ook wel ingewikkelder dan dat het is, maar de triathlon is dus niet mijn short term doel!

Wat wordt het dan wel.. ik ga mijzelf challengen, ik ga mij weer uitdagen. Ik wil de maand augustus beyond expectations gaan door mijzelf iedere dag een workout te laten doen. Wat het ook moge zijn. Dit kan een korte 7 min workout zijn, tot een hele lange looptraining, een nieuwe sport (hoop ik te kunnen proberen, geen idee of dit mogelijk is) en daartussen gewoon mijn reguliere looptraining voltooien! Ik wou dat ik zo mooi kon tekenen als Susan Krumins op haar whiteboard, een weekplanning maken en deze inzichtelijk met jullie te kunnen delen, dat kan ik echter niet. Wel ga ik voor mijzelf ieder weekend een planning maken! Ik vind het spannend en ben benieuwd wat dit met mijn energie level gaat doen maar ik wil het proberen, ik wil die uitdaging aan gaan. Ik krijg namelijk vaak energie als ik toch ga. Door deze challenge met jullie te delen heb ik een stok achter de deur!

Heb jij nog leuke ideetjes wat ik in de maand augustus (samen met jou) zou kunnen doen (uitproberen/ervaren) heb jij zin om samen te gaan rennen ? 8 augustus probeer ik sowieso een gezellige loop te plannen in de buurt van lage vuursche. Laat het mij weten

Wil je gewoon gezellig samen met mij de challenge aangaan.. zullen we dan de #augustdailyworkout hashtag gebruiken om elkaar aan te moedigen (hoeft niet alles mag)

Lets Go Beyond Expectations…

Oh en een kleine side note, wil jij ook altijd al ambassadeur van 361 Europe worden? Via de website kan jij je weer opgeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: