Mijn Oktober(RUN)fest!

Wat was oktober een heerlijke maand. Het voelde als een feestje, ik heb al mijn achterstallige blogs kunnen schrijven! Alles wat ik vorige maand had bedacht dat ik nog wilde gaan doen heb ik deze maand kunnen doen en/of afronden! Super fijn!
Daarnaast was het ook echt een Hardloopfeestje!
Ik was van plan om lekker te gaan genieten deze maand, mooie kilometers te maken zonder enige verwachtingen. De maand begon namelijk wel met het feit dat ik marathon nummer 2 niet zou gaan lopen, iets waar ik toch wel voor aan het trainen was geweest. Daar baalde ik meer van dan dat ik liet zien omdat ik het zo positief mogelijk probeerde aan te vliegen. Dat is ook zeker gelukt, want hierdoor heb ik wel andere prachtige lopen kunnen doen!
Ook heb ik afgelopen maand voor het eerst in mijn leven op een mountainbike gefietst. Hoe dat ging lees je hier.

 

Kilometervreter
Mijn plan was om deze maand wel weer meer kilometers te gaan maken. Ik pak daarom meerdere challenges aan. In september begon ik met de #RUNeurope challenge van Isostar. Verschillende opdrachten kreeg je om uit te voeren, zo moest je 10 km hardlopen, 1 uur en 30 minuten en in 3 trainingen de marathonafstand afleggen. Alles was door de leuke lopen die ik heb gedaan al halverwege de maand gelopen. Daarnaast begon ik ook vanaf dag 1 in oktober met de #Runeveryday challenge. Echter na de TCS Amsterdam marathon begon ik ziek te worden en met koorts ga ik niet lopen dus was die challenge net over de helft voor mij afgelopen. Op het einde van de maand heb ik ook net als vele anderen mee gedaan met de #warmlopenmetgl2r challenge van Girlslove2run.nl en Loopreizen.nl

Al met al heb ik wel veel kunnen lopen omdat ik 3 zondagen heerlijk mee heb kunnen lopen met verschillende wedstrijden! Het is dat ik in de zorg werk en dus ook in de weekenden mijn diensten moet draaien want anders weet ik wel zeker dat het er meer waren geweest!

Mijn kilometers die ik in oktober heb mogen afleggen kwamen in totaal op een stand van: 180,7 kilometers. Ik vond het heerlijk en het ging zo goed ik ben zelfs niet eens meer bij de fysio geweest!
Deze maand staat op dit moment op de 2e plek als ik kijk naar het meest gelopen kilometers. Dit had ik van te voren niet verwacht maar het voelde zeker wel goed!

Racerecap!
Zoals jullie al wel hebben kunnen lezen heb ik aan meerdere races meegedaan, ik heb van allemaal de finish gehaald en ik moet zeggen dat deze maand niet alleen productief was qua kilometers vreten maar ook PR crashen!
Zo heb ik  in Eindhoven tijdens mijn tweede officiële halve marathon mijn Pr mogen verbreken van : 01:58:47 naar 01:48:30 . Dit hield in:  10:17 min sneller dus dan de vorige keer. Het verslag lees je hier. Je leest daar over mijn mooie hardloopweekend in Eindhoven!
Maar ook heb ik mijn 10 km tijd verbeterd. Vorig jaar zette ik mijn tijd op 50.00 tijdens de Diepe hel Holterberg loop. Dit jaar heb ik tijdens dezelfde loop mijn tijd verbeterd naar 46.48. Dus daarin een verbetering van 3:12 min. De naweeën van deze mooie zondag zijn trouwens nog steeds goed voelbaar in mijn kuiten! Wil je weten hoe ik deze race ervaren heb dat kan je hier lezen.


Run for pure absolute joy! 

Ook heb ik in Amsterdam 2 afstanden afgelegd, je kan mijn raceverslag daarover hier terugvinden.
Doordat ik dus 5 wedstrijden heb gelopen op 3 zondagen heb ik dus best wat mooie wedstrijdkilometers afgelegd. Dit waren er in totaal 65.2 km. Mijn nieuwe record want in geen enkele maand heb ik zoveel wedstrijdkilometers afgelegd. Je snapt dus vast wel dat ik erg trots terug kijk op deze maand.


Suprise suprise

Deze maand mocht ik ook een heel leuk product uit proberen. Dit lees je hier. Daar mag ik er ook 1 van weggeven. De bedoeling was dat je een mooie foto zou insturen via Instagram met de uitleg waarom je voor dit mooie moment kiest. Prachtige verhalen zag ik voorbij komen. Kids die hun angsten overwinnen, zonnige momenten om op terug te kijken, of naar te verlangen, doelen die behaald zijn. Allemaal leuke foto’s en ik vond het tof dat jullie eraan mee deden!
Ik heb echter niet durven/willen/kunnen kiezen omdat ik het eigenlijk iedereen gun. Daarom heb ik jullie namen opgeschreven en heb ik geloot. Daar heb ik 1 lootje uitgetrokken en deze persoon heeft gewonnen!

Gefeliciteerd @IJ5konijn – Anja. Als jij een email wil sturen naar Runwithjoyce@gmail.com dan geef ik jouw gegevens door aan Fotofrabriek.nl zodat jij een mooie afdruk op aluminium thuis kan krijgen!

Voor alle andere super bedankt voor jullie inzendingen. Helaas, maar wees niet getreurd. Ik ga deze maand ook mijn best doen voor een leuke winactie!
Wil je toch je foto laten afdrukken op Aluminium dat kan hier.

actie

Dreams!
De maand vloog als een droom voorbij.  Het ging boven verwachtingen goed en dat heeft me wel op een roze wolk gezet. De wolk is zo roze dat ik toch wel weer marathonplannen stiekem heb. Een voorjaarsmarathon wel te verstaan dat trainen in de winter en in de kou dat vind ik wel ontzettend fijn! Nu twijfel ik over Rotterdam, ik hoor er zoveel leuke en mooie dingen over, maar aan de andere kant zou ik dus ook eigenlijk wel heel graag weer een marathon in het buitenland doen! Een mooie stad in Europa, zoals afgelopen jaar ik heb kunnen lopen in Parijs. Ik vond het echt een super gave ervaring! Heb je suggesties? Dan zijn ze altijd welkom!

Dreams are goals without a plan

Eerst ga ik komend weekend naar Terschelling. Mijn aller eerste keer dat ik naar 1 van de Waddeneilanden ga. Ik ben heel benieuwd. Ik mag deel uit maken van het Team van Anita Since 1886 Nederland bij de Berenloop. Ik loop daar met nog wat dames de halve marathon, we hebben ook toppers in het team die de hele marathon daar gaan lopen, deze gaan we natuurlijk aanmoedigen op het moment dat wij binnen zijn.
Verder kan je mij de komende maand vinden in Nijmegen natuurlijk tijdens de 7 heuvelenloop. Ook hoop ik nog een paar leuke clinics mee te mogen doen. Ik kijk in ieder geval ook naar deze maand weer uit. Ik moet zeggen dat de wintertijd, wel mijn tijd is!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: