Ja dat was het dan!

Zo het is alweer even geleden dat ik hier heb geschreven. De maand januari is zelfs al helemaal afgerond. Ik merk dat mijn plan voor dit jaar voor de blog direct bijgesteld gaat worden. Ik wilde wekelijks gaan schrijven over mijn trainingen naar mijn ultra. Ik had echter naast mijn trainingen en hoe dit ging geen inspiratie en input en om mijn trainingsweken te gaan beschrijven, met allerlei oninteressante dingen over mijn week wat ik zoal doe als ik thuis ben of aan het werk ben dat wil ik jullie gaan besparen. Dus welkom terug recap van de maand en we kicken af met JANUARI

Hallo uitdaging ultra trail 50 km in maart. Hallo trainingen, hallo 2020. Vol frisse moed begin ik mijn jaar en mijn trainingen die ik via Flijmscherp toegestuurd krijg. Ik loop lekker divers en steeds wat meer onverhard over de trails. Ik merk dat ik dat nog steeds zwaar vind maar ik merk ook een duidelijk verschil tijdens mijn eerste week in januari en hoe ik over de trails loop in de laatste week. Er zit vooruitgang in, Yes want dat geeft wel een heel lekker gevoel.

Mijn trainingen gaan deze maand met ups en downs, zo liep ik met Manon op 4 januari een prachtige ronde in drunen maar waren mijn benen super zwaar! Echter ik weet dat ik pas tegen het einde van de maand de eerste echt test onderga. Naja einde van de maand, het is de eerste dag van Februari. Ik loop dan namelijk mijn eerste Trail marathon! Vet spannend maar ik ben er eigenlijk de hele maand rustig onder gebleven omdat het in mijn hoofd gepland is als training. Ik kijk er wel naar uit want het moet een hele mooie trail zijn. Ik ga hier nog een apart verslag over schrijven. Dus die kunnen jullie nog van mij verwachten.

Special Happy Moments

Hoogtepunt van de maand januari was wel het weekend van 17, 18 en 19 januari. In dit weekend had ik 3 enorm toffe evenementen staan. Zo ben ik naar de award ceremonie geweest van Herbalife 90 dagen challenge. Waar ik eigenlijk onverwachts een prijs won, maar dat ook pas later hoorde. De uitreiking is namelijk alleen voor mensen die aanwezig zijn op het evenement en mijn kaartje was niet goed gescand waardoor ik op afwezig leek te staan. Enfin kreeg ik dit op maandag te horen dat ik toch een prijs gewonnen had! Ik ga er nog wel een hele blog over schrijven maar ik was dus 2e !! YEAH.

Een dag later was het Flijmscherp met Anita event. Ik heb hier al een mooie blog over geschreven, maar om er kort op terug te kopen. De Anitaladies kwamen weer in actie, deze keer in Rotterdam waar we flink verwend zijn met een mooie broek en in mijn geval de Momentum iconic grey sport bh. Het event bestond uit een pittige workout gegeven door Frido Verschoor van Flijmscherp Rotterdam! Poeh 2 dagen later kon ik mijn spieren nog zeker goed voelen!

Op Zondag had ik een hele leuke loopdate met een groep toppers. Georganiseerd door Danielle jonker van Soepaalsmeer. Ik mocht namelijk meelopen in Teamsoep tijdens de Vondelparkloop. Het was echt mega gezellig! Ik verbeterde mijn vondelparkloop tijd met 2 seconden (niet dat dat mijn doel was en het is de 2e keer dat ik hem liep haha) Na de tijd heb ik voor het eerst echt veganistisch gegeten. Een mooie ‘kip’burger matchend bij mijn mooie nieuwe Meraki 3 schoenen. Wat was het een mooie en gezellige dag en wat hadden we nog geluk met het weer!!

Een ander moment van januari wat er voor mij echt uitsprong was de otterlo trailrun die ik samen met lydia liep. Ik vind het altijd gezellig om samen te trailen. Daarin was het echter wel enorm bijzonder om op 2/3 meter afstand een wild zwijn keihard voor je langs zien lopen. Het bleek volgens een stel ruiters op datzelfde moment ook nog 1 achter ons te kruisen. Heel bijzonder en de route van de Otterlo trailrun was ook heel mooi. Ja tot op heden is dit wel mijn favoriete trailrun. 25 mooie km’s daar weg getikt!

Het was een maand waarin de kilometers opgevoerd werden tijdens de trainingen. Zo liep ik deze maand 188 km. Eindigde ik met een taper weekje en maakte ik me klaar voor mijn eerste challenge van 2020. Maar daarover in de volgende blog meer 😊

ben je nog nieuwsgierig naar de eerste 2 weekblogs, die kan je hier vinden -> week 1 & Week 2

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s