Anita Adventure

Zoals jullie weten ben ik al enige tijd fan van de Anita active sportbh’s en tegenwoordig ook de sport leggings! Ik mag mij dan ook Anitameisje, tegenwoordig Anitaladie, noemen. Dankzij hen krijg ik iedere keer weer de kans om aan (unieke) evenementen mee te doen. De producten zelf te ervaren door het uitoefenen van verschillende sporten. Hoe is dit eigenlijk tot stand gekomen, ik wil er een keer met jullie op terugblikken.

The only time you should ever look back, is to see how far you’ve come

Mijn kennismaking met het merk Anita Active.
Het was op 26 oktober 2016 toen ik dankzij een winactie mee mocht doen met een Anita event in Amsterdam. Mede dankzij Anneloes en Jahmila kon ik hieraan deelnemen. Vanuit Twente, zenuwachtig dat ik was, vond ik het super spannend om hieraan deel te nemen. Het was nog maar net dat ik de beslissing had genomen vaker ‘out of my comfortzone’ te gaan. Angst voor het onbekende en het leren kennen van ‘nieuwe mensen’ vond ik echt super spannend. Echter werd ik super warm onthaald en voelde ik mij echt binnen no time op mijn gemak!
Het event draaide om de Momentum sport bh. Het was mijn eerste Anita sport-bh maar zoals jullie nu wel weten ook zeker niet mijn laatste! Tijdens deze dag leerde ik de anitmeisjes kennen. Een prachtige groep dames waarvan ik toen niet kon beseffen dat ik later ook deel van deze groep zou zijn. Het is een groep dames waarbij het niet gaat welk tempo je loopt of welke maat je precies draagt als je maar plezier haalt uit het sporten. We kregen een hardloopclinic van Robert Lathouwers, werden gedrild tijdens een flinke sessie crossfit en kwamen weer tot rust in de yoga sessie. Een super mooie dag waar ik nog steeds vol vrolijke herinneringen aan terugdenk.
Een maandje later kwam ik tijdens de Zevenheuvelennacht Marjon weer tegen op de expo. Anita staat hier ieder jaar met mooie acties. Ik liet trots zien dat ik de Momentum op dat moment droeg en zonder te passen, gezien de tijd kocht ik snel een tweede sport bh. De dag erop kon ik Marjon benoemen dat ik hem al droeg want deze zat wederom erg goed! Zo begon mijn liefde voor de Anita Active sportbh.

 


Hoe ging het verder
Op dat moment was ik nog geen ‘officieel anitameisje’ en keek ik nog steeds vol bewondering naar alle dames die dit al wel konden benoemen. Ik weet niet meer hoe het kwam en dat ik in maart deel kon nemen aan het eerste Anita Bounz event in Amsterdam maar wat was dit een leuk feest! Al bounzend konden wij de Anita deltapad ervaren. Het was vlak voor mijn eerste marathon in Parijs maar zonder aarzelen heb ik deze geweldige bh gedragen tijdens mijn eerste marathon. Echter heb ik iedere marathon tot dusver in een Anita BH gelopen en in Berlijn zal ik ook opnieuw de Anita Delatapad dragen ik gok de koraalkleur.

Het anita meisjes Bounz event

In April 2017 durfde ik mij een Anitameisje te noemen nadat ik door Marjon zelf uitgenodigd werd om deel te nemen aan een clinic (een week na de marathon van Parijs) van Robert lathouwers ter voorbereiding aan de 10 EM van Antwerpen. Aan deze wedstrijd kon ik niet mee doen vanwege mijn werk. Op dat moment wist ik nog niet mee kon doen omdat ik die dag mijn vrijgezellenfeest zou hebben. Ik kreeg op die dag een ‘test bh’ om te gaan ervaren en mijn mening erover te gaan delen. De Anita momentum Pro een nieuw liefde werd geboren en ik kan je beloven dat ik sinds die dag in 2017 geen andere sportbh dan een sport BH van anita gedragen had. Ik had er nu 4 waardoor ik ze iedere training netjes kon wassen en dus geen vervanger meer nodig was. De momentum Pro was voor mij een succes! Lees hier wat ik er van vind.

Ik ben een Anitameisje, ik heb en kreeg destijds het het gevoel dat ik er echt bij hoor, ondanks dat ik niet snelste de knapste de slankste de mooiste of de beste ben. Ik hoor erbij voor wie ik ben en voor waar ik voor sta. Genieten van het hardlopen, soms prestatie gericht andere momenten omdat het mij een goed gevoel geeft. Het wordt gezien en erkent en dat betekend tot op de dag van vandaag nog steeds veel voor mij.
Toen ik in augustus 2017 gevraagd werd om deel te nemen aan de Berenloop in Terschelling heb ik ook alles op alles gezet om daaraan mee te kunnen doen. Echter werden we nog verrast tussendoor met een super leuk uitje op de Minerva in Scheveningen. Helaas kon ik niet het gehele event aanwezig zijn omdat ik ook die dag afscheid ging nemen van een lieve collega. Hoe dit uitje was dat lees je hier terug.


Het berenloop weekend was echt een ultiem leuke belevenis. Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker was en andrea even kwam vertellen dat Christina (Lady) Hammer haar match gewonnen had zij is een prof bokser die gesponsord wordt door Anita active. Hoe het lopen ging en het rest van het weekend verliep, dat lees je hier https://runwithjoyce.com/2017/11/10/beren-gezellig-loopweekend/
Het duurde niet lang en de Momentum Pro werd officieel geïntroduceerd onder de Anitmeisjes hier in Nederland. Dit was tijdens een paaldans event in Amsterdam o.l.v. Fleur Vosse kregen wij onze eerste paaldans les om deze bh te testen. Een geweldige avond waarin ik opnieuw genoten heb met de anitameisjes.

2018
In 2018 werd het voor mij wat lastiger om goed deel te kunnen nemen aan verschillende events. Ik kon bijvoorbeeld niet met het team deelnemen aan de circuit run in Zandvoort. Op dat moment was ik namelijk een hardloop groep aan het begeleiden in Milaan. Gelukkig kregen wij de uitdaging aangeboden om deel te nemen aan de ladiesrun in Rotterdam.  Naast een leuke trainingsochtend zouden we als team deelnemen aan de 10 km. Samen met nog ander Anitameiden besloten we om ipv allen de 10 km ook de 5 km voorafgaand te lopen. We lieten onze eigen shirts drukken met dezelfde tekst als van die op de 10 km alleen in het roze en liepen gewapend met waterpistollen bellenblaas roze hoeden en brillen deze 5 km als groepje rond. Samen gestart en samen gefinisht. Vriendschappen zijn ondertussen niet nieuw binnen deze groep Anitameiden. Vervolgens liepen we de 10 km ronde met alle Anitameiden die zich opgegeven hadden waarin iedereen meer voor zijn eigen ‘doel’ liep. Ik liep met anderen mee als waterhaalster, shirt drager, tempo maker om zo samen tot een top prestatie te komen!


Vriendschappen zijn ondertussen ontstaan en wanneer een mede anitaladie je vraagt of je mee wilt lopen met een obstacle run in de buurt dan zeg je natuurlijk geen nee dus in juli 2018 liep ik samen met Nicole de 15 km van tot de nek in de drek. Niet wetende dat we nog meer modder zouden proeven als anitmeisjes in 2019
In de periode van 2018 was er verder geen groot event van Anita waar ik bij aanwezig kon zijn. De nieuwe kleur van de Momentum pro (de zwarte) werd geïntroduceerd maar tijdens dit bounz event kon ik niet aanwezig zijn en tijdens het Boks event in december was ik helaas niet geselecteerd. De groep dames is groot en dat besef ik mij en je kan niet overal altijd bij aanwezig zijn. Echter spraken we wel af tijdens een AnitamIJsjes date, konden we deelnemen aan een fotshoot op de heide en onderling sprak ik ook met regelmaat af met andere Anitmeisjes voor een run of een training.

Echter was ik in de maand november ervoor opnieuw in Terschelling en liep ik ook weer voor Anita mee tijdens de berenloop. Echter was het dit jaar wel ons (samen met Deborah en Nicole) eigen idee om hieraan mee te doen. Hoe dit was lees je hier. Op naar het weekend en hier berenloop 2018


Tijdens onze eerste avond op Terschelling hadden we een dinerdate met Marjon en Marleen en bespraken we verschillende wensen (in de zin wat je ooit nog wel eens als Anitameisje zou willen doen) en daarin benoemde ik nog wel dat het mij dus wel heel tof lijkt om kennis te maken met het hoofdkantoor in Duitsland. Anita Active is gevestigd nabij München en hebben in de buurt een fabriek. Het lijkt mij een unieke belevenis om daar een keer op bezoek te gaan en te zien hoe het proces in de verloopt! De oorsprong van de anita active bh’s te kunnen aanschouwen en hierin ook mijn belevenissen te kunnen delen via mijn social media zoals Instagram maar ook via mijn blog. Ik heb ook nog benoemd dat Mirjam en ik het idee hadden om het misschien te combineren met een wedstrijd in de buurt van het hoofdkantoor.


2019
Afgelopen jaar kwam de anitamuddyangelrun ter sprake. Geef mij een obstacle run met modder waarin het niet gaat om tijd en je hebt er een kleuter bij . Nee serieus! Ik stamp graag in de modder (er is zelfs film van heb ik gehoord haha). Ik ga dan even geen uitdaging uit de weg dus enthousiast deed ik mee tijdens de muddyangelrun in Amsterdam maar ook in Eindhoven.  Het leuke was ook nog eens dat we een hele toffe kickboks clinic kregen om ons nog beter voor te bereiden. Genoten heb ik van deze dagen! Ergens hoop ik dat ik met mijn kortingscode mensen heb kunnen overhalen maar niet heb belast met de processierups ellende die vele van ons team (inclusief mijzelf) hebben ervaren.

 


En Nu? #AnitarunsMunich!
Het idee is doorgezet en daarin krijgen wij anitaladies de kans om deel te nemen aan de staffel tijdens de München marathon! Ik hoor je al denken je zit niet stil, opnieuw een marathon zo vlak na Berlijn. Het klopt ik zit niet stil en als het wel gebeurd dan voel ik mij ook niet fit dus de reden dat ik doel na doel zoek is om in beweging te blijven. Mijzelf te blijven motiveren want dat maakt mij uiteindelijk echt heel blij! Ik zou het ontzettend geweldig vinden om begin oktober mee te doen aan de Munchen maratohon #anitarunsmunchen.

Het lijkt mij ontzettend gaaf om het publiek te laten zien dat wanneer je plezier heb in je sport ongeacht je snelheid die je loopt, de afstand die je aflegt maar de inzet die je toont kan laten zien dat jij een sporter bent die ervoor gaat. Voor haar maximale doel gaat. Voor mij zal dat betekenen dat ik zou willen zien hoe ik het meeste gebruik kan maken van de supercompensatie die plaatsvind na de Berlijn marathon. Als ik er een doel aan zou koppelen zou ik het eerste zeggen, een ander helpen/ondersteunen om een PR o.i.d. te lopen. Als ik voor mijzelf een doel moet kiezen zou ik zeggen de 15,3 afsluitende etappe van de staffel lopen binnen 80 minuten.

Echter gaat het me niet om een bepaalde tijd en weet ik dat ik de afstanden van de estafette allemaal met succes kan volbrengen, het gaat mij om de teamprestatie die we neer kunnen zetten. Laten zien dat plezier in de sport belangrijk is!  Elkaar steunen tijdens de race als het lastig gaat.
Laten zien dat we HARTlopers zijn en die medaille in München is daarin extra geweldig aangezien deze in de vorm is van een hart. Ik hoop en duim dan ook dat ik geselecteerd ga worden voor deze gave kans want er kunnen maar 6 Nederlandse anitaladies mee.
Duimen jullie met mij mee? en heb je vragen over BH’s of sportkleding van Anita active, stel ze gerust wie weet kan ik je goed helpen, mijn collectie en ervaring ermee is ondertussen vrij groot 😊

 

20190710_091540.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: