Over mij

Wat leuk dat je hier bent gekomen!

15722850_1308089215914348_1427045352_n

In dit stuk zal ik beginnen met het introduceren over wie ik nu eigenlijk ben, wat ik naast het sporten zoal doe en waarom ik in hemelsnaam aan dit avontuur van een blog begonnen ben. Laten we beginnen en ik zal het kort proberen te houden (uitdaging 1).

Hi! leuk dat je dit stuk leest, ik ben dus Joyce, ik ben 34 jaar en woon in het mooie Twente in Nederland. Daar ben ik geboren en getogen. Ik ben gek op mijn familie en spreek ook graag met ze af! gelukkig wonen ze dan ook dichtbij. Ik ben getrouwd en samen genieten we van onze Lieve labrador!

In september 2016 bedacht ik mijn instagram account RunwithJoy.ce, waarom? Runwithjoy dat is mijn motto! geniet van de sport die je beoefent, heb plezier en tja.. met .ce verwerk ik gewoon mijn voornaam erin dus ik dacht Win-Win. Ik ben een allround sporter, dat wil zeggen dat ik meerdere sporten beoefen om blij te worden om te kunnen genieten en om mijn eigen challenges aan te gaan.

Op dit moment kan je het wel raden dat mijn favoriete sport hardlopen is. Het hardlopen geeft mij vrijheid en dat zorgt weer voor een blij hoofd op dit lijf.

Naast het sporten ben ik werkzaam in de jeugdzorg, ik werk op een 24-uurs groep. Geen dag is hetzelfde in het werk en geen week is hetzelfde qua diensttijden. Dit zorgt ervoor dat ik op veel verschillende momenten mijn favoriete hobby kan uitoefenen en dat mijn werk dus nooit saai is.

Deze blog ben ik begonnen omdat ik in december 2016 de stoute schoenen heb aangetrokken. Ik wil mijn verhalen delen, mijn uitdagingen op papier zetten en op deze wijze mensen proberen te motiveren en te inspireren.

Naast het sporten vind ik het onwijs leuk om samen met mijn man op pad te gaan, te genieten, met de hond te wandelen ,lekker uit eten te gaan en de mooie plekken in de wereld te ontdekken.. Samen is leuker zeg ik altijd!

Het liefst zou ik ook nog tijd willen hebben om uren te kunnen lezen, mooie boeken te verslinden maar omdat ik op internet vaak artikelen lees en druk ben met mijn eigen social media gun ik mijzelf daar simpelweg de tijd nog niet voor.

Nou ik hoop natuurlijk dat je deze blog gaat volgen en ieder berichtje wordt natuurlijk met liefde ontvangen.

fullsizerender-27