Het goede gevoel zet lekker door!

Week 32

Deze week begon vol positieve energie, nadat ik de zondag zo genoten had van de social shoot werd ik op maandag fris wakker. Ik had een drukke week voor de boeg waarin er veel gewerkt zou worden. Ik werk normaliter 32 uur per week in onregelmatige diensten. Deze week stond er op de planning dat ik op 50 uur zou komen. Je begrijpt het wel, een erg drukke week. Het voordeel is wel, nu 1 week hard werken later deze maand heb ik daardoor extra veel vrij. Ondanks de drukke dagen heb ik wel een heel productieve week gehad. Mooie kilometers gemaakt, flink thuis aan het opruimen geweest en overall een happy feeling eraan over gehouden!

 

Trust Energy Attitude Motivation

Op maandag genoot ik van mijn rustdag, op zondag had ik de nodige kilometers gemaakt en ik kon dit goed voelen in mijn benen. Ik kan er wel een mooi verhaal over typen maar ik laat het hier gewoon lekker bij. De maandag was een prima rustdag. De dinsdag kwam ik uit de slaapdienst en was het een lange werkdag. Ik had een afspraak in Dedemsvaart waardoor ik de middag wederom door Ommen reed. Ik had alle spullen wel bij mij en daarom besloot ik, ondanks dat het 30 graden was, toch een rondje te gaan lopen. Ik vond al snel een mooie route, door het bos maar ook langs het water over een prachtig bruggetje en terug bij het begin punt. Een kleine 4,5 kilometer, het was niet ver, maar ver genoeg voor vandaag. Het was ontzettend warm! De volgende dag was mijn vrije dag van de week, opruim dag dat stond groot in mijn agenda genoteerd. Het is de eerste dag dat de temperatuur wat lager is, dus ik zou eens flink gaan opruimen! Zo gezegd zo gedaan. Niet alles kunnen doen wat ik wilde doen dat heb ik doorgeschoven naar het weekend, maar wat een verschil. Alles weer schoon en fris en daarin ook alles netjes op zijn plek en wat oude dingen die ik bewaarde weggegooid. Iemand ontzettend blij gemaakt met 2 plastic tassen vol sieraden en ik weer een doos magnums rijker.  Op donderdag had ik nog een extra rustdag want ik moest op tijd weer naar mijn werk tot ’s avonds laat. Ik heb een plan bedacht om dit weekend het beste uit mijzelf te halen ondanks mijn drukke schema.

 

 

36K Challenge weekend!
Zoals vele van jullie weten ga ik dit jaar mee doen aan de wedstrijden in Disneyland Parijs, ik kijk hier ontzettend naar uit! Ik sta aan de start van de 5 km de 10 km en de 21km. Ik verblijf in 1 van de disney resorts en samen met mijn man gaan we er een paar mooie dagen van maken. Mijn outfits zijn bijna helemaal klaar en compleet alleen is de vraag. Lukt het mij om die 36 km in 1 weekend te lopen. Ik ga het dit weekend uitproberen met een generale repetitie. Ik plan het iets anders in vanwege de warmte die voorspeld is. Vrijdag loop ik 10 km op zaterdag wil ik een halve marathon gaan lopen en dan kan ik het op zondag afronden met een 5 km. Ik ben benieuwd hoe mijn benen voelen. De vrijdag loop ik een geïmproviseerde interval training. Dit gaat beter dan dat ik had verwacht. Ondanks dat ik moet werken al op tijd lukt het me goed om deze training voor het werk af te ronden. Ik neem een schone set kleding mee zodat ik na mijn dienst direct de halve marathon kan lopen. Zo gezegd zo gedaan, alleen was de vraag nog waar zou ik gaan lopen.

 

Terwijl ik op weg naar huis rijd ben ik er vrij snel uit. Ik ga lopen op de holterberg, ik heb daar nog nooit een halve marathon gelopen. Ik heb er geracet, ik heb er gehuild vanwege slechte trainingen, maar vooral al heel erg vaak genoten van de prachtige natuur. In plaats van een standaard route te volgen loop ik gewoon waar mijn gevoel mij heen brengt. Tuurlijk weet ik wel een beetje globaal de weg maar ik ben van plan om door de heide te gaan lopen en door de diepe hel. Door het bos want daar kan je nu eenmaal niet om heen. Het gaat goed al vind ik het wel zwaar, vooral als ik omhoog ga. Eenmaal bij de auto heb ik 22 km op de teller staan. Blij en tevreden rijd ik daarom terug naar huis, waar mijn man al vrij snel terugkomt met een lekkere verse gebakken lekkerbek! Direct weer aanvullen dus. Op zondag is de laatste afstand 5 km, het is zwaar, mijn benen voelen als lood. Ik besluit toch 1 keer te versnellen een strava segment aanvalletje te doen. Met succes loop ik daarna op een heerlijke wolk terug. Die vermoeide benen zijn er nog steeds maar die glimlach op mijn gezicht ook. Ik kan die 36 km challenge nu al aan.

 

Mijn volgende doel om even goed uit te zoeken is mijn sportvoeding. Echter wil ik daarvoor mijn afspraak met de Sport diëtist afwachten. Horen wat haar advies is! Na het douchen opnieuw aan het opruimen geweest en toen snel door naar mijn werk. Wat een week! Ik kijk er trots op terug. Ik heb echt nagenoten van de geweldige zondag van de week ervoor! Wat heb ik daar een energie uitgehaald. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar dames nogmaals super bedankt!

Waar haal jij je energie uit?!

Een gedachte over “Het goede gevoel zet lekker door!

Voeg uw reactie toe

  1. Spannend Joyce!! Als een halve op de holterberg nu al goed gaat, is het in het vlakkere Parijs, wanneer je vol adrenaline zit, vast een makkie😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: