C’est la vie!

Pluk de dag, wat een geweldige week heb ik achter de rug. Na het hardloopfeestje in Den haag was de training voorspoedig al weer opgepakt! De kilometers vlogen voorbij en wat maakte het hardlopen mij weer ontzettend blij! Girls love 2 run zorgde voor extra gezelligheid. Nee deze week dit gevoel dat ben ik voorlopig nog niet kwijt!

Seize the day

Maandag nog volop aan het nagenieten van de dag ervoor. De benen voelden echter erg goed en ik besloot mijn training gewoon op te pakken. Rustige herstelloop maar wel voor een langere periode. 12,5 km later kwam ik weer thuis! Ik liep niet op de vaste paden maar pakte een andere route dan normaal. Echter door het slechte weer van de week ervoor was het niet mogelijk om het pad af te lopen. Het was gedeeltelijk ondergelopen en daardoor moest ik me eigenlijk vrij snel al weer omkeren om op dezelfde weg weer terug te gaan. Het zonnetje was wel heel erg fijn, echter de wind maakte dit rondje wel koud. Ach, ik wist wat me te wachten zou staan later in de week dus dit kon ik zeker wel overwinnen!

20180312_152358-01

Dinsdag besloot ik een rustdag te houden, eigenlijk had ik niet zoveel keuze, ik had een hele dag cursus en vervolgens een afscheidsetentje ik was pas laat thuis. Volgende dag was het weer een cursusdag en die avond erop was ik druk aan het pakken voor Limassol. Het zou daar prachtig weer worden en daar keek ik ontzettend naar uit! Donderdagochtend eerst samen een rondje met mirjam over de borkelt. Van hardlopen tot in de bomen klimmen we hadden het leuk gevonden om met Girls love 2 run volgende week te picknicken en deden mee met de Girlslove2bloom actie. Vervolgens naar huis en klaar maken voor het wer. Ik ging  met koffer en al naar mijn werk om op vrijdag samen met Mirjam naar Limassol te vliegen.

Wat heb ik daar een heerlijke tijd gehad! Terwijl koning winter hier nog een keer goed van zich liet horen vlogen wij naar de zon! De warmte was heerlijk maar als verrassing had ik geregeld dat we naast de halve marathon op zondag ook op zaterdag de 5 km zouden gaan lopen! Dit betekende vroeg op staan terwijl we redelijk laat aangekomen waren. Gelukkig had Primetel de spullen al bij ons hotel afgeleverd waardoor we direct de volgende ochtend naar de start konden lopen.


Tot onze verbazing was het druk en heel bijzonder qua samenstelling in het startvak. Tussen de kinderwagens, koffiedrinkers en rokende mensen (in het startvak ja) besloten we dat we daar ver voor wilden blijven. Zover mogelijk voorin starten en dan zo snel mogelijk maken dat je weg komt van de start om na 500 meter ons eigen tempo te lopen. Het hele verhaal deel ik nog met jullie. Al met al was het een heerlijke run. Echter wel heel erg warm. Dit was ik nog niet gewend maar dat maakte dat ik kapot ging maar ik liep dan ook voor de 3e keer in mijn leven een 5 km onder de 25 minuten.

We bleven na de finish hangen maakten een paar prachtige foto’s en haalden ons startbewijs op voor de volgende dag. We kwamen al vrij snel en onverwachts een paar bekenden tegen die via World marathons op uitnodiging waren. Super leuk dat je zover weg toch nog bekenden tegenkomt!

De rest van de dag hebben we limassol verkend en ’s avonds besloten we in de buurt van ons hotel te gaan eten. We kwamen terecht bij Columbian beach waar we heerlijk gegeten hebben. Onze pasta party voor de volgende dag.

 

live for moments you can’t put into words

Op zondag ging de wekker echt super vroeg want om half 8 was de start van de marathon met daar aansluitend de halve marathon. Het was een heen en weertje en ook hier ga ik nog een raceverslag over schrijven. De temperatuur was in ieder geval iets lager, de zon lag wat achter de wolken en het windje was meer aanwezig dan de dag ervoor. Met een trui aan en in korte broek liepen we naar de start. Vrolijk vonden we daar ons plekje en super gemotiveerd gingen we dan ook van start. Ik vond het wel een heerlijke loop dat moet ik zeggen ik kreeg vooral van de finish Lane de meeste energie kreeg. Deze laan was bijna 1 km lang met aan weerszijden palmbomen maar ook daar stond het publiek aan te moedigen. Ik had mijn doel onder de 2 uur weer gehaald, een jaar na mijn eerste halve marathon wat gaf dit een heerlijk gevoel. Vol goede moed en met een mega happy runnershigh maakte ik nog een paar foto’s en besloot ik de anderen naar binnen te juichen.

Mirjam kwam me al snel vergezellen en samen moedigden we de marathon lopers aan! Mega knappe prestaties werden er neergezet! Ik moet zeggen dat ik het heel erg leuk vond en een prachtige ZONdag heb gehad. Een mooie afsluiting van een prachtige week! Nadat Mirjam en ik weer opgefrist waren besloten we dit nog even te vieren met een heerlijke maaltijd! Want koken dat kunnen ze in Limassol wel wat heb ik daar lekker gegeten. Moe maar voldaan gingen we weer terug naar het hotel. We zouden nog 1 dag hebben waarin we zouden rondtoeren. Daarover volgende week meer!

Nog 3 weken tot de marathon van Rotterdam!! Ik voel me goed, ik ben er klaar voor!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s