Anita Muddyangelrun #muddybuddy

De titel zegt het al, deze blog gaat over het evenement wat ik op 18 mei, samen met vele andere Anita ladies en muddybuddy’s heb mogen beleven. Het deelnemen aan de MuddyAngelrun Amsterdam. Een dag vol roze, modder, veel geouwehoer maar ook aandacht voor iedereen die getroffen is door die vreselijke ziekte. Een dag waarin ik sinds een lange tijd weer de andere anitameiden zag. Een dag waarvan ik genoten heb en graag met jullie op terug wil blikken.

Pre-run
’S ochtends vroeg gaat mijn wekker, half 7, tijd om op te staan. Ik ben nog op mijn werk ik had een slaapdienst en lag om half 3 in mijn bed (eindelijk). Ik moet nog enkele taken doen voordat ik om 8 uur de deur uit kan gaan waaronder 1 belangrijke, ontbijten. Ik ga hardlopen en heb een goed ontbijt nodig daarom sta ik ruim op tijd op. Ik trek mijn outfit vast aan met een trainingspak eroverheen. Ik heb mijn 361 Taroko (trail) schoenen bij mij die trek ik aan als we er zijn. Ik loop nu eerst nog even op mijn reguliere schoenen rond. Als ik mijn werkzaamheden afgerond heb kan ik om 8 uur weg, ik haal Emma, op mijn muddybuddy voor de dag, bij het station. Ik verblijd haar met haar kleding, want die had ze nog niet ontvangen. IkBdruk.nl heeft namelijk een prachtige top ontworpen, maar ook mag ze shinen in een mooie roze Anita deltapad sport bh en zwarte shorts met echte Muddyangel sokken.


We gaan samen naar de carpool waar ik met Mirjam heb afgesproken en Elly haar muddybuddy. In de auto is het direct gezellig. Vrolijk vertrekken we naar Amsterdam toe. Het is officieel in halfweg maar het ligt net achter Amsterdam. Als wij eenmaal geparkeerd hebben zien we al vrij direct Nicole haar auto uitkomen om vervolgens Deborah, Saskia, Elini, Stephanie en natuurlijk ook de muddybuddy’s die zij uitgenodigd hebben . Al gezamenlijk lopen we naar het hoofdterrein om ons in te checken. De eerste ‘dixie’ stop vind plaats in een klein toiletgebouwtje wat authentieke toiletten heeft.. Juist zo een die je bij de franse snelweg kan vinden, zo’n ‘hangtoilet’. Het is in ieder geval goed genoeg voor ons (nee we hebben niet al te hoge eisen) en lopen snel door naar het evenementen terrein. Als wij aankomen vinden wij op dat moment de rij al indrukwekkend, niet wetende dat we na onze finish zien dat de rij nog minimaal 2 keer langer is geworden. Dat hadden we niet verwacht! Gelukkig zijn we op tijd en hebben we ons startnummer hoofdband vrij vlot. We krijgen nog een extra armbandje en een bandje voor onze tas. Dan gaan we naar de Anita tent waar de mooie sport bh’s verkocht worden. Het is ons verzamelpunt en je kan wel begrijpen dat het voor de tent een vrolijke en enthousiaste bedoeling is. Ik deel ondertussen al wat armbandjes uit die ik voor alle toppers die erbij betrokken zijn vandaag gemaakt heb. Wanneer iedereen er is is het tijd voor een groepsfoto. Wonderbaarlijk genoeg staan we stil en zijn we stil. Dat is niet de bedoeling dus snel wordt de actie in de foto gegooid en zijn we luidkeels aanwezig op het terrein. Na de opening van Marjon is het tijd om de laatste voorbereidingen te treffen en de tas in te leveren.

Snel nog door Shiva een paar warior strepen op mijn gezicht laten smeren en toen de tas inleveren. In een grote tent geef je je eigen tas een plekje. Tijd om door te gaan naar het startvak. Ons startvak is nog niet open en we spelen nog even met een strandbal die Mirjam meegenomen heeft. Als we uiteindelijk on startvak kunnen betreden is het al vrij snel tijd voor de warming-up. We springen gezellig mee en zijn klaar om te starten. Als het startschot dan eenmaal gaat is het feest echt begonnen!

 

De MuddyAngelRun
Enthousiast vertrekt er een grote groep Anitaladies met daarachter nog veel meer sportieve dames. Voor we het weten zijn we bij onze aller eerste obstakel en dat is een waterbak. Om er rustig in te komen wordt je ongeveer nat tot op je heupen. De stemming zit er goed in onder de dames en voor een groot gedeelte lopen we als groep samen. Als we tijdens deze run en obstakels modder tegenkomen, gaat het brave eraf en eigenlijk hoe verder we zijn in de run hoe losser we komen. We zijn gezellig aanwezig, helpen andere deelnemers en elkaar waar nodig maar besmeren elkaar ook met modder en dansen er lekker op los. Als we Marjon dan ook tegenkomen kan het niet anders dat ze een moddervette knuffel krijgt van velen. Maar ook Katharina die Marjon vandaag vergezeld blijkt toch de klos te zijn nadat ze erg lang schoon was gebleven. (zie de foto hieronder)

 

Soms zijn we luidkeels aanwezig en schreeuwen we in koor, MOVE YOUR BODY NOT YOUR BOOBS.
Maar het is toch wel echt duidelijk terug te zien dat we allemaal genoten hebben van de dag. Op de foto’s straalt iedereen en geniet van het moment.
Mijn favoriete onderdelen waren toch 2 opblaas onderdelen, namelijk de glijbaan (container net) en het buikschuiven (slip en slide). Ik ben blij met de duikbril die Mirjam mee heeft genomen voor ons en onze muddybuddy’s. Zonder viezigheid in de ogen deel ik deze met wie hem wilt wanneer we even koppie onder moeten. De run zelf is technisch niet moeilijk en goed te doen. Dit maakt het wel toegankelijk voor iedereen en ben je al meer geoefend in het obstacle running dan kan je de uitdaging ervan maken om deze run zo snel mogelijk te gaan proberen te lopen. Mijn advies is echter, geniet ervan! Speel lekker in de modder en maak je vriendinnen lekker vies. Ga gezamenlijk lekker onder de modder en vies over die finish want schoon worden doe je echt wel.

Afterparty
Toen we eenmaal gefinisht waren was het best wel fris, snel toch die finish foto maken.  Helaas zonder mooie bling, die krijg je niet wat ik persoonlijk echt jammer vind! Echter niets aan te doen dus snel onze tas op halen en naar de douches gaan. Hoe het precies moest met de tas wisten we niet, maar we hebben onze tas gepakt. ons bandje om de pols werd gecontroleerd met het bandje om de tas en dan mocht je die zone weer uit. Zo gezegd zo gedaan. Bij de douches was het druk. Ze waren koud maar ik werd wel schoon, ik voelde me fris en had geen modder meer achter mijn oren toen ik eronder heen kwam. Even fatsoeneren en weer terug naar de Anita tent. Helaas was het daar alweer tijd om afscheid te nemen van de andere Anita ladies. We gingen nog met een stel iets verderop buiten het terrein een hapje eten. Een leuke afsluiting van echt een heel leuke en gezellige dag. Ik kan dan ook niet wachten t/m 29 juni wanneer we meedoen in Eindhoven tijdens de MuddyAngelRun. Ik mag daarvoor ook nog als je mee wilt doen je 25% korting aanbieden!

Gebruik dan even deze link! -> Kortingscode muddyangel Run <- deze code kan zo vaak als je wilt gebruikt worden en YES je kan in ons team starten. Klik dan op team en voer in #anitmuddyangels, maar let op in het team wordt het dus wel een hele toffe vrolijke moddervette bedoeling!  Laat je het even aan me weten als je je op hebt gegeven?! Ik vind dat wel gezellig en leuk om te weten en dan zoek ik je even op !


2 reacties op ‘Anita Muddyangelrun #muddybuddy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s