My Favourite things 2018

 

In het kader van de kerst en het nieuwe jaar wat er aan komen gaat. Was ik eerder al zo vrij om mijn wishlist met jullie te delen. Producten waarvan ik graag meer zou willen weten, het zelf zou willen ervaren hoe dit is. Nu wil ik dan ook graag mijn favoriete producten van het afgelopen jaar met jullie delen. De een is gesponsord en de ander is zelf gekocht. Het belangrijkste is echter wel dat ik er erg tevreden over ben, het regelmatig gebruik, maar ik zal dat ook toelichten in de korte reviews. Het is echter wel een willekeurige volgorde waarin ik ze nu ga beschrijven.  Onthoud wel dat dit een blog is vanuit mijn eigen visie. Ik wordt niet gevraagd om deze producten te noemen en het is echt mijn eigen korte review blog op eigen initiatief.

 

20181203_163025-01.jpegHet zijn de donkere dagen voor kerst en vorig jaar stond er op mijn verlanglijstje de run light van de decathlon. Waarom ik deze noem? Sinds ik deze draag zie ik exact waar ik loop. Ik schijn hem wel altijd naar beneden want wanneer je recht in het licht kijkt raak je even verblind. Door hem naar beneden te draaien schijnt het op de grond en hinder je andere verkeersdeelnemers niet. Daarbij ben ik dus goed verlicht aan de voorkant, maar aan de achter kant draag ik dus op mijn rug een rode lamp. Aan de lampjes die branden kan je zien hoe de accustand is en kan je hem eventueel vrij snel opladen. Nee zonder deze lamp (of er moet een betere versie komen) zal ik niet gaan lopen in het donker. Ik voel me veiliger en loop eigenlijk zonder probleem door in het donker, ook in het buitengebied.
20181127_165507-01.jpegAls ik dan lekker gelopen heb ga ik altijd douchen! Niet meer dan normaal zul je wel denken, maar sinds het afgelopen jaar heb ik de producten van Weleda ontdekt. Ik gebruik ze vaak! Het geeft zo’n heerlijk saune gevoel en geur. Daarnaast als ik last heb van mijn spieren kan ik ze lekker masseren met de olie of  zelfs met de sportgel. Sinds ik die laatste ontdekt heb gebruik ik niets anders meer bij stijve of pijnlijke spieren. Ik vind het echt super fijn de Sport Arnica lijn vandaar ook dat mijn interesse in de gezichtsverzorging is gewekt en ik die dus op mijn wishlist gezet heb.

 

20181106_114819-3.jpegVorig jaar was ik al een groot fan van de flipbelt en vroeg ik de Kerstman voor de flessen die je erin kan dragen. Ik heb ondertussen de grote fles voor in je flipbelt al regelmatig mogen gebruiken en met succes! Afgelopen zaterdag nam ik deze wederom mee op pad en het is toch wel fijn. Ik heb op dit moment nog steeds geen fijne rugzak die ik kan gebruiken voor mijn lange duurlopen waar ik dan water en voedsel in kan meenemen. Daarom is deze fles nu nog heel erg handig en makkelijk in gebruik! Iets waar ik dus zeer tevreden mee ben

 

20181021_134306-01.jpegMijn favoriete hardloopschoen van het afgelopen jaar, maar ik denk wel dat ik rustig kan zeggen dat het mijn ultieme hardloopschoen is tot dusver. Dat is de 361 spire 3. Ik heb mijn eerste paar mogen testen en gebruiken. Echter heb ik vrij vlot het tweede paar gekocht. Ik vond de paarse kleur ook echt mega tof, dat zeg ik er eerlijk bij maar het feit dat ik zo lekker kan lopen op deze schoenen! Ik vind het nog echt bizar. Ik liep de amsterdam Marathon op een paar schoenen die ik 25 km had ingelopen en naast dat ik ontzettend lekker had gelopen had ik geen blaren geen pijn in mijn voeten de volgende dag. Ik vond het heel bijzonder.

20181021_151926-2.jpeg
Dan komen we ook direct bij mijn favoriete herstel product en dat zijn de OOFOS, naast de slippers ben ik ook in bezit van de schoenen de OOfos OOMG. Naast dat ik ze gewoon ook heel erg tof vind, want stiekem droeg ik ze de dagen na de marathon gewoon als een casual sneaker. Wetenschappelijk kan ik natuurlijk niets bewijzen maar ze lopen heerlijk en ik heb het gevoel dat ze mijn herstel echt wel bevorderen.

 

20181119_231242-01.jpeg

Zoals menigeen van jullie weten ben ik 1 van de dames in Nederland die zich anitameisje kan noemen. Zelf ben ik super blij met alle sportbh’s die ik van hen draag. Dit jaar was het echter niet een bh wat mijn favoriet was maar de sport tight massage. Ik liep hiermee onder andere de berenloop.  Naast dat de broek ook goed gebruikt kan worden als herstelbroek door de massage functies is het ook een heerlijke broek om in hard te lopen. Ik kan je beloven dat het ook een hele goede kwaliteit broek is want de test die ik deze broek liet ondergaan was absoluut niet gepland maar heeft de broek met vlag en wimpel doorstaan. Ik ben namelijk met een snelheid van bijna 13 km p/u vol op mijn knie gevallen terwijl ik deze broek aan had. De broek had geen schade, mijn knie daarentegen wel. bovendien komt er volgend jaar nog veel meer leuke nieuwe dingen op de markt van Anita since 1886.

BeautyPlus_20181206205959068_save-01.jpeg
Mijn favoriete loopshirt van afgelopen jaar was een verrassing voor mij. Ik bestelde via 361 Europe dit shirt zonder dat er een foto van online stond. Ik wist dus niet wat ik kon verwachten, maar ik was zo nieuwsgierig. Daarom had ik bedacht, staat het me niet aan stuur ik het terug. Het is de 361-QUIK Solid longsleeve in de kleur neon yellow. Ik vind de details op de mouw en in mijn nek geweldig. Maar deze longsleeve zit ook gewoon heel erg lekker en die neon kleur valt lekker op zeker tijdens de grijze dagen.

 

20181221_152944-01.jpeg
Als ik kijk naar de sokken dan wil ik dit keer geen aandacht geven aan de compressie kousen, ik zie het vaak voorbij komen en draag ze zelf ook met grote regelmaat en blij ben ik ook met de sokken van stox. Echter wil ik in deze review ook de ‘normale en/of korte ‘ sokken onder de aandacht brengen. Ik heb nu 2 paar feetures in bezit en draag ze eigenlijk best wel graag. Ik krijg er tot dusver geen blaren in en ze zitten ook erg lekker!

 

20181125_062102-02.jpeg
De aftershokz hebben een speciaal plekje gekregen. Het afsluiten met muziek tijdens mijn run was iets wat ik altijd deed en door hun headphone heb ik mij meer open gesteld tijdens het lopen. Heerlijk vind ik het en dat zien jullie ook terug in mijn uitgebreide review van de aftershokz trekz air, die vind je hier.

 

Last but not least is iets wat ik nog maar sinds erg kort (vorige week) ontdekt heb maar wat ik wel graag wil benoemen in deze blog. Het is namelijk wat ik luister tijdens mijn lange duurloop. Mijn tip voor jullie is de podcast van Looppraat als je die nog niet ontdekt had. Ik ben volgens mij erg laat met het luisteren en loop ontzettend achter maar heb mijzelf toegezegd dat ik iedere keer wanneer een training overeenkomt met de tijd van de podcast (en de training is geen interval) ik deze podcast mag gaan luisteren. Ik cropped-looppraat_logo_1c85ff_3wilde het even benoemen omdat ik vind dat ook dit soort mooie initiatieven gedeeld mogen worden. Ik vind het erg fijn en kijk nu uit naar die lange duurlopen dat ik 2 afleveringen mag gaan luisteren!

Nou heel toevallig kom ik nu op 10 favoriete producten uit over het jaar 2018.. naja bijna want het eerste wat ik noem heb ik onder de kerstboom mogen ontvangen van mijn man in 2017.

Ik vraag me dan ook af wat jouw favoriete items zijn van 2018! Laat je mij het weten?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s