Over mij

Wat leuk dat je hier bent gekomen!

In dit stuk zal ik beginnen met het introduceren over wie ik nu eigenlijk ben, wat ik naast het sporten zoal doe en waarom ik in hemelsnaam aan dit avontuur van een blog begonnen ben. Laten we beginnen en ik zal het kort proberen te houden (uitdaging 1).

Hi! leuk dat je dit stuk leest, ik ben dus Joyce, en woon in het mooie Twente in Nederland. Daar ben ik geboren en getogen. Ik ben gek op mijn familie en spreek ook graag met ze af! gelukkig wonen ze dan ook dichtbij. Ik ben getrouwd en samen genieten we van onze Lieve labrador!

In september 2016 bedacht ik mijn instagram account RunwithJoy.ce, waarom? Runwithjoy dat is mijn motto! geniet van de sport die je beoefent, heb plezier en met ‘.ce’ erachter verwerk ik mijn voornaam erin, dus Win-Win. Ik ben een allround sporter, dat wil zeggen dat ik meerdere sporten beoefen om blij te worden, om te kunnen genieten en om mijn eigen challenges aan te gaan.

Op dit moment kan je het wel raden dat mijn favoriete sport hardlopen is. Het hardlopen geeft mij vrijheid en dat zorgt weer voor een blij hoofd op dit lijf.

Naast het sporten ben ik werkzaam in de jeugdzorg. Geen dag is hetzelfde in het werk en ieder week gaat het anders. Dit zorgt ervoor dat ik op veel verschillende momenten mijn favoriete hobby uitoefenen en dat mijn werk dus nooit saai is.

Deze blog ben ik begonnen omdat ik mijn verhalen en ervaringen wil delen, mijn uitdagingen op papier wil zetten en op deze wijze mensen proberen te motiveren en te inspireren.

Naast het sporten vind ik het onwijs leuk om samen met mijn man op pad te gaan, te genieten, met de hond te wandelen ,lekker uit eten te gaan en de mooie plekken in de wereld te ontdekken.. Samen is leuker zeg ik altijd!

Nou ik hoop natuurlijk dat je deze blog gaat volgen en ieder berichtje wordt natuurlijk met liefde ontvangen.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: