Hoop, Geloof, Liefde

Het is een prachtig iets, geweldig om te hebben en blijf er lang van genieten. Hoop, de wens het laten uitkomen van een droom. Geloof in het feit dat je droom kan uitkomen. Als dan je hoop uitkomt, dat euforische gevoel is geweldig, vergelijkbaar met liefde. De vlinders in je buik de voorpret die je ook al hebt… wat als die ene wens of droom uit komt wat ga je dan doen. Hoe ga je er optimaal van genieten, wat als je daarna niets meer te dromen hebt. Dit laatste is iets wat ik zeker nog lang niet mee ga maken. Zoveel dromen zoveel wensen maar 1 droom blijft overheersen.

joy is a light that fills you with hope, faith and love

In mijn geval heb ik vaak genoeg hoop gekend, het mogen ervaren en soms komt die droom of wens dan niet uit. Het gevoel wat je dan ervaart is teleurstelling. Besef dan wel dat je dit kan voelen omdat het echt iets is wat je zelf graag zou willen. Onthoud dan ook dat je er voor kan blijven vechten! Je kan doorgaan om je droom waar te maken. Hoop is een mooi gegeven, geef het ook niet bij een tegenslag op. Als je echt durft te dromen, durf ze dan ook waar te maken! Doe je bijvoorbeeld mee aan een loting voor die ene ultieme marathon en je wordt uitgeloot. Dat is zuur en niet fijn, besef wel dat je het jaar erop weer een kans hebt. Dat je misschien georganiseerd zou kunnen gaan reizen. Er zijn meer deuren die open kunnen.

Is de ene deur op slot ga naar de volgende en probeer of dit de weg is naar het uit laten komen van jouw droom. Heb daarin ook geduld en dat is wel (althans voor mij) het grootste obstakel. Maar besef je wel hoe meer je dan gaat genieten van het moment dat je wens/droom uit komt.

 

Jullie kennen mij natuurlijk wel een beetje en weten ook dat ik dit soort blogs niet zo maar schrijf. Ik heb namelijk zonder dat veel mensen het wisten mij toch dit jaar weer opnieuw ingeschreven voor de New York City marathon. Dit blijft een grote droom, ik heb naast deze geen andere Major die ik zo graag zou willen lopen. Het is niet alleen de marathon in New York, maar ook het bezoeken van deze stad. Dit staat al  vanaf klein meisje op mijn lijst. New York, the city of dreams, that never sleeps. De stad waarin mijn favoriete series vaak hebben afgespeeld in mijn jeugd jaren. De stad waar ik ooit een marathon zou willen gaan lopen (als ik ooit al zo gek zou zijn om een marathon te gaan lopen). Dit jaar opnieuw heb ik niet het geluk gehad om ingeloot te worden.

Dit jaar heb ik  serieus overwogen om toch  georganiseerd te gaan reizen. Offertes genoeg ontvangen maar helaas is de waarheid op dit moment gewoon keihard. Om eerlijk te zijn (nee ik zoek geen sponsoring o.i.d) is het geld er nu niet voor. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om de zomervakantie die we samen (mijn man en ik) leuk vinden op te geven omdat ik zo graag die marathon wil lopen .Ik ga niet onze plannen wijzigen omdat ik een droom heb. Ik baal, heb er ook weer even flink wat traantjes om gelaten. Soms zou ik willen dat dat gat in mijn hand niet bestond, ik het dicht zou kunnen tapen. Dat ik dus op deze manier de reis zelf zou kunnen betalen. Echter is dit niet zo, ik heb echter ook geen spijt in de keuzes die ik tot op heden heb gemaakt. Ik heb prachtige momenten daardoor meegemaakt denk hierbij de trip naar curaçao. Onverwachts toch een best grote uitgave gedaan maar wel zo ontzettend van genoten dat had ik ook weer niet willen missen.

Ondertussen is de wens wel erg groot geworden, het was dit jaar toch bijna doorgegaan. Daarom ga ik dit jaar ontzettend mijn best doen om in 2020 (ook wel een mooi jaar) mee te doen aan de New York City marathon. Dit gaat geduld vragen van mij, heb ik dit? Ik zal het (helaas) wel moeten ondervinden, maar dromen blijf ik. New York wil ik echt gaan realiseren. Hoe dit precies vorm gaat krijgen weet ik nog niet, zodra ik het weet horen jullie het ook. Voor nu ga ik het weer parkeren. Ik kan er nu niets meer mee behalve er naar uit kijken, dromen en hopen dat ik volgend jaar wel ingeloot ga worden. Geloven in het geluk om de liefde voor het lopen ook in New York te laten zien.  Ik wil trouwens wel even een shoutout doen naar Marathonworld, en naar Rijnmond marathon reizen. Bedankt voor jullie hulp en het vlotte contact. Wil je nog meelopen met de New York City marathon in november, ze hebben nog startbewijzen en ik zou zeggen ga het zeker doen!! laat je het mij dan ook nog even weten dan ga ik je tegen die tijd volgen.  Tot die tijd blijf ik lekker dromen en hopen en genieten van mijn mooie shirtje die IkBdruk.nl gemaakt heeft voor mij! Welke najaars marathon het nu gaat worden, daar ga ik nog even goed over nadenken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: