Summer feelings

De maand juli, wat vloog je voorbij, ik vind sowieso dat de tijd erg snel gaat de afgelopen maanden. Komt het door het corona virus of  puur omdat ik ouder wordt. Ik weet het niet, ga er ook niet te lang over nadenken, zonde van die snelle tijd.
Juli is alweer even geleden en ik kwam erachter dat ik er nog niet goed op terug had gekeken.  Dus voordat de maand augustus ook al om is, snel even een korte recap.

Wat heb ik zoal gedaan, wat waren de hoogte en ook wat waren de dieptepunten. Waar haalde ik plezier uit.  Juli was in ieder geval een vrij rustige maand. Ik probeerde het lopen weer op te bouwen, want die achilles zeurt nu echt al een hele tijd. Kijken of het nu wel lukt. In de maand Juli liep ik in totaal 142,89 km hard, meer dan dat ik had bedacht maar dat kwam natuurlijk ook omdat ik afgelopen maand weer eens een 20+ km rondje liep. Samen eerst met Lydia over het pieterpad en daarna naar huis! Het was een hele fijne ronde en mijn benen hielden het goed vol ondanks dat ik al heel lang niet meer een 20+ gelopen had. Daarnaast had mijn fiets ‘SKY’ een maandje rust, ik heb enkel een fietsrondje vastgelegd op de gewone stadsfiets dus met een schamel 10 km niet echt noemenswaardig. Ook de wandelingen die ik na het lopen of wanneer ik bewust ging wandelen heb ik eens vastgelegd, dit was 15,4 dus al met al mag ik helemaal niet klagen.

Dieptepunt van de maand was denk ik wel het feit dat het voor mijn gevoel het alleen lopen soms pittig begint te worden, waar ik normaliter sneller mee deed aan een evenement of samen met andere liep merk ik dat ik dit mis. Dat die 23 km met lydia zo lekker en soepel ging is daar voor mij ook wel een beetje bewijs van dat ik het samenlopen dus echt mis.

‘I miss how it used to be’

De virtuele runs worden nu ook langzamer hand minder, ik loop ze over het algemeen op een heel rustig tempo en niet op racestand. In juli liep ik zo mee voor de

  •  Marathon Travels  – Together we fly run voor borstkanker onderzoek
  •  Marathon Travels  – Run 4 visions 4 childeren – een challenge van mei die ik had uitgesteld en nu eindelijk kon voltooien
  • Epic Run – Sun Run – Die medaille is echt te gek! Zo prachtig die zon!

De grote uitdaging blijft nog wel de Run around europe challenge, door die achillespees blessure ga ik niet snel door Frankrijk maar ik boek progressie. Wel leuk om te zien hoe je virtueel dus door een land kan rennen op plaatsen komt die je nog nooit in het echt hebt gezien. Ik mag je 10% korting geven op deze virtual run met de code RunwithJoyce . JA! je krijgt een medaille en zelfs ook nog leuke korting voor in de webshop.

Ik moet zeggen, dit jaar zijn er niet zoveel startbewijzen voor in mijn boom aangezien ik de zelf uit te printen start bewijzen niet uit print. Maar onder mijn boom komen er aardig wat medailles met al die virtuele runs, toch ben ik er wel iets minder trots op!  Ik zit te twijfelen of ik misschien een virtuele marathon ga lopen, om wel echt het gevoel te hebben dat ik de medaille verdien omdat je die afstand normaal (althans ik) niet loop in een training.

Wat zeg jij doen of niet….


Een reactie op “Summer feelings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s