Excited

 

Week 38 stond in het teken van de disneyruns dit weekend. Excited was ik over het uitkomen van mijn disneydromen! Echter heb ik wel meer gedaan die week dan verkleed door het disneypark lopen. Ik neem jullie weer opnieuw mee in mijn trainingsweek, wat ging er door mij heen, hoe heb ik mij voor disney voorbereid.

I am so excited for all of the good things to come

Maandags stond er een afspraak op het werk met daaraansluitend een vergadering. Ik was daardoor in de middag al vroeg vrij en die kans wilde ik natuurlijk niet onbenut laten gaan.  Ik besloot om na het avond eten wat ik vroeg al klaar had lekker een lange rustige duurloop te gaan lopen. Echter op 5 km werd dat lekkere gevoel verstoord, ik kreeg buikpijn. Ik besloot daarom om terug te gaan lopen. Met veel pauzes om de pijn te laten zakken en stukken wandelen in de laatste kilometers kwam ik op een 10 km uit. Helaas heb ik die hele avond buikpijn gehouden en had ik ook een lichte verhoging. Bang om ziek te worden en mijn disneyweekend in gevaar te brengen ben ik maar gauw met een paracetamol op naar bed gegaan, waar ik overigens niet kon slapen maar mijn lichaam kreeg wel rust.

Dinsdagochtend werd ik wakker zonder buikpijn! Yes, ook mijn verhoging was weer verdwenen. Rust had ik dus nodig gehad en gelukkig gekregen. Ik wilde eigenlijk graag naar de sportschool gaan want het hardlopen spaar ik voor disney. Wijs dat ik was besloot ik om niets te gaan doen. De rust te pakken gisteren was ik nog beroerd en vandaag moest ik ook weer werken. Dinsdag werd daarom dus ook een rustdag.

Woensdags was een stressdag, ik moest mijn kofferpakken. Donderdag zouden we gaan vertrekken naar disneyland. Ik ben dan altijd zo bang dat ik iets vergeet. Daarom besloot ik in de middag toch nog even de benen te strekken. Een symbolische 3.6 km te gaan lopen. Een tiende wat er komen zou gaan dat weekend. Ik voelde me overigens echt goed en ik kijk vol gezonde spanning uit naar het weekend. Nog nooit heb ik in Disneyland geslapen ik ben er ooit 12 jaar terug een dagje geweest. Ik was heel benieuwd hoe het zou zijn. Ik stopte van alles in mijn koffer maar natuurlijk eerst mijn hardlooppakjes, compleet voor iedere dag bij elkaar, van ondergoed, Stox sokken, de bijpassende Anita sportbeha. Onder de pakjes droeg ik mijn 361 shorts of tanktops en natuurlijk niet vergeten mijn hardloopschoenen. Ik nam mijn beide Flipbelts mee voor onderweg zodat ik mijn telefoon op zou kunnen bergen en tijdens de halve marathon mijn gelletjes. In de avond mijn hele koffer nog een keer gecheckt of ik alles bij mij had. Ook qua gewone kleding vond ik het moeilijk om uit te zoeken wat ik nou mee zal nemen. Het zou warmer worden dan hier maar ook bewolkt en kans op regen. Ponchos nam ik nog mee voor in het startvak. Ooit ga ik alles wel een keer uitschrijven, dan kan ik het voor een volgende keer zelf er gemakkelijk bij pakken. Zouden jullie zo’n hardloop inpaklijst ook handig vinden, dan kan ik hem ook delen op mijn blog.  Tijdens het lopen liep ik het lijstje nog een keer door, ik had alles en na 3.6 km stopte ik mijn horloge en liep ik de rest van de route terug naar huis. Ik kan tegenwoordig dit soort korte rondjes niet goed inschatten.

Donderdagochtend half 8 reden mijn man en ik weg naar Disney. Het magische weekend zou gaan beginnen! Ik kan in deze weekblog alles gaan omschrijven maar ik houd het kort. Ik ga er een aparte blog over schrijven hoe ik de runs beleefd heb maar ook hoe de reis is gegaan en wat we zoal gedaan hebben. Ik kan jullie wel vertellen dat het niet alleen maar magie was! Ik heb wel ontzettend genoten tijdens het hardlopen! De tijd in de parken en vooral de gezelligheid die deze runs bij zich dragen. De sfeer is top en zoals ik al verkondigt heb online, wil ik ooit naar Orlando en daar de ultieme Dopeychallenge gaan voltooien! Ik hoop dit weekend mijn Disney blogonline te kunnen zetten. Ik wacht namelijk tot Disney alle foto’s heeft gepubliceerd. De 36K challenge is in ieder geval voltooid en met 5 prachtige glimmers (mooier dan dat ik had verwacht) sloot ik het Disney run weekend af! Het aantal kilometers die ik deze week afgelegd heb waren er in totaal 50.6, ik vind het nog onwerkelijk dat ik mijn Disneydroom vervuld heb maar ik kan zeggen dat ik er echt heel fijn en positief op terug kijk. Tot snel maar weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: