Happy Feet

Tijdens het hardlopen is het dragen van juist de juiste schoenen natuurlijk erg belangrijk. Ook voor de voeten is het belangrijk om de goede sokken te gebruiken. Via Stox Energy kreeg ik de kans om 3 verschillende producten van hun te testen. De producten die ik namens hen mocht testen waren de

  • Lightweight Running Socks
  • Travel Socks
  • Work Panty 2.0

Drie totaal verschillende producten die je thuis, op je werk, onderweg en tijdens het sporten kan gebruiken. Per product deel ik mijn bevindingen en op het einde nog een kleine leuke verassing voor jullie,

Try out your ideas to take them in to action

Lightweight Running Socks

Deze stox sokken zijn zoals de naam het al zegt bedoeld voor het hardlopen. Mijn paar heeft een mooie kleur namelijk fel/kobalt blauw met knal roze. Ik houd van kleurtjes en deze vind ik dan direct ook al heel erg mooi. Het zijn compressiesokken, nu krijg ik al regelmatig de vraag waarom ik met compressie sokken loop. Na kluitklachten heb ik dit aangeraden gekregen door mijn fysio therapeut. Het was voor mij belangrijk dat ik deze ondersteuning heb tijdens het hardlopen. Soms hoor ik zelfs, dan kan je toch beter je kuiten gaan trainen. Dit heeft bij mij geen effect, ik heb voldoende kracht in mijn kuiten maar ik houd het beter en langer vol en zeker pijn vrij door middel van het gebruik van de compressiekousen. Misschien zit het wel tussen je oren zou je zeggen, maar mijn kuiten worden echt minder belast. Na de marathon had ik bijvoorbeeld ook geen zere kuiten. Voor het herstel heeft Stox speciale andere kousen, bij deze kousen is het dus wel beter om ze uit te trekken na het hardlopen. Belangrijk vind ik ook of ik er blaren in loop. Tijdens mijn trainingen heb ik er nog nooit 1 blaar mee gelopen, helaas tijdens de marathon van Rotterdam kreeg ik wel een blaar. Hoe dit nu komt dat weet ik niet, misschien was het de warmte of dat ik gewoon niet lekker liep. Na de tijd weer een paar keer in de sokken gerend en weer geen last van blaren.  Al met al ben ik ontzettend blij met deze sokken. Tuurlijk zijn er vast nog andere merken en ander compressie kousen. Deze zijn niet te dik geven mij voldoende steun en herstel en ik vind ze mooi. Ik kan niet wachten dat Stox nog een paar mooie nieuwe felle kleuren in het assortiment gaat verwerken.

 

 


Travel Socks

De travel socks heb ik mogen testen toen ik naar Milaan ben gegaan. Het was een weekend waar ik na het vliegen al snel weer zou gaan lopen. Belangrijk zou dus zijn dat ik geen last zou krijgen van mijn enkel en voeten. Dit krijg ik vrij snel als ik ga vliegen, hoe dit komt weet ik zelf niet. Ditmaal had ik de Stox travel socks aangetrokken. Wetende dat ik diezelfde avond in Milaan weer ruim 8 km zou gaan lopen. Dikke voeten en enkels zijn dan dus niet welkom en gelukkig heeft het mij wel geholpen. Ik vond de sokken in het begin wel wat warm maar dat komt omdat ik normaliter geen hoge sokken draag onder een lange broek. Vrij snel was ik daar dan ook al aan gewend.  Eenmaal in het hotel in Milaan aangekomen was het tijd om om te kleden en lekker te gaan lopen. Het verbaasde mij hoe mijn enkels eruit zagen, snel de stoxx sokken aan en gaan met die banaan. Mijn kuiten voelden goed, dit was ook nog zo de volgende dag. Deze sokken ga ik vaker dragen tijdens het reizen. Dit voelt goed!

The foot feels the foot when it feels the ground

Work Panty 2.0

Deze panty kreeg ik met de kerstmis onder de kerstboom. Super leuk, ik draag vaak jurkjes naar mijn werk maar ook op dagen dat ik vrij ben. Een mooie dikke panty is in de winter erg welkom. Ik had er erg lovende woorden over gehoord en was er zelf dan ook zeer nieuwsgierig naar. De panty is 140 denier dik dit kan je echter niet zien want het is niet een dikke zwarte panty, hij blijft licht doorschijnend. De panty moet je echter een maat groter bestellen dan dat je normaal draagt. Ik kreeg maat M in huis en deze zit me toch te strak, ik kreeg last in de boord en het is ook niet fijn om de benen. Dat de panty compressie geeft voel je en is echt een verschil met een regulieren panty. Na een dag dragen zat het mij dus vooral niet prettig in de boord maar dat kwam door de maat.  Deze panty lijkt me heerlijk als je maar de juiste maat draagt. Wat ik wel opvallend vond waren de verstevigende stukken bij de hakken en tenen. Normaliter zie je dit niet bij de hak maar dit loopt wel fijn in pumps.

 

 

Mijn conclusie!

Ben je geïnteresseerd in 1 van deze producten dan zou ik zeggen, probeer het gewoon. Voor ieder lijf is het anders en werkt ieder merk weer anders. Ik heb nu enkele gebruikerservaringen gedeeld met jullie over de Stox sokken en de panty! Ik ben erg tevreden wat het doet voor mij. De lightweight runnins socks zijn wel mijn favoriet en zitten bijna 2x in de week in mijn wasmand en draag ik dus veruit het vaakst van deze 3 producten.   Ben je geinteresseerd dan heb ik leuk nieuws!

Er is SALE op  https://www.stoxenergy.com/nl/. Neem vooral een kijkje op de website want naast de bovengenoemde 3 producten hebben ze natuurlijk nog veel meer en ook nog in andere kleuren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s