Recap of the month september

Een rustige maand, een maand waarin ik geblesseerd thuis zat. Van hoopvol in het drukverband naar de teleurstelling van het gips. Even een korte erg verlate terugblik om snel weer vooruit te gaan kijken met een glimlach op het gezicht.

Waarom het nu in de laatste week van Oktober het mij pas lukt om op papier te zetten hoe het in september is gegaan, is mij eigenlijk wel een raadsel. Misschien komt het omdat ik het een erg lastige maand vond. Het verplicht moeten thuiswerken zonder de gezelligheid en steun van mijn collega’s. Het niet om kunnen gaan met thuiswerken, Het niet kunnen switchen van privé met werk en daarnaast dus niet de kop lekker leeg kunnen lopen en genieten van de buitenlucht. Het op krukken lopen wat ontzettend tegenvalt en in het begin van de maand ook nog flink wat pijn voelen wat je ook doet. Het was niet mijn meest succesvolle maand, misschien ook wel daardoor een sombere en verdrietige maand voor mijn gevoel.

Ja ik kon bewegen en uiteindelijk ook met gips aan weer fietsen op de tacx en korte wandelingen maken uiteindelijk zonder krukken. Ik moet daarin echt bekennen dat het niet te vergelijken is met een lekker rondje buiten fietsen, rustig kunnen hardlopen.. zelfs echt een fijne wandeling zat er niet in en kon ik op dat moment wel goed gebruiken. Ik was op zoek naar hoe ik op korte termijn weer zou kunnen bewegen. Hardlopen zou voorlopig geen optie zijn en wielrennen met klikpedalen is ook wel lastig als je last hebt van je enkel. Ik kwam al snel bij de Elliptigo uit die Roelof ten buur in Hoogeveen verhuurd. Na kort contact kon ik halverwege de maand de Elliptigo ophalen.

Bovenstaande foto’s gemaakt door Janneke Poort

Op 20 september was er een heel fijn lichtpuntje van de maand. Ik was enorm blij dat ik wel ‘gewoon’ aan kon sluiten dankzij wat aanpassingen met het anita ladies event. Dat we op de elliptigo zouden gaan wisten we tot een paar dagen ervoor niet. Super leuk want zo kon ik kleine stukjes oefenen. In principe had ik mede dankzij de topper Mirjam het genoegen om de dames te vergezellen op de fiets. Onderweg heb ik enkel ook nog gewisseld met een andere topper Wendy die af en toe even wilde fietsen. Geen probleem, ik stond met een bigsmile op de Elliptigo te genieten van de wind in mijn haren en wetende dat ik het dus gewoon zou kunnen!! Ik kan weer trainen in de buitenlucht. Ja het zal vaak in het donker zijn als ik door de weeks train want tja, het wordt nu eenmaal weer eerder donker, maar dit was wel het keerpunt van de maand. Genieten op de Eliptigo, geen runwithjoyce maar Gowithjoyce! Zo maakte ik al vrij snel mijn eerste kilometers op de fijne Elliptigo die ik tot en met het einde van dit jaar kan gebruiken ! Doel eerst maar weer eens kunnen hardlopen en dat uitbreiden en tot die tijd lekker alternatief trainen op de Elliptigo.

Lets GO GO GO

Wil jij ook een Elliptigo eens proberen of voor een maandje huren neem dan eens contact op met Roelof of kijk eens op https://elliptigo-drenthe.nl/
ik kan het je echt aanraden, zelfs als je dus niet kan lopen of een groot fan bent van fietsen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s