A November to Remember

Recap of the month November
De maand november is al weer even geleden. Het was een heel bijzondere maand voor mij. Diepe Dalen en hoge pieken. Ik heb het meegemaakt in mijn gevoel maar ook in de wedstrijden. Van 200% gemotiveerd om te trainen viel ik terug naar 10 en weer omhoog naar het normale niveau van 100%.
Ik heb echt bijna geen weekverslagen gemaakt de afgelopen tijd waardoor ik veel nog niet met jullie heb kunnen delen. Ik probeer in deze recap jullie mee te nemen naar de maand november! De maand die bestond uit 135 km. Ik liep 5 races en verbrak 1 PR.
Ook maak ik vandaag de winnaar van de Aftershokz Trekz Air bekend!

 

Laten we beginnen met het begin van de maand, waar ik me goed voel en uit kijk naar het Berenloop weekend. Wat heb ik van het weekend genoten maar wanneer je het over hoge pieken en diepe dalen heb in dit weekend, dan kan je het wel raden dat mijn dieptepunt de val tijdens de halve marathon op Terschelling is geweest. Het hoogtepunt was daarin ook tijdens deze zelfde halve marathon mijn PR waardoor ik er nog heel tevreden op terug kan kijken en weet dat er dus nog meer in zit.

Na dit mooie weekend kwam ik een beetje in een lopers dip. (diepe dalen) Ik wist niet meer wat ik wilde, ik had nog een zevenheuvelen loop op de planning staan waarvan ik al wist dat ik daar geen PR poging wilde gaan doen. Ik had eerst zelfs niet eens mee willen doen maar doordat ik voor de AON FITclub kon lopen en ik dat altijd wel heel erg leuk en gezellig vindt besloot ik hieraan toch deel te nemen. Samen met Seline heb ik ook een mooie race gelopen. Geen gekkigheid gelukkig deze keer. Daarbij kwamen de diepe dalen en hoge pieken echt door het heuvelachtige parcours haha.
Wat ik wilde zeggen is dat ik dus niet echt meer een loop doel voor ogen had. Gelukkig werd ik wakker geschud door Nicole (die deed dat even onbewust). Ze begon over het crosscircuit hier in de buurt en na flink wat twijfel heb ik besloten om mij in te schrijven voor de competitie op de 10 km. Het crossen is ook een parcours met hoogtemeters, tijdens de cross weet ik even niet meer waarom ik me in heb geschreven voor de 10 km, maar wanneer ik dan over die finishlijn kom. Dat is een bijzonder sterk en overweldigend gevoel! De cross zou ook goed zijn om sterker en sneller te worden. Ik ga het zien maar probeer ondanks het afzien onderweg er wel te van genieten.

Een erg bijzonder hoogtepunt is natuurlijk wel de curaçao marathon! Dat ik op vrijdagavond wordt gebeld door Dolfijn FM en die dinsdag erop in het vliegtuig zat blijft onwerkelijk! Mijn hoogtepunt natuurlijk van de maand maar ook letterlijk daar mijn hoogste punt beleefd door bovenop die Juliana brug te staan! Mooie herinneringen daar mogen maken met veel bijzondere mensen! Ontzettend dankbaar en een prachtige afsluiting van deze maand.  Het reisverslag houden jullie nog van mij tegoed maar het raceverslag dat vind je hier.

Om mijn hardloopritme en motivatie vast te houden ben ik mee gaan doen met de Shiva om het jaar uit te lopen, iedere dag een mijl hardlopen. Vanaf de dag dat ze de oproep plaatste heb ik het toegepast en sindsdien loop ik iedere dag hard. Ik ben begonnen op 13 november, als alles goed gaat stop ik weer op 2 januari. Dan heb ik 51 dagen hardgelopen en mijn streak van 2016/2017 verbeterd!

De maand november liep anders dan gepland, ik had persoonlijk soms moeite met mijzelf maar door er een positieve gedachte tegenover te zetten. Het plezier in het lopen te blijven voelen en opnieuw te vinden en mijn verwachtingen naar beneden bij te stellen, dus geen PR doelen maar genieten.

When in doubt, Run it out! Run and be happy

De afgelopen maand testte ik ook de Trekz Air en ik schreef er een review over en daarin stond ook een winactie beschreven om je eigen paar te winnen.  Het leuke is dat ik nu iemand heel blij mag maken met een Aftershokz Trekz air. De winnaar is geworden

Dat zie je in deze film!! Wil degene die gewonnen heeft contact met mij opnemen en je adres aan mij doorgeven. Dan zorg ik dat de Aftershokz trekz air hopelijk nog voor de kerst bij jou thuiskomt! Van harte gefeliciteerd en heel erg veel plezier ervan!

 

Fout
Deze video bestaat niet

 

Deze maand was er weer 1 die alle verwachtingen voorbij ging. Ik had nooit durven dromen dit jaar dat ik in Curacao een wedstrijd zou lopen. Ik had nooit verwacht een jaar na eindhoven mijn PR op de halve marathon te kunnen verbeteren achteraf kan ik zo fijn terugkijken op deze maand. Iedereen daarvoor heel erg bedankt!

Een gedachte over “A November to Remember

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: