Road 2 berenloop

In april begon het avontuur al voor mij en Deborah, we zouden samen dit jaar weer de berenloop gaan lopen. We zaten ’s ochtends toen de startbewijzen in de verkoop gingen startklaar en al snel hadden we ook ons onderdak voor dit weekend geboekt. Nu was het enkel nog trainen en genieten van onze road 2 de berenloop.  Al vrij vlot besloot Nicole om ons ook te gaan vergezellen. We hadden namelijk nog een bed leeg in ons gehuurde accommodatie en zo was het berenloop trio compleet! Een weekend vol plezier, want het was vrij snel duidelijk dat dit ons voornaamste doel zal zijn.

running has given me many things
but the greatest gift
has been the people that it’s brought into my life

We hebben ons alle 3 ingeschreven voor zowel de kleine berenloop 5 km op de zaterdag en voor de halve marathon op de zondag. Dat de weg ernaar toe voor iedereen anders verloopt dat blijkt wel. Zo ben ik de laatste weken mijzelf constant aan het verbazen in wat mijn lichaam aan kan. Ik heb op 21 oktober ongepland een hele marathon gelopen, niet echt een passende voorbereiding voor de halve maar ook daar was het doel plezier hebben. Ergens vraag ik mij af waar de grenzen liggen en of ik dat dit weekend ga ontdekken dat weet ik nog niet. Het precieze plan moet nog vorm krijgen.

20180928_112615-2.jpeg

We hebben helaas maar 1 keer samen kunnen trainen doordat we niet echt bij elkaar om de hoek wonen. Tijdens deze training beleefden we wel een heel leuk voorproefje en konden we onze outfit vast testen. Deze hebben we gekregen van Anita Active Nederland. De hashtag #Anitameisjesontour zal dan ook zeker gebruikt worden dit weekend. De Massage tight is ideaal voor de weersvoorspellingen. Gelukkig hebben we een wasmachine en kunnen we na de 5 km de kleren weer lekker schoon wassen voor de volgende dag.  Het jasje valt lekker op in de rode kleur en ja op de rug van ons T-shirt staat natuurlijk de slogan: Move your body not your boobs.

We zijn natuurlijk te volgen in ons Berenloop avontuur, dit kan je doen via onze social media. :
Deborah , Nicole en natuurlijk mijn Instagram account vind je door op onze naam te klikken.

Ondertussen ben ik dus wel begonnen met het inpakken en omdat ik het al een keer eerder heb genoemd in een andere blog deel ik wat favorieten die mee gaan in mijn koffer dit weekend.
20181031_101636.jpg

Nou zoals boven al benoemd hebben we een prachtige set kleding gekregen van Anita Nederland deze gaan natuurlijk in de koffer. Daarnaast neem ik ook 2 verschillende Anita bh’s mee. Mijn 2 favorieten namelijk de Anita Deltapad (de zwart gele) en de Anita Momentum Pro. Daar is binnenkort een zwarte versie van te koop en die gaat zeker aangeschaft worden.

 

20181031_102216.jpg

Naast de kleding van Anita neem ik 2 paar schoenen mee. Ik heb deze week de 361 Stratomic ontvangen, ik heb er nu 1 keer op getraind en wil deze gaan dragen op de 5 km. Kijken hoe deze ervaring is. Voor de halve marathon gaan mijn 361 Spire 3 mee. Dit zijn de schoenen waar ik ook de marathon mee gelopen heb en waar ik uit ervaring kan zeggen dat dit echt heerlijke schoenen zijn! Ik ben wel benieuwd hoe ze lopen op het strand!

Er moeten natuurlijk hardloopsokken gedragen worden, omdat mijn kuiten het beste reageren of naja eigenlijk helemaal niet reageren als ik Stox draag neem ik daar ook 2 paar van mee. Ik weet dat ik ze kan wassen maar ik vind het wel leuk om verschillende kleurtjes te kunnen dragen.
Sportvoeding heb ik niet nodig op de 5 km maar wel op de halve marathon. Ik gebruik altijd al de sportvoeding van Sportvoedingswebshop.com. Al vanaf mijn eerste marathon gebruik ik dit naar tevredenheid. Tijdens de marathon van Amsterdam had ik me goed laten inlichten en heb ik direct voor de zondag ook sportvoeding meegenomen. Deze sportvoeding draag ik met me mee deze keer in de flipbelt.

20181031_165458.jpgVia Flipbelt hebben we echter de kans gekregen om ook de grote drinkfles van hen uit te gaan proberen. Deze gaat dus ook mee in de koffer. De roze kleur zullen we gaan dragen en de zwarte neem ik mee voor als we naast de races nog iets gaan doen. Ik vind de flipbelt altijd handig om bijvoorbeeld een sleutel in te bewaren of een klein portemonneetje en mijn telefoon, dit scheelt weer het inpakken van een handtas. In mijn flipbelt die ik tijdens de race draag zit ook altijd een zakje met geluk, in dit zakje zit een klein klavertje vier van een soort steenachtig materiaal. Het is een cadeautje van een vriendin van mij die ik heb gekregen voor mijn aller eerste marathon. Sindsdien heb ik nog geen race zonder gelopen.

20181031_224706.jpgTijdens de halve marathon ga ik nog een laatste poging wagen om mijn mp3 speler te gebruiken. Afgelopen week kreeg ik daar weer leven in. Dit keer ga ik het verbinden met de Aftershokz Trekz Air. Ik heb deze net nieuw en nog maar 1 rondje mee gemaakt. Ik mag ze gaan reviewen en het leuke is dat ik er binnenkort ook nog 1 mag weggeven, dus houd mijn blog goed in de gaten. Deze Trekz Air van Aftershokz gaat dus ook mee naar Terschelling. Ik ben zelf wel heel benieuwd hoe ik dit ga ervaren.

Om goed te kunnen herstellen heb ik verschillende producten bij mij. Ik gebruik eigenlijk al een tijdje flexpower, ik vind het een fijn product wat mijn spieren goed warm maakt. Deze week ontving ik een geweldig pakket van Weleda. Een pakket voor het bevorderen van spierherstel, een goede verzorging voor de huid en het ruikt overigens heerlijk! Ik voel me best wel verwend en deze producten gaan natuurlijk mee naar Terschelling om ze eens goed te ervaren. Nu hopen dat we een bad hebben! Een andere manier die ik graag gebruik om te herstellen is het dragen van de OOfos OOmg. Als je de slipper versie van hen kent dan is dit de dichte schoen. Ik droeg ze voor het eerst in het weekend van de Disneyrun, ze zien eruit als een mooie sneaker maar het voelt als lopen op wolkjes!

 

Om warm te blijven voor de start neem ik 2 weggooiponcho’s mee. Die draag ik over mijn outfit voor de start en vlak voordat het dan begint zal ik deze af doen.

Belangrijk is ook dat je je normale kleding, ondergoed, verzorgingsspullen niet vergeet natuurlijk. Ook heb ik een reserve setje sportkleding mee. Dit is voor wanneer er iets kapot gaat door een val of iets.  Ik neem dus wasmiddel mee in de vorm van pods dat is lekker gemakkelijk meenemen.
Andere boodschappen gaan we gezamenlijk op het eiland halen.
Last but not least de starbewijzen! Treinkaartjes en de tickets om op de boot naar Terschelling te kunnen. Het zit nu allemaal in een handbagage koffer en een rugtas zodat ik het mee kan krijgen.
Ergens vraag ik mij af hoe ik dat vorig jaar gedaan heb en of ik toen ook zoveel spullen bij mij had.

Ik heb echt heel veel zin in het Berenloop weekend en zie je ons lopen zeg dan ook gerust gedag. Wij zijn van plan om ontzettend van het weekend te gaan genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: