Look back at the start of 2022

Recap of the month! Januari 2022

Het heeft even mogen duren, maar eindelijk de ‘korte’ terugblik van de eerste maand van 2022, de start van het jaar en de maand waarin doelen gesteld werden en plannen gemaakt werden.
Die doelen en plannen kan je lezen in de blog: Set GOALS . Hoe het in januari verder ging? dat lees je in deze korte terugblik

Happy New Year!

2022 is begonnen een nieuw jaar met nieuwe kansen, doelen en uitdagingen! Ontzettend spannend want ik kijk echt uit naar maart de halve marathon van New york op 20 maart, mijn verjaardag, te gaan hardlopen. Ik starte dit jaar best wel lekker, mijn eerste loopje was een ruime 5 km op heel rustig tempo, z1 .. een tempo waar ik niet normaal in rennen kan, echter gedurende de maand gaat me dat wel wat makkelijker af! De kop is eraf en lets go for it!

Let’s go for it!
In de maand januari begon met het idee om die halve marathon van New york het voorjaarsdoel te laten zijn. Echter sloot ik de maand af met het doel van de hele marathon van Rotterdam, dit jaar wilde ik overslaan, maar nadat ik en Deborah een super leuke uitnodiging van Mirjam kregen om samen met haar deze marathon te gaan rocken, besloten we ieders voor zichzelf, maar wel allebei om die uitdaging aan te nemen. Het einde van de maand stond ineens niet de halve, maar de hele marathon als doel gesteld!

Winterwonderland
Tijdens mijn trainingen hoop ik altijd in de winter stiekem op een winter wonderland, in januari was het in Nederland echter nat i.p.v. het mooie winterwonderland. Daarom zochten we (mijn man en ik) de Franse alpen op voor een sportieve week op de lange latten. Naast het skiën heb ik een poging gedaan om te gaan hardlopen, die had ik echter al snel weer afgebroken. Waar ik wel enorm van genoot, was het de hele dag buiten zijn, in de zon, want we hadden echt geluk met het weer. Na zo’n dag genieten in de sauna en het zwembad! Volgende keer nog goed passende skischoenen en de wintersport is perfect!

Let’s work it!
In de maand januari maakte ik ook kennis met de Disq trainer van disqclub, naast de week vakantie heb ik er iedere dag een workout mee gedaan, ik voelde me direct weer sterker worden. De Disq was een samenwerking waar ik echt enthousiast over ben geworden. Via een simpel apparaat en begeleiding op via filmpjes kan je allerlei verschillende spiergroepen, HIIT trainingen volgen! de 21 dagen challenge met succes voltooid. Ik had in de planning, omdat je het namelijk overal kan doen, nog een keer op een leuke locatie te gaan disqen de realiteit van januari was echter dat het vooral na werktijd was binnen in huis.

Looking back
Ik kijk wel heel positief terug op de 1e maand van 2022, een maand waarin ik uitdagingen aan ben gegaan, een klein beetje uit mijn comfort zone ben getreden en waar ik gewoon ondanks het bagger weer soms, best wel van genoten heb! Ik liep al met al 132 km hard! ik zwom niet veel, net geen kilometer, maar dat was tijdens de wintersport en in januari legde ik net iets meer dan 30 km af op de fiets, waarvan ik voor het eerst op de single tracks heb gefietst op mijn mountainbike, wat ik wel heel spannend vond.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s