Suprise!

 

De afgelopen week was een spannende week. Een week die ik zou afsluiten met voor vele van jullie een grote verassing. Iets wat ik niet heb gedeeld en dat vond ik zelf wel erg moeilijk. Ik deel namelijk heel veel online maar ook met mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen. Iets dus bijna helemaal voor mijzelf houden is niet iets wat passend bij mij is en dat maakte deze week erg lastig.
Wat ik zoal gedaan heb en hoe ik mij voorbereid heb op die mooie zondag 21 oktober dat deel ik hier met jullie

set some goals
stay quiet about them.
Smash the hell out of them
and clap for your damn self

Op maandag hoefde ik maar een halve dag te werken. Al vroeg in de middag was ik vrij dus ik besloot vandaag mijn voor laatste training te voltooien voordat ik zondag dat ‘pleuris’ eind zou gaan lopen.  De training van vandaag was eigenlijk best wel simpel. Het was een soort interval training. 5 min tempo en dan 1 minuut rust echter hoefde dit maar 2 keer met een lekkere warming up en cooling down genoot ik van het bos. Het is nog mooi weer en het bos heeft nu allerlei kleuren Ik loop bewust nu onverharde paden omdat dit ook goed is voor mijn training naar de Spartan race waar ik zaterdag 27 oktober aan ga deelnemen. Ik ben zo benieuwd hoe deze run zal zijn.

Dinsdag was voor mij een lange werkdag waarin ik eerst in de ochtend een herhaling volgde van de BHV training om mijn certificaat geldig te houden voor weer een jaar. Het was weer een interessante ochtend. Vervolgens kon ik direct door naar de locatie waar ik werk om daar de late dienst te draaien. Pas laat in de avond was ik weer thuis. Qua sporten zat er vandaag helaas niets in maar gelukkig heb ik ook niet compleet stil gezeten.

Woensdag was de laatste trainingsdag voor de marathon. Ik besloot extra rust te pakken dan dat ik normaliter heb voor de marathon aangezien mijn training echt minimaal is geweest. Ik liep een easy rondje van 30 minuten en daarbij had ik een coolingdown van 5minuten. Na mijn training opgefriste en tijd om naar de fysio te gaan. Een laatste check up voor zondag. Ik had geen pijntjes maar voelde soms wel iets en dat liet ik controleren. Voor de zekerheid kreeg ik tape achterop mijn been omdat ik een wat stijve hamstring heb, ik kreeg oefeningen mee en daarbij ook het groene licht dat ik daar nog prima mee door zou kunnen lopen. Ook mijn schouder werd gecheckt. Ik houd hier spanning in vast en dat werd even flink los gemasseerd. Mijn onderrug werd ook even gecheckt en bleek ook een beetje vast te zitten. Ondanks dat ik dus geen last daarvan had werd dit ook losgemaakt. Blij met het groene licht van de fysio ging ik naar huis. Ik besloot vast mijn tas klaar te gaan maken, zoveel mogelijk alvast klaar te leggen naast/in een tas zodat ik dit zaterdag allemaal zo kan inpakken.

Donderdag en vrijdag was ik op mijn werk, thuis hield ik rust en was ik bezig met mijn blog. Ik was van alles aan het checken voor zondag en de marathon kriebels waren al flink bezig. Op zaterdag wanneer ik uit mijn slaapdienst kom rijd ik door naar amsterdam. Op naar de expo, het wordt nu echt realiteit. Nadat ik mijn startbewijs opgehaald had even de expo op. Ik liet wat foto’s maken en heb leuke gesprekken gehad met o.a. trisha bands en bij beetit. Ik wilde ook nog even gedag zeggen bij Flipbelt maar daar was het extreem druk dus dat heb ik maar gelaten. Bij sportvoedingswebshop kreeg ik nog even een lekker reepje mee om te proeven  die ik onderweg naar huis maar als te graag naar binnen werkte. Ik was ruim 2,5 uur op de expo geweest. Thuis maakte ik mijn tas verder in orde en in de avond was ik vooral bezig met mijn marathon playlist op mijn MP3 te zetten.

Zondag ochtend was het dan zover toen ik wakker werd om 6 uur wist ik even niet waarom de wekker ging en waar ik was, echter was dat van korte duur. Ik heb een ontzettend mooie dag gehad en kan hier wel heel lang over uitweiden maar dat heb ik al gedaan in deze Amsterdam Marathon blog. Mijn PR heb ik van 4.16,12 verbeterd en staat nu op 4.02,09 een verbetering van 14 min en 3 seconden. Dat had ik nooit durven dromen maar wat een geweldig gevoel is het dat je Beyond Expectations kan gaan!

Deze week heb ik een totaal aantal kilometers gelopen van 55 kilometers.
Ik kijk uit naar zaterdag waar ik deel ga nemen aan de influencers heat van de Spartan race. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat zijn. Afzien dat gaat het zeker worden want ik heb niet echt goed getraind. Ik ga van mijn basis uit en hoop dat ik het daarmee ga redden maar ik ben er bang voor dat ik aardig wat straf burpees mag gaan doen. Wil je nog mee doen deze actie code werk tot 25 oktober

InfluencerEvM131805

met deze code krijg je een korting van 10 % op het inschrijfgeld (niet op de administratiekosten). Ik hoop tot zaterdag!


Een reactie op “Suprise!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s